Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : venom czy clenbuterol

bullet
11-05-09, 15:49
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?p=221570#post221570

jarecki19872
12-05-09, 06:38
odpusc to sobie!! jedno albo drugie!! venom ma w składzie substancje dodawane dla anorektykow!do tego podobnie jak clen podnosi temp. organizmu( nie w takim stopniu ale podnosi)...zjadłem niejednego venoma, teraz wale clena...efekty podobne...wiec na pocztek venom w zupełnosci wystarczy-tak przy okazji to jego sprzedaz w polsce jest zakazana;p na 1 opak venoma spaliłem 9kg fatu ( przy edukcji nie zapomnij zaopatrzyc sie w armie antykatabolików)pzdr.

bullet
12-05-09, 13:01
tzn??
jak± miales do tego diete??
prosze daj wiecej informacji.

jarecki19872
12-05-09, 13:13
dieta wysokobiałkowa-obciete wegle...trening typowo siłowy, po nim 20-30 minut aerobów....z supli ( poza venomem) białko whey protein z fitmaxa ( cały czas na nim jade) aminy, bcaa , hmb , witaminy...jesli masz juz za soba jakies cykle kreatynowe i odpowiedni staz mozesz do tego dozucic jakis stack...ja waliłem jednoczesie sizeOn i nGorge...białko waliłem bo nie zawsze moglem trzymac diete(praca na 3 zmiany)

jarecki19872
12-05-09, 13:16
a podstawa diety to chudy twarog i tunczyk w sosie własnym...mało wegli i tłuszczy za to duuuzo białka

fallenursus
12-05-09, 18:05
a podstawa diety to chudy twarog i tunczyk w sosie własnym...mało wegli i tłuszczy za to duuuzo białka
jak obcinasz wegle musze rekompensowac tluszczami. bo bedzie zle :)po kilku dniach organizm przyzwyczai sie do pobierania energi z tlusczow. oczywiscie nie na mase tlustych zeczy wpierdzielac. olej z siemia, ryby,od czasu do czasy jakas tlusciejsza wolowinka czy boczek,orzechy..oliwa..

fallenursus
12-05-09, 18:14
Bullet, zanim siegniesz po clena czy venoma. brales kiedys efredyne z kofeina?
20mg efy+200mg kofeiny 3x dziennie.niektorzy dozucaja aspirynke.

Symu
12-05-09, 18:19
kurde ludzie mimo wszystko to dzial supli. Mod jest chwilowo bardzo zajety ale jakw roci to temat i tak poleci :D

fallenursus
12-05-09, 19:08
kurde ludzie mimo wszystko to dzial supli. Mod jest chwilowo bardzo zajety ale jakw roci to temat i tak poleci :D

racja,caly czas zapominam ze u was efka to nielegalny produkt :smile:
eh te uroki kanady :twisted:
''dziendobry,poprosze opakowanie efredyny. 7,99$, dziekuje, dowidzenia'' :P

bullet
12-05-09, 19:30
obecnie staram sie jesc tak jak pisze fallenursus, czyli duzo bialka i troche oleju.
wegli bardzo malo.
co do miejsca tematu to zapytalem o zestawienie supla z SAA dlatego w jednym dziale napisalem o co cho a w tym dalem tylko linka.
jesli zapytanie jest o sprawe z obu dzialow to zawsze po czesci bedzie w jednym na niewlasciwym miejscu.
dla rozluznienia atmosfery przypomnial misie kawal.
Pan Bóg zebral w lesie wszystkie zwierzeta i powiedzial:
m±dre zwierzęta prosze na lewo a piękne zwierzeta na prawo.
Wszystkie zwierzeta sie rozeszly, kazde3 we wlasciwa sobie strone tylko zostala żaba. Siedzi i mowi: No przeciez sie nie rozerwe....

bullet
12-05-09, 19:30
czy w polsce gdzies mozna kupic ta efke i kofeine??

jarecki19872
12-05-09, 20:58
kofeine kupisz w sklepie z suplami badz aptece...a efke z zagraniczych stronek albo u dila...(chociaz ja efedryny nie polecam)

Symu
12-05-09, 22:07
Ogolnie czemu joha jest legalna a efka nei to nei rozumiem (ta pierwsza mnei strasznie potelepala , druga mniej)

Efka czysta tlyko u dila.

Mozliwe ze jest u ans jedne spalacz z efka ale jeszcze musze sie upewnic :)

jarecki19872
13-05-09, 14:15
W polsce legalny spalacz z efedryna??nie słyszalem...jak juz to z pseudoefedryna...no chyba ze jakiegos nie znam...

Symu
13-05-09, 14:40
jednak nie ma ;( pomylka moja