PDA

Zobacz pełną wersję : Co na początek

Pakuu
11-05-09, 15:17
więc tak co mógłbym wziąść na początek ćwicze 6 miesięcy z malutkimi przerwami chłopacy z którymi ćwiczyłem strasznie mnie wyprzedzili w sile i wyglądzie dlatego zdecydowałem się na jakieś odżywki więc tak mam 185 cm wzrostu waże 87 kg w pasie 92 biceps 37 chodzi mi o jakieś silne odżywki dzięki za pomoc

Rambo19
11-05-09, 15:31
Może jakąś kreatyne + aminokwasy
Masz dietę ?

Pakuu
11-05-09, 15:38
z dietą hmmm wpieprzam ile wlezie :)

Pakuu
11-05-09, 15:44
a jeszcze moglibyście mi powiedzieć co sądzicie o nitrobolonie i czy jest coś lepszego od tego ??

Rambo19
11-05-09, 16:22
Moim zdaniem jest dobry fajnie pompuje zarówno przed i po treningu

KowalX
11-05-09, 16:30
więc tak co mógłbym wziąść na początek ćwicze 6 miesięcy z malutkimi przerwami chłopacy z którymi ćwiczyłem strasznie mnie wyprzedzili w sile i wyglądzie dlatego zdecydowałem się na jakieś odżywki więc tak mam 185 cm wzrostu waże 87 kg w pasie 92 biceps 37 chodzi mi o jakieś silne odżywki dzięki za pomoc

jak chcesz ładny wygląd to kup białko i skoro jesz co popadnie i dużo to domyślam się ,że z węglowodanami nie ma problemu...

co do nitrobolon to dobry suplement :)

,ale ja bym się na twoim miejscu skupił głównie na dobrym odżywianiu...

lovelas69
11-05-09, 16:44

może Twój plan treningowy wygląda do bani ? może źle technicznie wykonujesz ćwiczenia ? może Twoja psychika jest kiepska i się zablokowałeś i więcej nie możesz ? może czas zmieniać plan treningowy by dać pozytywny bodziec mięśniom ? każdy organizm jest inny więc nie ma co się spoglądać na kolegów, że więcej żelastwa przerzucają ?

jakieś mocne odżywki po 6 miesiącach jest to kiepski a nawet bardzo kiepski pomysł... i będzie to strata pieniędzy- jeśli chcesz możesz kupić białko ale nie spodziewaj się, że siła po tym skoczy w górę, to tylko uzupełnienie diety... myślę że powinieneś skoncentrować się bardziej nad swoim treningiem i doszlifować go (pewnie źle dobierasz obciążenie itp. itd. tego nie wiem w 100% ale każdy musi poznać swój organizm i ile może w danej serii wykonać pełnych powtórzeń by dalej to owocowało przyrostami w sile/masie)
Mocniejsze suple zostaw na później.
Pozdrawiam

Pakuu
11-05-09, 19:01
dzięki za wypowiedzi a macie może jakieś dobre plany treningowe i może powiecie mi jakieś ciekawostki z góry dzięki

lovelas69
12-05-09, 07:34
to już w dziale trening