bullet
11-05-09, 15:48
witam.
mam 32 lata
wzrost 179 waga 76-77
miesni nie jest wiele bo zaczynam dopiero.
meczy mnie brzuch- tzn jego otluszczenie
wiem ze jest to efekt zaniedbania przez kilka lat, wiem ze pare lat temu wygladalem w miare podobnie ale nie mialem takiego tluszczyku na brzuchu i waga byla troszke nizsza..... i wtedy bylo to idealna baza do zaczynania czegokolwiek.
teraz chcialbym zbudowac fajna sylwetke ale denerwuje mnie ten brzuch
stosuje nutrex lipo 6x i juz sam nie wiem czy jestem z niego zadowolony czy nie.
stosuje tez diete i w ciagu 3 tygodnie zrzucilem okolo 2-3 kg a katuje sie ostro z bieganiem i rowerem.
nie wiem czy jest to zasluga spalacza czy diety i aerobow.
zastanawiam sie nad zakupem vanoma 3.0 starego- dobrego
lub clenbuterolu.
i tutaj jest pytanie do was:
co lepsze- co mniej szkodliwe, w ciagu kilku miesiecy planuje powiekszanie rodziy i to jest dla mnie najwazniejsze wiec jesli ktorys z tych specyfikow nie jest dla mnie dobry w tym czasie to prosze od razu o info w tej sprawie
bede wdzieczny za wszelkie konstruktywne odpowiedzi.
mam 32 lata
wzrost 179 waga 76-77
miesni nie jest wiele bo zaczynam dopiero.
meczy mnie brzuch- tzn jego otluszczenie
wiem ze jest to efekt zaniedbania przez kilka lat, wiem ze pare lat temu wygladalem w miare podobnie ale nie mialem takiego tluszczyku na brzuchu i waga byla troszke nizsza..... i wtedy bylo to idealna baza do zaczynania czegokolwiek.
teraz chcialbym zbudowac fajna sylwetke ale denerwuje mnie ten brzuch
stosuje nutrex lipo 6x i juz sam nie wiem czy jestem z niego zadowolony czy nie.
stosuje tez diete i w ciagu 3 tygodnie zrzucilem okolo 2-3 kg a katuje sie ostro z bieganiem i rowerem.
nie wiem czy jest to zasluga spalacza czy diety i aerobow.
zastanawiam sie nad zakupem vanoma 3.0 starego- dobrego
lub clenbuterolu.
i tutaj jest pytanie do was:
co lepsze- co mniej szkodliwe, w ciagu kilku miesiecy planuje powiekszanie rodziy i to jest dla mnie najwazniejsze wiec jesli ktorys z tych specyfikow nie jest dla mnie dobry w tym czasie to prosze od razu o info w tej sprawie
bede wdzieczny za wszelkie konstruktywne odpowiedzi.