Zobacz pełną wersję : 1 cykl na mecie. Pisac
Witam. Odrazu mowie ze ze z koksami nie mialem do tej pory styczności jako takiej. Nie mówicie że jeszcze jest za wcześnie bo znając siebie to jak bede chciał to i tak wezme. Chciałem zapytać o cykl na mecie. Jak to rozlozyc i ogolnie co i jak zeby były jak najmniejsze skutki uboczne a zeby masa była widoczna. Mam 17 lat. Cwicze 2 lata z przerwami. Mam diete na mase i stosuje ją. Prosze kogogoś kto ma pojęcie - żeby mi mniej wiecej po polsku napisał ile tego brać, co i jak. Polecą SOGI.
Tylko masz tą mete i ile jej masz?
to jeszcze daj znac jak waga pokazuje.
waga leci na 70 kg przy wzroście 180 cm. mete kupuje w tym tygodniu.
Orson , podstawa to odblok , clomid !!
A wieku nie bede komentowal
jaka to ta metka ? stezenie i ilosc .
ruska meta. tyle wiem. ale bede to miał od ziomka co sie na tym zna. przyjaciel. clomid mowisz ? po ile to chodzi i kiedy to brac ?
24 tabletki powinnienies dostac , cen na forum nie podajemy zobacz w necie cenniki. Bierze sie to na koniec cyklu to jest tzw odblokowanie :].
Jedno opakowanie ruskiej mety to za mało , 5 mg 100 tabletek jezeli sie nei myle. Wiec moim zdaniem jak dla ciebie to wygladałoby metka ofc
1-6 15 mg ed
lecz nei wiem czy to nie i za duzo jak na twoj wiek i waga poczekaj na IG/volda i fallena niech ktos sie jeszcze wypowie .
no poczekam. napiszcie ile tego codziennie brac. clomid chyba 12 godzin od ostatniej dawki
A ja ostatnio taki Clomid nabyłem w opakowaniu po 10 tabletek
sa tez po 10 tabletek :] , ja akurat wole 12 tab dlaczego ? poniewaz wychodzi mi taniej a i tak kupuje 36 tab i ladnie wychodzi na caly miesiac pare razy po 100mg a reszta po 50mg :].
W sumie jak kto woli
Ja bym zaczął od dawki uderzeniowej pierwszego dnia od odstawienia saa a potem utrzymać odpowiedni poziom
ta sa strzały tak ? czy tabs. ?
Tabletki, 12 tab. powinno starczyć weź pierwsze 3 dni po 2 tab. a późnij po 1 tab.
Ps. ja osobiście nigdy nie robiłem odbloku po mecie i nie miałem żadnych problemów
poczekaj na IG/volda i fallena niech ktos sie jeszcze wypowie .
Raczej niech poczeka na lg , Volda albo kogoś kto już stosował metkę, fellen nigdy nie brał mety.
Weź rozłóż dawkę dzienną na kilka razy nie bierz jednorazowo, największe stężenie we krwi ma po 1,5-3godz. dlatego najlepszymi okresami w ciągu dnia na przyjęcie dawki są godziny poranne, oraz określony czas przed treningiem
Na pierwszy raz od 15mg do 20mg dziennie max, odblok 6 clomidu.
patryk1336
11-05-09, 22:44
ja bralem xD i clomid nawet 6 tabs starczy przy 100 metki :))
a jakie efekty po mecie ? po 100 tabs np. ?
a jakie efekty po mecie ? po 100 tabs np. ?
głupie pytania każdy organizm reaguje inaczej poza tym wydaje mi się, że dla takiej ilości szkoda zdrowia. :twisted:
czyli ile tabs kupic jak juz brac ?
nie brałem ale mam zamiar ;p z tego co wiem to jeżeli jest to 1 cykl to 100 mety i wystarczy 6 clomoidu na odblok
to spox. dziki wszystkim za info
jesli masz ruskiego scana to mzoesz spokojnie dac 25mg. pewnie bedzie srtrasznie zanizony lub bez subs. aktywnej
jak bedziesz bral ta metke to nie zapominaj o jedzeniu :) zarcie to podstawa :D bez tego tylko sie woda naladujesz i po cyklu spadnie, pozdrawiam i zycze przyrostu