PDA

Zobacz pełną wersję : venom czy clenbuterol

bullet
11-05-09, 15:48
witam.
mam 32 lata
wzrost 179 waga 76-77
miesni nie jest wiele bo zaczynam dopiero.
meczy mnie brzuch- tzn jego otluszczenie
wiem ze jest to efekt zaniedbania przez kilka lat, wiem ze pare lat temu wygladalem w miare podobnie ale nie mialem takiego tluszczyku na brzuchu i waga byla troszke nizsza..... i wtedy bylo to idealna baza do zaczynania czegokolwiek.
teraz chcialbym zbudowac fajna sylwetke ale denerwuje mnie ten brzuch
stosuje nutrex lipo 6x i juz sam nie wiem czy jestem z niego zadowolony czy nie.
stosuje tez diete i w ciagu 3 tygodnie zrzucilem okolo 2-3 kg a katuje sie ostro z bieganiem i rowerem.
nie wiem czy jest to zasluga spalacza czy diety i aerobow.
zastanawiam sie nad zakupem vanoma 3.0 starego- dobrego
lub clenbuterolu.
i tutaj jest pytanie do was:
co lepsze- co mniej szkodliwe, w ciagu kilku miesiecy planuje powiekszanie rodziy i to jest dla mnie najwazniejsze wiec jesli ktorys z tych specyfikow nie jest dla mnie dobry w tym czasie to prosze od razu o info w tej sprawie
bede wdzieczny za wszelkie konstruktywne odpowiedzi.

mały huba
11-05-09, 16:05
Nie mam długofalowego doświadczenia z clenem bo próbowałem dwie porcje oxyflux 1x1 i 2x1 i mnie nawet przy stosowaniu dużej ilości potasu,magnezu,tauryny strasznie telepało tj. bolała mnie głowa i miałem ostre dreszcze oraz trzęsienie rąk.

Co do Venoma to zjadłem opakowanie wersji 500/200 czyli podobno tej z największą dosypką i nie powiem, działał dobrze, bo jadłem z bilansem 600-700kcal na + i robiłem aerobów ,a mimo to nie zwiększył mi się obwód pasa/talii ani generalnie poziom bf. Pobudzał mnie niesamowicie, miałem dużo energii co niestety wiązało się z bezsennością.
Na szczęście podczas stosowanie 2 caps mzb(500mg magnezu+30 mg cynku ) do tego 5-10mg melatoniny problem zniknął.
Kolejnym skutkiem ubocznym jaki się u mnie pojawił (3 tydzień po 2 caps dziennie)jak pisało już wielu ludzi było to, że miewałem wytrysk na kilka sekund przed orgazmem, co mnie z początku zaniepokoiło, ale wertując dwa inne fora, natknąłem się na info o tym, że mija to zaraz po skończeniu brania.

Na pewno oba środki są skuteczne, tylko musisz pamiętać o dodatkowej suplementacji (magnez,potas i tauryna przy clenie oraz o tym ,żeby wziąść spiropent bo zbiera lepsze recenzje)
oraz o zma/mzb + melatoninie przy venomie.
Do tego dużo interwałów/cardio i oczywiście micha i tłuszcz pójdzie w dół.

fallenursus
11-05-09, 16:54
mniew clen zaczol trzepac dop[iero przy 100mcg.
ale jak lda kolegi zamiast siegac po te wsumie zeczy niebezpieczne srodki, mozna dopracowac diete...widze ze ja masz ..zrzuciles ladny kawalek szpeku w 3 tygodnie. normalnie ze potem sie troche przystopuje. pozmieniaj czas przyjmowania weglowodanow moze? pozmieniac aeroby, dozuc interwaly..polukaj najpierw tak zanim siegniesz po te specyfiki raczej.

ht
11-05-09, 17:48
venom+ clenbuterol:evil: petarda

bullet
11-05-09, 18:05
jakie dawkowanie i jakie efekty??