PDA

Zobacz pełną wersję : Kobiety - cała prawda.

mokkapan
11-05-09, 03:58
haha Witam kulturystów!!

Dawno mnie tu nie było bo jestem czlowiek zarobiony fizycznie i duchowo...
No i wybaczcie ze nie pisze w swoim dziale Auto Moto sporty extremalne ale nie mam do tego głowy... mam nadzieje ze sie niedlugo ogarne..

Ale ten temat nie o tym... tutaj będziemy się rozwijać na temat płci ironicznie zwanej "pięknej"...
Odpowiedzmy sobie na pierwsze i podstawowe pytanie.. Czym się one różnią od nas???
Według Wikipedii:

"Kobieta różni się od mężczyzny budową morfologiczną i anatomiczną. Kobieta jest zdolna do stosunku płciowego przez cały rok, co wyróżnia ją spośród większości samic ssaków."

No właśnie, poza tym, że ma troche inne flaki, i bardziej nasrane w głowie niczym sie od nas nie różni....

Aa byłbym zapomniał "zdolna do stosunku płciowego przez cały rok" (wikipedia nie kłamie)

Prawda jest taka że baby tego potrzebuja... potrzebuja żeby je ktoś co jakiś czas ostro wyje***ł... potem lamentują i opowiadają wam farmazony o miłości jak to pieknie i romantycznie było... a prawda jest taka ze potrzebuja tylko kutasa żeby się zadowolić.... Znudzisz im się to cie zdradzą... znajdą lepszego kutasa.. też cie zdradzą... Tanie, śmieszne foki... Zrobisz takiej dziecko to cie dojedzie na alimenty! skaczą od jednego faceta do drugiego jak z kwiatka na kwiatek... a kto sie o gumy musi martwić?? Oczywiście ludzie myślący racjolanie... czyli kto?? czylli my!! A one nic soibe z tego nie roiba tylko ruchaja sie po kątach ze wszystkim co sie rusza..biora każdego kutasa do buzi...
Potem dostaja tych swoich "wyrzutów sumienia" i znowu lamentują aaaaaahh jaka kłopotliwa sytuacja.. ale jak daja dupy na prawo i lewo to nie jest kłopotliwa sytuacja! tak to jest moi panowie! "Ahhh proszę nie mow nikomu ze mnie wyruchales prosze prosze.... nie mów ze sie widzielismy nie mów kłopotliwa sytuacja dla mnie!" tak to jest....
A jak ją je**esz to jest dobrze... "ooo ooooo takiego orgazmu nigdy nie mialam... ohhhh to jest zycie ohhhh" pocałujcie mnie w dupe panie! bez kitu!!

Zawsze stroją fochy... Obojętnie jak byście nie zrobili będzie im źle!
Nie przeruchasz pożądnie - zdradzi cie, przeruchasz - "aa moglbys zrobic to, moglbyś zrobić tamto, przynieś to podaj tamto, czemu nie robisz tego i tamtego...??" Obojetnie co nie zrobicie bedzie źle.
Tak to jest, dokładnie tak moi panowie!

Zadowolona bedzie tylko wtedy jesli ją pozadnie przelecicie, tanie dziwki.... są oczywiście wyjątki... ale to trwa troszkę dłużej...wszystko to samo.. czy ładna czy brzydka... ten sam schemat - WIKIPEDIA nie kłamie!!
Jak trwoga(cipka swedzi) to przychodza do Pana, a jak zwiazek ma być to już są problemy "ahhh nie nie ja nie mogę, ja musze sama pobyć, ja czasu nie mam, ja sie musze zajac robieniem kariery"... a jak swędzi miedzy nóżkami to przychodza na kolanach, rozszerzaja szczudła i daja sie przelecieć, nieważne czy maja chlopaka czy nie...

To tyle ode mnie na dzisiaj..
piosenka na dobranoc:

http://www.youtube.com/watch?v=UymAoyAT_bI&feature=channel

PEACE
Mam racje??

dzbanekzwd
11-05-09, 07:43
baby to h**e niemasz bmw, nie masz pełnej szaszki to nawet sie nie odezwą.

mokkapan
11-05-09, 09:20
Szkoda, ze sie nie da dac 2 sogow.... bo bym Ci dal.

niewula
11-05-09, 09:30
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kobieta

tm7
11-05-09, 09:37
Zależy jakie się ma przejścia z kobietami, nie można wszystkich wrzucać do jednego wora, chociaż o części kobiet to co napisałeś niestety jest prawdą, ale o facetach można jeszcze gorsze rzeczy pisać :P no ale to nie jest temat o nas.

Z drugiej strony ciekawe jest to, że Ty piszesz tu o stałym związku, a to kobieta jest ta zła która chce się tylko ruchać :D temat na pewno zmusza do głębszych refleksji xD

know1126
11-05-09, 10:18
zalezy jaki mam np ja humor, troche pozartowac mozna czasem, ale uogolnniac tek nie mozna bo to glupota, na dluzsza mete,to oczywiste. po czesci jak mowi TM7 to prawda, ale w takim razie nie ma co sobie zawracac glowy takimi babami. ja mialem ostatnio ciezkie z nimi przejscia ale to nie znaczy ze mam sie zamykac na nastpne. fakt,strach w czlowieku jest,ze nastepna go tez wych*ja, ale mimo to nie moza tak gaac a tym bardziej sie zamykac. jest jeszcze masa wspanialych i wartosciowych kobiet gdzies obok,czasem wystarczy chwila, czasem troche dluzej trzeba... jakies spojrzenie,przypadek... roznie to jest. niemniej z drugiej strony ten strach,ta obawa powoduje to we mnie ze teraz nie ma u mnie dlugo. i nie chodzi o to zeby dziewczyne wykorzystac w lozku, tylko sie poznac na normalnych plaszczyznach. a ze dziewczyna sie zabuja za bardzo to trudno, jak charakter nie pasuje mi to nara. zawsze chodzi o to aby dwoje chcialo, a nie jedno,proste. wikipedia nie ma sie co sugerowac,sami wiecie do czego to sie nadaje:yawn: fakt ze kobiety sa inne, sercem patrza czesciej ,maja fochy itd... ale to jest wlasnie super w nich... zrozumienie i cierpliwosc, to podstawa. i zaangazowanie, dobrze jest jesli jest obustronne bo jak nie to potem bidaa :knockout::cry:

mokkapan
11-05-09, 10:28
know1126.... SZOK Co Ty żeś napisał... Przecież napisałem, że są wyjątki..... tyle ze wtedy to trwa troszkę dłużej... i lądujemy w tym samym punkcie...;D

hans1237
11-05-09, 11:02
mokko mam nadzieje ze moja laska tego nie przeczyta,bo cie udusze jak pzeczyta,ale powiem wam ze najlepsze są 25 do 35lat mamuśki wiedzą czego chcą doświadczone, zonate,juz tak nie lecą na romantyzm tylko na dupake!!!nie patrzą na portwel tylko na rozporek!!!

sts
11-05-09, 11:07
taka prawda :)

bld
11-05-09, 11:34
hahaha :D jak to czytam to mam niezla beke :D ale fakt, faktem mamuski sa najlepsze :D

sts
11-05-09, 11:41
no mi się od razu humor poprawił po przeczytaniu tego.

kubaCK
11-05-09, 11:45
CALE ZYCIE Z WARIATAMI JEBAC BABY SIEKIERAMI:)))
p.s profil zalozyl znajomy JB na 100% czyt.Jebac bABY na 100% link do nk:PP
http://nasza-klasa.pl/profile/20778827

mokkapan
11-05-09, 12:06
zaklamane dzi**ki

know1126
11-05-09, 13:26
no bo mnnie wzielo z rana na refleksje:smile:. a jak sie wkurzyc to tak- wszytkie sa takie same!:) JB:yawn:

adonis18
11-05-09, 13:46
życie...

dzbanekzwd
11-05-09, 13:48
Szkoda, ze sie nie da dac 2 sogow.... bo bym Ci dal.

heh możesz dać w innym poście :lol::lol::lol::lol:

Rynju
11-05-09, 14:00
Ja juz tyle czytalem o feministkach itp :D uwielbiam po nich jezdzic :D
A tutaj link do mojego zioma:
http://www.youtube.com/watch?v=ogO3af9F_cg

Prezydent_1c
11-05-09, 14:16
Panowie bo pomyślą że tworzycie jakąś sekte :) Wy nie możecie być dziewczynami i się przejmować tym o czym tutaj kolega pisze ;)
ps. zresztą myśle że na dzidy nie narzekacie :) argininy duzo macie w ciele więc rusza szybko z miejsca ;)

Marurka
11-05-09, 15:10
baby to h**e niemasz bmw, nie masz pełnej szaszki to nawet sie nie odezwą.

To nie baby to Faken materialistki i blachary :) Ale sa jeszce wyjatki np.: Ja :P

mokkapan
11-05-09, 15:45
No dobra... ale ja nie pisalem tylko o kasie... tylko o tym, ze potrzebujecie zeby was ktos porzadnie przelecial... bo jak nie zaraz szukacie na boku jakiegos ogiera... zero miłości, zero uczuć, tylko samozadowolenie.....

Fehu
11-05-09, 16:02
Haha moderuje HP, ale ten temat mnie naprawdę zaskoczył;D

A z tym, że każda w końcu zrobi Cię w chuja to prawda na max-a (miałem przyjemność)
A to, że chcą uprawiać stosunek jak je swędzi to hmm ja z tego powodu bym nie płakał:), ale może dlatego, że jestem młody i nie myślę o stałych związkach..
Zakończymy pozytywnie

Symu
11-05-09, 16:04
coś w tym jest ale niestety duzo ludzi takich jest i nie uogolnialbym do kobiet ;)
ale sam sie tez przejechalem kilka razy i zauwazylem ze kobiety maja tendencje do egoizmu i wiekszej zawisci. Mówie tu nawet o kolezankach.

mokkapan
11-05-09, 16:13
Symu dobrze gada....
laik - no dobra, tez bym nie narzekał jakby mi kolezanki dawały dupy:p ale jak sie wpuscisz w bagno to jest delikatnie mówiąc przejebane...;/

sts
11-05-09, 16:26
haha nie no dobrze mówicie ludzie ja to już nie rozumiem bab najpierw widać że się przystawia a potem ucieka no szk... m*ć .

mokkapan
11-05-09, 16:28
właśnie!! sts masz racje.... głupie tanie foki.

Symu
11-05-09, 16:32
a myslalem ze tylko mnie to spotyka xD

Marurka
11-05-09, 16:33
No dobra... ale ja nie pisalem tylko o kasie... tylko o tym, ze potrzebujecie zeby was ktos porzadnie przelecial... bo jak nie zaraz szukacie na boku jakiegos ogiera... zero miłości, zero uczuć, tylko samozadowolenie.....

No ok ale znowu mowisz o wszystkich kobietach zapominajac o wyjatkach :) (czyli JA :) ) Jakby wszystkie kobity nie mialy zadnych uczuc, miłosci czy czego tam jeszcze były by egoistkami i myslaly tylko o samozadowoleniu to nie potrzbowaly by facetow tylko kupily sobie wibrator. Poza tym jak laska robi kolesiowi loda to to jest dla niej samozadowolenie?? Nie sadze bo ona nie robi sobie przyjemnosci tylko facetowi.
Aha i jeszcze jedno dlaczego jestescie tacy niesprawiedliwi (mezczyzni) ??
Jak koles chodzi na imprezy balety czy ch... wie gdzie jeszcze i zalicza panienki to jest gosc, a jak laska sobie pouzywa to od razu jest k...?? Czy tylko Wam wszystko mozna kobietom juz nie wypada?
P.S.Bez obrazy ale Chyba Ci sie kobieta ładne po dupie przejechała skoro załozyles taki temat i tak wrogo jestes nastawiony do kobiet. :)

mokkapan
11-05-09, 16:38
Paranoja moi Panowie!! ja już nie mam pomysłu co można z nimi zrobić.... jedyne co mi przychodzi do glowy to wlozyc jej i kopal w dupala niech spier....

Symu
11-05-09, 16:40
"Jak koles chodzi na imprezy balety czy ch... wie gdzie jeszcze i zalicza panienki to jest gosc,"

ale ja np. takich ludzi tez nie trawie ;) u mnie to dziala w obie strony.

Marurka
11-05-09, 16:41
a to przepraszam :)

mokkapan
11-05-09, 16:46
"No ok ale znowu mowisz o wszystkich kobietach zapominajac o wyjatkach :) (czyli JA :) ) Jakby wszystkie kobity nie mialy zadnych uczuc, miłosci czy czego tam jeszcze były by egoistkami i myslaly tylko o samozadowoleniu to nie potrzbowaly by facetow tylko kupily sobie wibrator. Poza tym jak laska robi kolesiowi loda to to jest dla niej samozadowolenie?? Nie sadze bo ona nie robi sobie przyjemnosci tylko facetowi.
Aha i jeszcze jedno dlaczego jestescie tacy niesprawiedliwi (mezczyzni) ??
P.S.Bez obrazy ale Chyba Ci sie kobieta ładne po dupie przejechała skoro załozyles taki temat i tak wrogo jestes nastawiony do kobiet. :)"

Tak tak wibrator, albo palcem co?? Dobrze wiesz ze to nei to samo.. Ja nie wiem co wy se tam myślicie jak robicie loda... Nie mów, że nie masz z tego zadnej przyjemności ZERO??

"Jak koles chodzi na imprezy balety czy ch... wie gdzie jeszcze i zalicza panienki to jest gosc, a jak laska sobie pouzywa to od razu jest k...?? Czy tylko Wam wszystko mozna kobietom juz nie wypada? "

A wiesz czym się różni kobieta od szmaty?? Tym, że kobieta się szanuje....
Facet nie daje dupy kobietom, tylko je rucha jak tego chcą... Czyli nie jest bierny.... A baby "aa co mi tam dam dupy, niech mnie wyrżnie, będzie wesolo" wiec to wy się dajecie, i biegacie po sądach.

Jak zgwałcisz jakiegoś gościa wibratorem w dupe to powiedz... uznamy go za puszczalskiego...

hahaha

P.S.Bez obrazy ale Chyba Ci sie kobieta ładne po dupie przejechała skoro załozyles taki temat i tak wrogo jestes nastawiony do kobiet. :)

wlasciwie to nie przejechala mnie po dupie... tylko jak widze co odpierdala i myśli ze tego nie widzę to nie mogę w to uwierzyć, że można takie walki robić i tak kłamać.. a ja udaje ze jestem idiotom i czekam z nadzieją, że może kiedyś odzyska rozum.... po prostu nie miesci mi sie to we łbie;| tyle

Marurka
11-05-09, 16:52
Ok nie bede sie sprzeczac bo z Twoim nastrojem i tak nie wygram :) Ale ja swoje wiem nie wszystkie sa takie :)
"tylko jak widze co odpierdala i myśli ze tego nie widzę to nie mogę w to uwierzyć, że można takie walki robić i tak kłamać.." - co do tego to pogon ja w pizdu! Najwyrazniej byles za dobry i za dobrze w dupie ma (miala) Doceni jak straci.

mokkapan
11-05-09, 16:59
Dobrze, ze w końcu się zgadzamy, bo już kolejne wypracowanie szykowałem:))
Próbuje ją pogonić w pizdu od paru tygodni... ale nie jest taka prosta sprawa... bo co jakis czas sie odzywa i od nowa zaczyna pierdolic te swoje farmazony o milosci..;/

Wiechu
11-05-09, 17:01
Takie jest zycie.Prosty chlopak bez hajsu itp raczej nie bedzie mial powodzenia ale typ co ma duzo siana jezdzi fajnym bmw i fajne ciuchy to odrazu wiekszosc juz jego.Bo laska wybierze typa co ma malo hajsu zeby jej nie zaspokajal czy bogacza co kupi jej kazda zachcianke.

mokkapan
11-05-09, 17:02
wiesz jak jest Wiechu... weźmie typa z BMW zeby jej kupował błyskotki, zabierał na wakacje, a na boku bedzie miala drugiego żeby ją ruchał.... przecież o tym był mój pierwszy post... Ona musi miec wszystko... nie wystarczą same błyskotki, cipka też nie moze swedziec...

"Bo laska wybierze typa co ma malo hajsu zeby jej nie zaspokajal czy bogacza co kupi jej kazda zachcianke. "
Ze ma hajs nie znaczy ze umie jej kutasa wsadzic

Wiechu
11-05-09, 17:04
Wiadomo cipka swedzi musi ktos ja zakutasic bo jej facet juz nie zaspokaja ja albo jej sie znudzi.

Marurka
11-05-09, 17:05
Nie daj sie! Nie odbieraj tel. Nie otwieraj drzwi. Niech sie goni. Ta laska dziwnie rozumuje slowo "milosc". Bo jak sie kogos kocha to raczej sie tej drugiej polowce "nie wbija noza w plecy" oooo ja to bym jej powiedziala :) Głowa do gory "tego kwiatu to pol swiatu" a chwasty trza tepic. Pozdrawiam i ide gotowac obiad bo jak chlop glodny to zły :)

mokkapan
11-05-09, 17:06
a BMW sobie do majtek nie wsadzi..;/ Ostatecznie może sobie usiąśc na gałce zmiany biegów;D

Wiechu
11-05-09, 17:07
haha przynajmniej ma kilka biegow do wyboru pod kazdym katem:d

dzbanekzwd
11-05-09, 17:10
To nie baby to Faken materialistki i blachary :) Ale sa jeszce wyjatki np.: Ja :P

wątpie. czy zwruciłabyś uwage jakby ktoś podjechał maluchem pod dyskoteke i wyjołby north stary i zakurył (a to przystojniak i dobry charakter) czy na takiego co podjeżdża czarną bumką i pali heta marlboro :smile: odpowiedz szczerze prosze:smile: niestety nigdy nie miałem doczynienia z taką jak Ty :cry: same lecące na hajsiwo. dobra lece tera klata+bic bo nie moge na to patrzeć hehe

Napinacz01
11-05-09, 17:13
http://img204.imageshack.us/img204/9611/kobiety.jpg

I wszystko jasne ;)

Marurka
11-05-09, 17:15
Odpowiadam szczerze: a wiec nie chodzi o to czym podjechal tylko co ma w glowie. Moj chlop podjechl do mnie autobusem :) Wiec uwierz mi nie zwracalam uwagi na samochod czy na kase. Chlop musi o siebie dbac i dobrze wygladac ale nie musi miec "golda" na klacie czy skory musi miec to "COŚ":) Bo bez przesady zeby byl wypacynkowany jak nie wiem co.
P.S. Bo takie jak ja sa juz na wymarciu :P

mokkapan
11-05-09, 17:17
Ulizany KEN z BMW.... żal;|

kubaCK
11-05-09, 17:19
mnie raz panna w chuja zrobila... i to byl pierwszy i ostatni raz napewno nigdy mnie jzu zadna nie przekreci.... pieknie mowila itd a skonczylo sie w ten sposob ze dalismy sobie spokoj ze soba... teraz wam cos ciekawego pwoiem spotykalme sie z nia pol roku i bylo fajnie:) co najlepsze miala chlopaka :))) wiec z nim chodzila:P a ze mna sie spotykala tak na boku...:P i kto to ejst ??miala zerwac z tamtym typem a nie zerwala i na dobra sprawe miala 2:P normalna rura brak mi slow... potem mi pierdolila ze nie chce kontkatu tracic itd a ja na nia mam wyejabne jajo... i troche lipa bo z nia do klasy chodze:) JB!!!!!!!

mokkapan
11-05-09, 17:20
Haha gosciu, mam dokladnie tak samo:D
kolejny dowod na to ze maja nasrane w garach;|

mokkapan
11-05-09, 17:21
napisze wieksze wypracowanie za jakies pol godzinki sie ustosuje do waszych wypowiedzi bo zajety jestem
pozdro

kubaCK
11-05-09, 17:25
ale fajna dziewczyna:) dzieki niej skonczylem z paleniem:P a zaczolem znowu jak sie z nia rozstalem:P bylem anwet tak zakochany ze pojechalem za nia nad morze bo ona pojechala ze znjaomymi a ja wpadlem na pomysl zeby zrobic jej niespodzianke:P jest co wspominac:P i fajna dupeczka teraz startuje w jakis miss ziemi swietokrzyskiej czy cos tam:P

mokkapan
11-05-09, 17:26
Odpowiadam szczerze: a wiec nie chodzi o to czym podjechal tylko co ma w glowie. Moj chlop podjechl do mnie autobusem :)

Dobra dobra w to Ci akurat mogę uwierzyć... ale jakby Cię zbajerował jakiś cfaniaczek z Porsche za poltora miliona to byś z nim poleciała chociaż tą jedną nockę:p Potem wiadomo, gatki sratki, ochh żałuję nie wiem jak to sie stalo bla bla bla..

A co do kubaakorona... to widze, ze wiecej jest takich przypadkow.. ze ma jednego frajera, a sie z toba umawia... potem nawet moze z nim zerwie.. no ale wiadomo jak to się skończy.... a wiecie na co teraz mam ochotę? Pogadac sobie z tym pacanem.... spytac się go jak to jest być rogaczem i jakie to uczucie jak cie laska zdradza.... ciekawe czy by się podzielił ze mną swoimi wrażeniami:p:p
pozdro

mokkapan
11-05-09, 17:28
Arus - są wyjątki.... tylko to trwa troszkę dłużej zanim się przekonasz...

Fehu
11-05-09, 17:32
Ale mnie teraz zbluzgajądlaczego? ja uważam, że sa też "dobre" Kobitki które trzeba wielbić:) bo po to są ;D sam osobiście kręcę teraz z Kobietą jak dla mnie prawie idealna.. czy to tylko wrażenie? być może, a może tym razem bede miał szczescie jak Ty;;)
uważam ze każda porażkę trzeba przyjąć na klatę jak "Chłop" a nie wymyślać Kobitką;) bez urazy Panowie xD
ja lęce sobie po spiningować ooo ;D

mokkapan
11-05-09, 17:33
niepokoi mnie to "prawie"
hehehe chyba pojde do psychologa... albo księdza:p hahahha

Fehu
11-05-09, 17:36
Hehe widzę ze dinozaur już siedzi w tym temacie ciekaw jestem jego zdania

mokkapan
11-05-09, 17:38
chcialem dobrze... ale same sobie wyrobily taką opinię w moich oczach..
nie spotkalem jescze jakies zeby byla w porzadku w 100%

mokkapan
11-05-09, 17:42
Tak tak, też chcialem dobrze.... tylko jeszcze zeby ona Ci nie dawała powodów do wątpliwości to będzie cacy.

mokkapan
11-05-09, 17:43
Same zgrzyty przez to gówno... nawet studia popierdolilem;|

3ndriu
11-05-09, 18:17
Same zgrzyty przez to gówno... nawet studia popierdolilem;|

Zawsze możesz zostać gejem.

mokkapan
11-05-09, 18:18
Jeśli to miała być propozycja, to dzięki, ale nie skorzystam...

mokkapan
11-05-09, 18:31
Dinozaur!! SZACUN!! Dokładnie to chciałem usłyszeć... ktoś musiał to dobrze ubrać w słowa!! Tak trzymać~!!!!
pozdro

hans1237
11-05-09, 18:32
mamuśki rządzą!!!

mokkapan
11-05-09, 18:36
A to ze zjebalem to wiem....;/ ale teoria to jedno, a praktyka drugie...;/ nie zawsze jest latwo byc sqrwysynem.

do hans1237: mnie mamuski nie kreca:p

Marurka
11-05-09, 19:02
ale jakby Cię zbajerował jakiś cfaniaczek z Porsche za poltora miliona to byś z nim poleciała chociaż tą jedną nockę:p Potem wiadomo, gatki sratki, ochh żałuję nie wiem jak to sie stalo bla bla bla..
HA! Smieszne to było. Własnie cały czas probuje Ci wytlumaczyc ze mnie tacy kolesie brzydza dla mnie to typowe tepaki. Poza tym nie podobaja mi sie ani BMW ani porsche ani zadne inne tego typu samochody. Poza tym to nie potrzebny mi koles z kasa mam prace i sobie zarobie a nie bede zerowac na kims to jest zalosne. :)

klocur
11-05-09, 19:57
cos na temat takich laleczek - warto posluchac :
http://www.youtube.com/watch?v=oxrFbsI8QGo

FIRMA JP 100% pozdro

WY WSZYSTKIE ŚWINIE, CO TYLKO HAJSU CHCECIE,
BY WYTRZEĆ PODŁOGĘ WAMI SIĘ NADAJECIE !!

Fehu
11-05-09, 20:16
ale jakby Cię zbajerował jakiś cfaniaczek z Porsche za poltora miliona to byś z nim poleciała chociaż tą jedną nockę:p Potem wiadomo, gatki sratki, ochh żałuję nie wiem jak to sie stalo bla bla bla..
HA! Smieszne to było. Własnie cały czas probuje Ci wytlumaczyc ze mnie tacy kolesie brzydza dla mnie to typowe tepaki. Poza tym nie podobaja mi sie ani BMW ani porsche ani zadne inne tego typu samochody. Poza tym to nie potrzebny mi koles z kasa mam prace i sobie zarobie a nie bede zerowac na kims to jest zalosne. :)

Wiemy wiemy Ty lubisz autobusy ale kwestia gustu ;D

Marurka
11-05-09, 20:25
hahaha dobre :) Nie, nie lubie autobusow lubie tego kolesia co z niego wysiadł hih :) To było tylko dla udowodnienia ze nie wszystkie laski to blachy. :)

Symu
11-05-09, 20:29
Ja tam wierze ze jeszcze troche porzadnych ludzi sie ostalo i staram sie w takim towarzystwie obracac. Pol roku mojego zycia ogladalem ludzi ktorzy zyli raczej alko, drugami i imprezami. Normalne tam bylo ze jedna dziewczyna czy koles obracalo tego samego wieczora po kilkoro innych ale powiem wam ze jak sie nad tym zastanowic to takie zycie jest do dupy dlatego ja lcize ze jeszcze troche porzadnych kobiet jest no i mozliwe ze Marurka jest jedna z nich ( nie znam, nie oceniam). Ja sam znam kilka sztuk i wiem że faceci je tak smao potarktowali ajk tu mowicie o kobietach.

Marurka
11-05-09, 20:38
No dokladnie tak jak napisales. Ja sie sprzeczam tylko dlatego, ze wszystko bylo powiedziane tak ogolnie o wszystkich kobitach. Ja taka nie jestem nie nawidze nadzianych palantow co mysla ze za kase mozna miec wszystko i kazda laske, zapewne mozna miec wiele rzeczy i wiele lasek z tym ze te laski to tepe tlenione blondyny z tipsami co nawet nie wiedza jak sie wode na makaron wstawia. Z taka to nawet nie idzie pogadac bo jedyny temat to makijaz i ciuszki brak slow, wytapetowane tepaki co jak pizgniesz w tyl glowy to taka maska spada ze ch... Nie neguje malowania sie czy tipsow z tym ze na tym i na wypchanym portfelu swiat sie nie konczy. Trzeba sobie umiec w zyciu radzic samemu a nie kosztem innych. Ja tam sie ciesze z tego co mam. Mam swietnego faceta prace i co najwazniesze to zdrowie. Przydalo by sie tylko pare kg wiecej :) No i nie woze sie autobusami a samochodem :) ale naszym (moim i chlopa) na ktory razem sobie zarobilismy i odlozylismy :) No wystarczy juz bo mi lekka litania wyszla. :))

Napinacz01
11-05-09, 21:12
Marurka rzadko sie spotyka takie kobiety jak ty - chyba bardzo unikalna jesteś ;))

Kiedy te baby zmądrzeją ? Znajde jakaś z normalnymi pogladami w wieku 17 lat?

Imposibble III chyba :D

Marurka
11-05-09, 21:18
Jedyna w swoim rodzaju hehe :)
Wiesz co jak dla mnie to chyba Impossible V ! powiem Ci ze jak bylam teraz w polsce na urlopie to masakra z tymi laskami niektore to wygladaja starzej ode mnie. Tona tapety i pustka w glowie. Ale pewnie jeszcze normalne sa skoro ja jestem to i inne sa :)

mokkapan
11-05-09, 21:18
tamta tez byla unikalna......

dzbanekzwd
11-05-09, 21:20
dokładnie znaleść taką 17-stke do dopiero misja... a weź znajdź 19-dziewice (niemożliwe) hyba że jakiegoś czorta ale po co takie coś heh

Marurka
11-05-09, 21:26
dziewica w tym wieku - awykonalne hehe

Aponax
11-05-09, 21:29
ojojo cos tutaj widze ze niektorzy maja złe wspomnienia z kobietami ^^.
Przeczytalem to z moja dziewczyna i sie usmialismy rowno ^^ , jak czlowiek moze taki temat napisac?? niewiem dlaczego takie cos napisales i po co ten temat tutaj jest. Jak znacie takie panie ktore biora sobie facetow na jedna noc bo ma porshe czy tam bmw to przykro mi. Ja nie okrecam sie w takim towazystwie, i nigdy sie nie spotkalem aby jakas "laseczka" poszła do lozka z kolesiem bo ma ladny samochod.Nie czytalem wszystkich postow bo troszke za duzo ich jest na jedna noc , a juz wytrzymac nie moge ze smiechu ^^.

mokkapan
11-05-09, 21:30
A ja się zastanawiam w jakim towarzystwie Ty się obracasz... i gdzie znalazłes takie "ideały"??

janusz123
11-05-09, 21:30
to wina ery kurwiarskich dyskotek ;]

http://www.youtube.com/watch?v=fYINPFehuJ0

mokkapan
11-05-09, 21:33
Nie nie ... to jest wina całego ustroju.... HAJS HAJS I TYLKO HAJS.... takie jest podejscie współczesnych ludzi....
Matka powtarza: "Masz mieć faceta ostro zarobionego, jeśli go nie kochasz to pokochaj jego kieszeń!"

mokkapan
11-05-09, 21:34
Poza tym zbaczamy z tematu... bo ja nie napisalem ze tamta to blachara i na hajs leciala... chociaz ch*j ją tam wie czego chciala;/

mokkapan
11-05-09, 21:37
Zjecie beczke soli.. a małżeństwa sie rozlatuja po 15 latach.. nie ma reguły BABA to BABA.

Marurka
11-05-09, 21:39
dinozaur dzieki za komplement :) tak to wszystko co pisze to prawda
Tipsy mam hehe a wlosy przefarbowałam jestem naturalną blondynką hehe idealna jestem dla mojego faceta i to mi wystarczy :)
a co do tego co napisales to sie zgadzam tak niestety teraz jest i to dopiero jest patologia

tm7
11-05-09, 22:08
wooo ;O wiedziałem że jak wrócę wieczorem ze szkoły to będzie już tyle stron ;p trochę straciłem czasu na przeczytanie tego ale myślę żę było warto, jeszcze forum nawaliło ;p

dinozaur to jest klasą samą w sobie w takich tematach :D

marurka, ale dobra z ciebie kobicina, aż Cię zaproszę do znajomych haha bo nie wiem gdzie znajdę taką grzeczną koleżankę :P

ciężko rzeczywiście znaleźć idealną dla siebie kobietę, ale to jest możliwe... ja akurat nie narzekam, ale różne się znało dziewczyny i różne były sytuacje

Fehu
11-05-09, 22:10
Potwory ! ;D

mokkapan
11-05-09, 22:10
Wiecie co?? Od teraz jedynymi kryteriami jakimi sie bede kierowal.. to dziura, cyce i w miare buzia... mózgu nie musi mieć

tm7
11-05-09, 22:18
brak mózgu brakowi mózgu nierówny, bo taka głupia blondyna co by ci siedziała w domu grzecznie nie robiła problemów i usługiwała to mogła by być, ale jak by ten brak mózgu działał na nią w taki sposób jaki jest opisany w tym temacie to...

ja tam wole kobiety co jednak używają tego mózgu, nie lubię tępych ;\

kubaCK
11-05-09, 22:26
Wiecie co?? Od teraz jedynymi kryteriami jakimi sie bede kierowal.. to dziura, cyce i w miare buzia... mózgu nie musi mieć
ja sie tak kieruje od ostatniego "love story"... nie szukam dziewczyny tylko dobrej zabawy:) a z czasem pewnie jakas milosc sie trafi;P

tm7
11-05-09, 22:32
jak ci wezmie ptaka do buzi to sie podłączy do mózgu wiec wlasny jej nie potrzebny:lol:
podłączy się do matrixa :happy:

Piła69
11-05-09, 22:38
ja to bym chcial zeby wszyscy ktorzy tak ufaja swoim paniom zobaczyli je po alkoholu w towarzystwie innych lasek i czipendelsow-mialem okazje widziec takie "porzadne "na codzien panie jak sie bawia
BABIE sie nie wierzy
nawet wlasnej dupie sie nie wierzy bo bedziesz chcial piernac a sie zesrasz
Im mniejsze nadzieje sobie robisz tym mniejsze rozczarowwanie moze cie spotkac
trzeba z kobieta byc pare lat zeby mozna uznac zwe jest cos warta
trzeba zjesc przyslowiowa beczke soli

Dokładnie..

Ale żeby być sprawiedliwym to przydałoby się odwrócić sytuacje i zastanowić jak faceci postępowaliby...

No ale temat jest o kobietach, z tym narzekaniem to się zgodzę, zawsze znajdą jakiś powód. Co do samego seksu to nie uważam tak aby chciały się tylko zaspokoić, a Marurka nie mów ze jak bierzesz do buzi swojemu to nie sprawia Ci to przyjemności?

CO do tego hajsu to moim zdaniem nie chodzi o hajs tylko o takich facetów którzy coś osiągnęli z czym wiąże się sława, pieniądze itd. I na takich lecą kobiety. I tutaj mógłbym mieć też wątpliwości czy zwykły chłopak mógłby zatrzymać swoją kobietę przy sobie jeżeli ta miałaby okazję chociaż spróbować coś zdziałać z przystojnym, inteligentnym i sławnym mężczyzną który ma hajs i samochód...?

http://facet.interia.pl/news/ona-ma-orgazmy-tylko-z-wibratorem,1304150,4028

A tu się natknąłem na ciekawy artykuł... który mam nadzieje że wywoła poruszenie w tej dyskusji. :twisted:

tm7
11-05-09, 22:44
Co za problem dla gościa, nie przeczyta instrukcje obsługi jak nie wie jak się go używa i niech jedzie z koksem razem ze swoją dziewczyną jak jest taka napalona na zabawki z sex shopu xD

Symu
11-05-09, 22:45
najbardziej ruchliwy temat na forum patrzac po dowiedzajacych ;)

tm7
11-05-09, 22:46
no przewija się trochę znawców jak by nie było haha

Piła69
11-05-09, 22:46
No tak ale kutas już mu niepotrzebny haha :whistle: Niech sobie go obetnie i wstawi wibrator :pray:

tm7
11-05-09, 22:49
hmm to fakt, no to pozostaje mu na śpiocha :yawn:

Piła69
11-05-09, 22:52
Mogą jeszcze się też zamienić, ona jego wibratorem :yawn:

tm7
11-05-09, 23:10
Często się jeszcze zdarzają sytuacje, że jakaś dziewczyna ma jakiegoś w porządku chłopaka ale dalej szuka i czeka tylko aż nadarzy się okazja żeby go zmienić na lepszego i wszyscy dookoła o tym wiedzą co ona zamierza tylko nie ten chłopak, to jest bardzo nie w porządku a zdarza się dosyć często, poza tym to jest też związane z tym tematem, bo po co tamta dziewczyna spotyka się z innym jak ma już chłopaka, jak jest z nim niezadowolona to czemu mu o tym nie powie, albo nie zerwie z nim i skończy tą udrękę ( niestety świadczy to o jej egoizmie bo nie jest pewna czy będzie z tym drugim to będzie mieszać z obydwoma ) Jak ktoś drugi raz może zaufać takiej osobie wiedząc jak postępowała...

kubaCK
11-05-09, 23:18
nie wiem jak wy ale ja od jakiegos czasu jak przejehcalme sie na jedenj rurze mam bardzo wielka ochote uderzyc dziewczyne... wiem sam po sobie ze tego nigdy nie zrobie bo nie potrafil bym ale nie raz jak sie nakrece poslucham kolegow jak opowiadaja jakeis pierdoly o swoich dziewczynach to sie tak nakrecam bardzo mocno... nerwowy jestem strasznie a temat dziewczyn mnie strasznie rusza...

know1126
11-05-09, 23:22
najbardziej ruchliwy temat na forum patrzac po dowiedzajacych ;)
tak,niemniej przeginacie:errf: nie mozna pielegnowac zawisci w sobie. co z tego ze mnie skrzywdzila taka jedna? bedzie szczesliwa z kims innym i to jest wazne, i zycze jej duzo szczescia na cale zycie... kazdy idzie swoja droga i juz, na nowo trzeba szukac a nie pie**olic ze jest zle. co do dziewic to zalezy gdzie sie obracacie, wierzcie ze sa one,do znalezienia nawet w wieku lat ponad 20. znam sam takie. maja wartosci takie i ich strzega i to jest super. co do sytuacji ze zrywaniem i zdradami to tak, to jest jak mowicie wiadomo... szczerosc jest najwazniejsza. niech idzie taka do innego,ok,ale niech bedzie szczera a nie ciagnie na dwa fronty i wykorzystuje. bo to jest kure***o niemal. egoizm najczystszy.

Piła69
11-05-09, 23:22
kubaakorona to ulżyj sobie i popisz w temacie.

tm7 a to daje kolejny zarzut na kobiety że faceci sa im potrzebni po to tylko aby miały się tymczasowo do kogo przytulić i jest im to bez różnicy do kogo tylko są po prostu przyzwyczajone i akurat nikt lepszy nie jest nimi zainteresowany

mokkapan
11-05-09, 23:26
dokladnie tak... szczerosc i zaufanie to podstawa.... a o to ciezko

Piła69
11-05-09, 23:27
szczerosc tak, zaufanie? czasem trzeba miec pewne sprawy pod kontrola

mokkapan
11-05-09, 23:28
pod kontrolą tak... ale gorzej jak nie ufasz dziewczynie, która idzie na zakupy do sklepu... ze po drodze sie pusci ze sprzedawcą gazet na skrzyzowaniu;/

kubaCK
11-05-09, 23:28
emocje zazwyczaj wyrazam najpierw prosta rozmowa potem krzycze jesli sytuacja wymaga odchodze zeby nie powiedziec czegos glupiego... a jak jzu odhcodze to zapewne na silownie zeby sobie ulzyc...

mokkapan
11-05-09, 23:29
gorzej jak mówisz jak do sciany... i za chuja nie dociera;|

Piła69
11-05-09, 23:31
pod kontrolą tak... ale gorzej jak nie ufasz dziewczynie, która idzie na zakupy do sklepu... ze po drodze sie pusci ze sprzedawcą gazet na skrzyzowaniu;/

No tak bez przesadyzmy bo można popaść w maniakalną obsesje śledztwa poczynań i ruchów w społeczeństwie swojej własnej kobiety :errf:

kubaCK
11-05-09, 23:33
pwoiem tak... na poprzednia dziewczyne nie wiem czy ja tak anwet moge nazwac nawet raz nie krzyknolem nie potrafilem... zawsze jakos wszystko probowalem rozmowa ladnie wytluamczyc... nie zawsze sie udawalo bo uparta byla strasznie ale jakso dawalem rade... w tej chwili sie nie pierdole jesli mnie wkuriwa czy to kolezanka czy jakas blizasz dziewczyna jade ronwo mowie co mysle i jestm bardzo stanowczy... skonczylo sie sranie po krzakach:)) ale zawsze jest ta progresja normalna rozmowa ostrzejsza i na pelnej kurwie:) ide spac elo:))

mokkapan
11-05-09, 23:33
jesli nie dala powodow by jej ufac... to albo maniakalna obsesja... albo kopal w dupala

tm7
11-05-09, 23:34
Gorzej trzeba traktować moim zdaniem takie przypadki jak w tym temacie, dziewczyna która z premedytacją oszukuje swojego chłopaka i uprawia sex z innym, bo co innego jak jakaś się opije i jeden numerek zrobi później tego żałuje i więcej tego nie robi, nie mówię że to jest dobre, ale trzeba odróżnić 2 sytuacje, której w ostateczności kobiecie mógłby ktoś dać jeszcze szansę...

mokkapan
11-05-09, 23:36
Dobre aktorki.. wiec czasami mozna nie miec pojecia z kim sie zadaje;| ja mysle ze trzeba sie za nie w gumowych rekawicach brac, zeby sie nie popazyc.

Piła69
11-05-09, 23:36
Dla mnie w takim przypadku to samo. Kopal w dupa i do widzenia. :P

tm7
11-05-09, 23:39
No ładna patologia. Ten koleś co chodzi z tą dziewczyną też jest komiczny, że nie wie co ona robi :|

tm7
11-05-09, 23:45
No nie ma litości dla takich przypadków.

kubaCK
11-05-09, 23:50
no ja po czasie sie z tego smieje... wszystko wyszlo na jaw... koles sie dowiedzial i wszyscy... wielkeigo szumuz tego nie bylo tyle ze zerwali ze soba ja stwierdzilem ze pierdole ja w czolo i nawet z nia wogole nie gadalem... po kilku miechach zaczolem mowic czesc w szkole itd;p i teraz nawet rozmawiamy... ona sie zeszla z nowu z tym chamem a ja tylko czekam az zerwia zeby znowu z nia sobie pograc...:)))) koles sie ze man spotkal i chcial pogadac wypytal sie wszystko jak to bylo z nami:) mial ostra kurwe w oczach:PPP

tm7
12-05-09, 00:02
Jak jego dziewczyna wyhujała to czemu ma mieć kurwe w oczach przy tobie, niech z nią się policzy, a znowu są ze sobą, ja to nie rozumiem takich ;/

kubaCK
12-05-09, 00:17
jak dla mnie to oni sa oboje ostro patologiczni... ale nie ebde wracal do tego:P momentami bylo bardzo fajnie... hhe i ten wyjazd nad morze za nia przez cala Polske;p w sumei bylo warto:P jest co wspominac:P

know1126
12-05-09, 00:24
wlasnie tak trzeba sie starac myslec. choc w czlowieku od czasu do czasu sie gotuje, to nie mozna pielegnowac nienawisci bo to zaprowadzi nas do paranoi... przeciez trzeba zalozyc rodzine, podtrzymac gatunek,no nie:) chyba tak... i co,kaazdej nie bedziemy ufac? gdzies tam jest jakas dobra istota, w koncu sie na taka trafi. a pamietac dobre chwile zawsze trzeba,doswiadczenie na nowe zwiazki zostaje.

tm7
12-05-09, 12:27
oj już nie przesadzajmy, te dziewczyny co pisze mokkapan są po prostu na raz, a nie żeby się z nimi żenić.

kubaCK
12-05-09, 12:34
nie wiem w po ile macie lat ale ja ejstem mlody i chodiz mi tylko o jedno jak poznaje dziewczyne... chce sie wybawic sprobowac jak najwiecej dziewczyn... a kiedys tam sie pewnie jakas trafi na stale...

mokkapan
12-05-09, 12:50
Dla mnie taki gościu co go panienka zdradza któryś tam raz i zrywa z nim któryś tam raz.. a on do niej cały czas wraca to to jest patologia dopiero.... mam z taką doczynienia.. juz drugi raz sie z nią spotykam i dalej ma tego samego fagasa co prawda z przerwami...
a druga sprawa ze kobieta ma kolo 20 lat i jest z gościem ponad 1/4 swojego życia... mloda jest, moglaby sie jakos uwolnic zeby sprobowac normalnie zyc... no ale co poradzić krzyż na droge,...
nie mówie zeby chodowac w sobie nienawisc, chociaz moze tak to wyglada... ale musialem sobie popisac, zeby mi bylo lepiej:p a wiadomo, nikt nie chce na nikogo klątwy rzucac, niech sobie zyje tylko niech mi nie wchodzi w drogie!
pozdro

Aponax
12-05-09, 17:33
ja to bym chcial zeby wszyscy ktorzy tak ufaja swoim paniom zobaczyli je po alkoholu w towarzystwie innych lasek i czipendelsow-mialem okazje widziec takie "porzadne "na codzien panie jak sie bawia
BABIE sie nie wierzy
nawet wlasnej dupie sie nie wierzy bo bedziesz chcial piernac a sie zesrasz
Im mniejsze nadzieje sobie robisz tym mniejsze rozczarowwanie moze cie spotkac
trzeba z kobieta byc pare lat zeby mozna uznac zwe jest cos warta
trzeba zjesc przyslowiowa beczke soli

Oo tutaj ostro przegieles , jak mozna nie wierzyc swojej kobiecie ??
Przeciez to podstawa zwiazku ja ufam bezgranicznie swojej dziewczynie i jeszcze nigdy sie nie przejechalem na tym.Nie wiem gdzie wy te panny poznajecie, na jakis dyskotekach pierwsza lepsza ? czy jak ?
Teraz odpowiedz gdzie znajduje te "idealy" zapewne wszystkie laski ktore tak robia sa puste i piekne(chodzi o te blachary) - moze wlasnie patrzycie na wyglad nie na charakter ??Moim zdaniem wszystkie kobiety sa piekne wystarczy o nie zadbac :].

mokkapan
12-05-09, 17:44
wszystkie sa piekne;D kwestia ilosci gipsu bądź operacji plastycznej:p

Ufać spoko... ale czy bezgranicznie??? Ładnie Cię poora jak się okaze ze wykrecila jakiegos walka... a Ty jej bezgranicznie ufales..;/ Lepiej sie pozytywnie zaskoczyc, niz negatywnie rozczarować.

Weźmy taki przyklad... Twoja kobieta wraca z pracy kilka godzin później niż zwykle... powie na odczepnego ze musiala dluzej zostac (co się nigdy nie zdażało)... powiesz aha kochanie fajnie.. i tyle?? Ja bym się zaczal zastanawiac co jest.

know1126
12-05-09, 17:58
...
ale musialem sobie popisac, zeby mi bylo lepiej:p

no wiadomo, pol roku temu sam by tak mowil albo i jeszcze gorzej :) naszczescie czas leczy rany.

Aponax
12-05-09, 18:41
mokkapan , takiej sytuacji jeszcze nie mialem :], nawet powiem ze nie wiem dlaczego moja dziewczyna pracuje (nie musi) , ale jak chce to przeciez nie bede jej zabraniał. Jestem ciekaw ile masz lat i czy kiedykolwiek byles w zwiazku na powaznie , tak aby wziasc slub z swoja ukochana ?
A teraz odpowiem na twoje pytanie co ja bym zrobil w takiej sytuacji , poprostu porozmawiałbym z nia o co chodzi, dlaczego sie spoznila i dlaczego nie napisala chociazby sms. A po drugie zawsze przychodze po nia gdy konczy prace (lepiej przejsc sie we 2 pare kroczkow niz sama ma chodzic z ciezkimi torbami ). Jeżeli nie jestes w stanie zaufac kobiecie , to nei jestes gotowy emocjonalnie na zwiazek :] , takie moje zdanie jest , nie czytalem wszystkich postow tutaj (bodajze do 8 strony) i same bzdury tutaj sa napisane:].

mokkapan
12-05-09, 18:45
hehe no wlasnie... chodzisz po nią i ją odprowadzasz z biura do domu do łóżeczka....? A te torby.. no dobra troche w tym jest prawdy... ale ja na jej miejscu bym się poczuł dziwnie... wyglada to tak jakbys jej nie ufał... ze musisza ją odprowadzac...
mam 2 z przodu i z tylu nie wiecej niz 4, wiec stary nie jestem i żony nie szukam
pozdro

tm7
12-05-09, 18:59
nie wiem w po ile macie lat ale ja ejstem mlody i chodiz mi tylko o jedno jak poznaje dziewczyne... chce sie wybawic sprobowac jak najwiecej dziewczyn... a kiedys tam sie pewnie jakas trafi na stale...
to rób tak jak kolega wyżej :D

Aponax
12-05-09, 19:08
mokkapan , wiesz jak jest teraz wieczorami , moja dziewczyna ma taka prace ze zaczyna o 13:00 konczy prace o 20:30 , gdy juz czasmi jest ciemno wychodza na ulice pijaczki i zlodzieje. Zgodziłbys sie aby chodzila sama ? Ja nie , zreszta juz nawet gdy ide z nia to musze czasmi uwazac (mialem sytuacje gdzie podeszlo 3 chlopaczkow i musialem pogadac z nimi powaznie) , zreszta jej to odpowiada jak chodze po nia po pracy , czuje sie bezpieczniej wystarczy zeby powiedziala ze bedize chodzic sama czy dojezdzac samochodem (rozmawialem z nia wiele razy o tym).
I pytanie mam do ciebie , przypuszczam , ze masz dziewczyne i konczy prace mniejwiecej o 21 , mieszkacie w miescie. Puscilbys ja sama do domu ? wiedzac ze idzie przez nie ladana okolice gdzie sa pijaczki i blokersji ?
Nie rozumiem jednego jak mozna nie ufac wlasnej dziewczynie ?
Pisaliscie cos tam o czipindejsach czy cus , to normalna sprawa ze czasmi dziewczyny chca sie zabawic same (lecz mylicie chyba 2 prace czipindejs [czyjakos tak] tanczy w stringach , nie uprawia seksu z pracodawca) mam do niej pelne zaufanie (jak ona i do mnie) wiem ze nie zrobila by tego (chodz przyznam jestem o nia zazdrosny lecz nie daje tego po sobie poznac).

TedRasel
12-05-09, 19:11
kobiety są jak komputer każda ma inną obudowe a w głowie ten sam system operacyjny win 98 który zawsze sie wiesza...

mokkapan
12-05-09, 19:13
nie mam dziewczyny i nie konczy pracy o 21... w ogole nie konczy pracy bo nie pracuje:p ze szkoly wraca sama, w ogole wszedzie chodzi sama... w ogole to to nie jest moja dziewczyna chyba:p nawet jesli by byla to nigdzie bym po nią nie chodzil ani nigdzie bym jej nie odprowadzal ani nie zaprowadzal bo logistycznie niemożliwe... nie mieszkamy kolo siebie.
Jak jej ufasz na śmierć to o co jestes zazdrosny?? przeciez ona na innego nawet nie popatrzy (wedlug Ciebie)...
pzdr

tm7
12-05-09, 19:18
kobiety są jak komputer każda ma inną obudowe a w głowie ten sam system operacyjny win 98 który zawsze sie wiesza...
nie no co Ty chcesz od win 98 , jeden z lepszych jaki został wydany przez tych nieudanych informatyków z microsoftu, przynajmniej z plikami windowsa można było robić co się chce xD

Aponax
12-05-09, 19:22
mokkapan , zazdrosc to normalna cecha czlowieka , nie mam takiej jakiejs zazdrosci ze zaraz bije kogos bo ona sie na niego patrzy.
Nie to ze musze po nia chodzic po pracy bo niewytrzymam , poprostu boje sie o nia , duzo jest teraz spraw o gwalty morderstwa.
To juz koniec pisania postow w tym dziale , nie bedziemy sie kłucic o posta.
Kazdy z nas ma swoja racje.
to tyle pozdrawiam :].

tm7
12-05-09, 19:25
No zazdrość tak, gorzej jak ktoś popadnie w jakaś psychozę, fobie sprawdzania co druga osoba robi.

Marurka
12-05-09, 20:24
nie ma miłosci bez zazdrosci :P

tm7
12-05-09, 20:27
i od miłości do nienawiści ;]

mokkapan
12-05-09, 20:37
nie ma róży bez kolcy, nie ma kondoma bez gumy;D

Napinacz01
12-05-09, 21:13
Macie też z koleżanami tak że sie podwalaja a potem uciekaja?

Albo takie chamskie gadanie przy tobie o innych chłopakach, żebyś sie poczuł zazdrosny czy chuj wie co :D

U mnie kazda tak kurwa, oczywiscie jebie mnie to delikatnie mowiac, ale ten zjebany instynkt nie ktore maja ze chca byc jak juz ktos powiedzial ksiezniczki, musza miec wszystko i kazdego, chuj wie w jaki sposob byle do celu

Wkurwia mnie czasami ten gatunek :D bez obrazy dla forumowych prawdziwych :D

mokkapan
12-05-09, 21:21
Dokladnie... gadaja specjalnie o innych facetach, swoich bylych czy chuj wie o kim tylko po to zeby czlowieka wkurwic i sprawdzic czy bedzie zazdrosny... tez oczywiscie udaje ze mnie to pierdoli z gory na dol, ale qrwa najchetniej bym podziekowal jej w takim momencie, idz sobie kobieto w pizdu.

sts
12-05-09, 21:30

Albo takie chamskie gadanie przy tobie o innych chłopakach, żebyś sie poczuł zazdrosny czy chuj wie co :D

U mnie kazda tak kurwa, oczywiscie jebie mnie to delikatnie mowiac, ale ten zjebany instynkt nie ktore maja ze chca byc jak juz ktos powiedzial ksiezniczki, musza miec wszystko i kazdego, chuj wie w jaki sposob byle do celu

no tak miałem najpierw ze mną gadała pisała nawet na nk jako pierwsza a ostatnio jak zadzwoniłem to jeb**a tak focha że już nic nie piszę nie gada itd.. ale to jak kumple mówią typowa blacha wygląd słodki a tylko jej 1 w głowie.

Ja to chyba k*** już nigdy nie znajdę se laski ;/ (normalnej) *mogłem iść do tego woja i pie**** wszystko w d**e ;/

Sosna91
12-05-09, 21:46
no to ja mam troche inne podejście do kobiet, kocham sie w jednej juz spory czas, ona o tym nie wiem ale ja i tak zrobiłbym dla nie wszystko. i to robie ;< jestem na każde jej zawołanie, jest moją przyjaciłką. wiem że czasem przesadzam ale jakos przy niej nie szkoda mi kasy i oddałym jej wszystko i tak. po prostu dla mnie pusta laska to żal i nie zamierzam z taka nawet gadac. ona jest inna.

mokkapan
12-05-09, 21:48
idz do psychologa.... albo nie.. lepiej do psychiatry... Sorry stary, ale ogarnij sie proszę Cię!!!!!!!!!!!!!!!!

tm7
12-05-09, 21:50

tak, ale to było kolego w gimnazjum i podstawówce :lol:

mokkapan
12-05-09, 21:51
A skad wiesz na jakim stadium są nasi rozmówcy?

tm7
12-05-09, 22:00
Trochę siedzę na forum ;) Ale nigdy się wszystkiego nie wie.

Napinacz01
12-05-09, 22:01
u mnie takie zachowania są u dziewczyn z technikum, liceum jak i z gimnazjum...

w podstawowce dziewczyna to był materiał na czekolade.

Sosna91
12-05-09, 22:03
wiem ze powininiem sobie dac z nia spokój ale nie potrfaie, to juz ładych pare lat, ale kazda laske do niej przyrównuje, wole przebywac z nia i sie na nia patrzeć nic liznac sie z inna, ale cóż, moze mi to kiedys przejdzie.

tm7
12-05-09, 22:04
"u mnie takie zachowania są u dziewczyn z technikum, liceum jak i z gimnazjum...

w podstawówce dziewczyna to był materiał na czekoladę. "

No wszystko zależy co to za jednostki nie ma co uogólniać, miałem koleżankę co się zachowywała jak dziecko jeśli chodzi o stany emocjonalne. Niektóre są jeszcze niedojrzałe do prawdziwych związków i robią właśnie takie dziwne rzeczy jak pisałeś.

lovelas69
12-05-09, 22:14
dokładnie znaleść taką 17-stke do dopiero misja... a weź znajdź 19-dziewice (niemożliwe) hyba że jakiegoś czorta ale po co takie coś heh

ale smuty ładujesz teraz :D

tm7
12-05-09, 22:23
Misja jak na marsa xD

mokkapan
12-05-09, 22:24
maja za duze mniemanie o sobie..

know1126
12-05-09, 22:31
wiem ze powininiem sobie dac z nia spokój ale nie potrfaie, to juz ładych pare lat, ale kazda laske do niej przyrównuje, wole przebywac z nia i sie na nia patrzeć nic liznac sie z inna, ale cóż, moze mi to kiedys przejdzie.

ma chlopaka?

Pakuu
12-05-09, 22:32
a wiecie panowie co mnie najbardziej denerwuje dziewczyny z małych miast w których nie były doceniane a idąc dalej do szkoły do większego miasta gdy zaczyna sie nimi interesowac wielu chłopaków udają księżniczki i sądzą że wszystko mogą, a tego jednego z małego miasteczka z którym zanim stała się WIELKĄ KSIĘŻNICZKĄ traktuje jak śmiecia... sorry za te smuty

mokkapan
12-05-09, 22:33
dokładnie tak, widzę ze duzo ludzi podziela moje zdanie ;D

Fehu
Widzę ze temacik ładnie leci, ale pisze teraz jako moderator..;P Panowie postarajmy się używać mniej wulgaryzmów:) nie straszę was ostami/banami bo nawet jak ktoś nie spełni mojej prośby nic nie zrobię, ale pokażmy Kobietą klasę, że potrafimy kulturalnie dyskutować nawet o nich gdy są k****

Napinacz01
Sosna91 to minie ;p

zwykle zauroczenie i tyle

Pakuu
12-05-09, 22:37
Napinacz01 nie mów głupot to nie minie nigdy taka dziewczyna zostaje w głowie do końca życia

tm7
12-05-09, 22:37
a wiecie panowie co mnie najbardziej denerwuje dziewczyny z małych miast w których nie były doceniane a idąc dalej do szkoły do większego miasta gdy zaczyna sie nimi interesowac wielu chłopaków udają księżniczki i sądzą że wszystko mogą, a tego jednego z małego miasteczka z którym zanim stała się WIELKĄ KSIĘŻNICZKĄ traktuje jak śmiecia... sorry za te smuty
Pakuu nie przepraszaj za te smuty, masz racje :( wystaje im słoma z butów jak to pisał dinozaur

Pakuu
12-05-09, 22:44
ale wiecie co może sobie pomyślicie o mnie co za debil ale miałem kilka dziewczyn i jako takie doświadczenie mam zaobserwowałem u nich że jeśli się ich zbyt nie szanuje (oczywiście nie chodzi mi o to żeby je bić !!!!! bo dla mnie za udeżenie kobiety powinna być kara śmierci) i ma do nich olewający stosunek to się nie odczepią tylko się zakochują :) taka mała rada a czy posłuchacie czy nie wasza sprawa ;)

Sosna91
12-05-09, 22:50
Sosna91 to minie ;p

zwykle zauroczenie i tyle

no jesli mam byc szczery to to zauroczenie trwa juz 10lat ;)

p.s ona nie ma chłopaka ;)

Pakuu
12-05-09, 22:53
Sosna a może powiesz nam jaki macie stosunek do siebie a my tęge głowy coś Ci zaradzimi i pomożemy pamiętaj że czasem niemożliwe jest realne :)

mokkapan
12-05-09, 22:55
Sosna, to powiedz jej ze masz na nią chrapke...jak nie da to trudno;/

Pakuu
12-05-09, 22:56
Hej mokkapan zdziwisz się ale powiem Ci że istnieją na świecie kobiety z uczuciami czyli takie które nie służa tylko do sexu ;)

Piła69
12-05-09, 22:56
Z dziewczyną jak z firmą jak nią zarządzasz tak prosperuje.

mokkapan
12-05-09, 22:57
A z sexem jak z oprogramowaniem, lepszy jak za darmo:P

mokkapan
12-05-09, 22:58
Hej mokkapan zdziwisz się ale powiem Ci że istnieją na świecie kobiety z uczuciami czyli takie które nie służa tylko do sexu ;)

no i co, ale ja nie mam...

żartowalem:p

Sosna91
12-05-09, 22:59
no dokladnie ona taka nie jest ;p jest zajebiscie ladna i leci na nia wielu facetow ale ma tez w glowce i dlatego nie ma chlopaka ani tez na imprezach nie daje na lewo i prawo, jest bardzo madra uczy sie zajebscie dobrze, moze dlatego tak mi wpadla w oko w 2 klasie podstawowki :D i tak do tej pory,

jest moja przyjaciolka moge jej powiedziec prawie wszystko, procze tego ze mi sie podoba ;p za dlugo ise znamy zeby cos z tego bylo nie chce zniszczyc tego, co jest

mokkapan
12-05-09, 23:00
to sie bedziesz tak meczyl... nie mozna tak;/.

lovelas69
12-05-09, 23:02
Napinacz01 nie mów głupot to nie minie nigdy taka dziewczyna zostaje w głowie do końca życia

lol hahaha jak takie rzeczy czytam to mnie śmiech wszechobecny ogarnia... wypowiedź istnie telenowelowa :D kolego ile masz lat ? 15 ? 16 ?

Mam wrażenie panowie że połowa z Was, którzy się wypowiadają nigdy nie mieli dziewczyny... jaja jak czytam ten temat :P

Pakuu
12-05-09, 23:04
Lepiej milczeć i czekać :) ale czxekanie czasem może zniszczyć wszystko :Dale wiesz co Sosna na takie rzeczy też są sposoby :) ale to już płatne hehehe

Pakuu
12-05-09, 23:05
lovelas jedynie 19 ;) wypowiedz się i Ty to może też ocenimy albo nie czytaj :P

Sosna91
12-05-09, 23:05
no niestety przez najblizsze 2 lata na pewno jeszcze sie bede tak meczyl, pozniej moze jak wyjedzie na studia to zapomne, bo kontakt sie urwie na razie juz przyzwyczailem sie do tej sytuacju choć lekko nie jest.

mokkapan
12-05-09, 23:07
10 lat juz czeka chlopak...;/ kolejne 10 nic nie da.
a platne to sa dziwki...haha za to je szanuje.. nie daja dupy za darmo

tm7
12-05-09, 23:09
ale wiecie co może sobie pomyślicie o mnie co za debil ale miałem kilka dziewczyn i jako takie doświadczenie mam zaobserwowałem u nich że jeśli się ich zbyt nie szanuje (oczywiście nie chodzi mi o to żeby je bić !!!!! bo dla mnie za udeżenie kobiety powinna być kara śmierci) i ma do nich olewający stosunek to się nie odczepią tylko się zakochują :) taka mała rada a czy posłuchacie czy nie wasza sprawa ;)
może i tak jest na początku, ale po jakimś czasie one już tak tego nie widzą, chcą zmienić w człowieku wszystkie wady, nie chcą już być olewane, a jak to się nie uda to zostawiają, chociaż to nie reguła

mokkapan
12-05-09, 23:10
ludzie sie zmieniaja.. ale nie calkiem.

lovelas69
12-05-09, 23:15
idz do psychologa.... albo nie.. lepiej do psychiatry... Sorry stary, ale ogarnij sie proszę Cię!!!!!!!!!!!!!!!!
ogólnie ta wypowiedź jest mocna... i w 100% trafna sosna ogarnij się :)

tm7
12-05-09, 23:16
ludzie sie zmieniaja.. ale nie calkiem.
No niestety.

Pakuu
12-05-09, 23:16
aaaaaaaaa olać to kobiety są puste lepiej iść na siłownie i tulić żelazo :D hehe

tm7
12-05-09, 23:17
Żelazo to dobra inwestycja, nie traci na wartości, zawsze trzeba ostro zapierd*** żeby sobie zarobić na małe co nie co żeby wstawić do piwnicy ;)

mokkapan
12-05-09, 23:17
tez sie mecze ostatnio... ale staram sie trzymac fason zeby baba nie wiedziala! atak to atak, nie ma ze boli!!!
i tez staram sie jej dac w dupe

know1126
12-05-09, 23:18
ale smuty ładujesz teraz :D

ogólnie ta wypowiedź jest mocna... i w 100% trafna sosna ogarnij się :)

ogolnie to wiara czyni cuda i nadzieja tez pomaga milosci ,no ale fakt-10 lat....troche dlugo:errf:

Pakuu
12-05-09, 23:19
czyli z kolegą tm7 doszliśmy do wniosku że lepiej inwestować w żelazo niż w kobiete hehe ^^

tm7
12-05-09, 23:21
tez sie mecze ostatnio... ale staram sie trzymac fason zeby baba nie wiedziala! atak to atak, nie ma ze boli!!!
i tez staram sie jej dac w dupe
Ty udajesz przed nią, ona przed tobą i sobie tak będziecie żyli, dopóki tego nie wyjaśnicie raz na zawsze.

lovelas69
12-05-09, 23:22
aaaaaaaaa olać to kobiety są puste lepiej iść na siłownie i tulić żelazo :D hehe

nie no stary najpierw trzeba mieć kobietę żeby takie rzeczy pisać :) jakieś kompleksy tutaj duża część użytkowników leczy :) macie pecha bo można dobrze trafić... także tym co mają traumatyczne przeżycia szczerze współczuje ale reszta niech się wybierze do psychologa/psychiatry i skończy walić konia po kątach w domu, zdejmie maskę zakompleksionego nastolatka, ogarnie się i znajdzie jakąś dziewczynę, żeby nabyć doświadczenie i wypowiadać się w tym temacie jak MĘŻCZYZNA a nie wypisywać farmazonów jak w brazylijskiej telenoweli...

mokkapan
12-05-09, 23:23
Problem polega na tym ze ona jest babą i ma mózg baby... trudno cokolwiek wyjaśnić;/

tm7
12-05-09, 23:27
Lovelas ma w pewnym sensie racje.

Pakuu
12-05-09, 23:27
Ty lovelas hmmm udajesz twardziela albo masz farta do bab ;) a teraz daj nam w spokoju poużalać się na psychiatre szkoda kasy :) lepiej zainwestować w odżywe :) kobieta z czasem sama się napatoczy :D:D

mokkapan
12-05-09, 23:29
wiecie co... zamiast czekac az sie sama na patoczy, trzeba zebrac pare ziomkow, kupic skrzynke browara i do klubu uderzyc:p

Pakuu
12-05-09, 23:32
No dobra sorry przesadziłem ale nie moge znieść jak widze że facet szarpie laską a nie daj boże ją uderzy tak już mam ;)

tm7
12-05-09, 23:34
Ty to masz dobrze dinozaur haha

Pakuu
12-05-09, 23:35
hahaha Dinozaur uznaje zasade JEŚLI NIE SŁUCHA TO WPIERDOL I DO LOCHU ^^

lovelas69
12-05-09, 23:35
Ty lovelas hmmm udajesz twardziela albo masz farta do bab ;) a teraz daj nam w spokoju poużalać się na psychiatre szkoda kasy :) lepiej zainwestować w odżywe :) kobieta z czasem sama się napatoczy :D:D

nie udaję twardziela po prostu do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć... a nie wypisywać farmazony ale co się dziwić jak tu młodzież z liceum większość postów wali :) a gazety, telewizja mówi jasno, że w tym wieku ludzie mają najwięcej problemów emocjonalnych :D

mokkapan
12-05-09, 23:43
myslisz, ze ja tez naleze do tej mlodziezy?;d

kubaCK
12-05-09, 23:44
sosna daj kontkat do niej:)

know1126
12-05-09, 23:45
T daj nam w spokoju poużalać się na psychiatre szkoda kasy :) lepiej zainwestować w odżywe :)

to mnie rozwalilo:yawn: :yawn:

mamy dwa obozy : tych co chca sie pouzalac i jada po kobietach i tych co staraja sie ich bronic czy tez racjonalniej mowic...
chlopaki, wy nie macie naprawde z kim o tym gadac jak widze... masa zlych doswiadczen, i nieprzepracowane zlosci,smutki, niewyparty gniew,sporo tego zlego w was siedzi....
swiat jest zly ale naprawde sa jeszcze wspaniale dziewczyny,tylko nie wiecie gdzie szukac. chodzicie na discobanjo itd... a moze by tak jakas biblioteka,zagadac do jakiejs dziewczyny o jakiejs ksiazce, badz wspolnoty przykoscielne, oazy,cos takiego,he? tam sa wartosciowe dziewczyny,wiem cos o tym... ale nie,skoro sie chodzi tam gdzie sa blachary to juz takie zdanie sie ma... tylko mnie za bardzo nie wyziejcie za te oazy:)

mokkapan
12-05-09, 23:49
a co powiesz na metro/tramwaj/autobus...? tam są w porządku babeczki??

know1126
12-05-09, 23:52
no.... srodki publicznego transportu to zbiorowsko masci wszelakiej ludnosci,to wiadomo,ze nie wiadomo na co sie trafi... moze jest jakas perla wsrod kamieni....

lovelas69
12-05-09, 23:52
myslisz, ze ja tez naleze do tej mlodziezy?;d

powiedziałem większość to nie znaczy, że wszyscy :)

na Twoim miejscu jakbym wiedział, że dziewczyna mnie zdradza to nie byłbym z nią po to żeby jej robić na złość tylko dał sobie spokój plus jakiś delikatny rękoczyn mógłby wejść w grę ale miej jaja i ZAKOŃCZ TO ! mogę Ci podpowiedzieć sposób w jaki to zrobisz: spotkasz się z nią pobawisz się trochę, po zakończeniu zapniesz guzik od spodni i na odchodne rzucisz 5 zł na ryj i powiesz, że zapomniałeś zapłacić- wtedy zrównasz ją z ziemią... / bądź przy jej koleżankach taką akcję odstawić żeby poczuła się prawdziwą KU*WĄ !

pozdrawiam i miejcie jaja a nie jak panienki płaczecie młodzieży polska...

mokkapan
12-05-09, 23:57
dobre dobre!!
a teraz lece spac bo jutro uni;/
jutro wracam do dyskusji.
pozdro

tm7
12-05-09, 23:58
Lovelas na miejscu to wymyśliłeś ?? czy sprawdzone sposoby.

Też polecam zakończenie tej nieprzyjemnej sytuacji, bez przesady...

lovelas69
13-05-09, 00:06
na miejscu- nie byłem nigdy w takiej sytuacji... i mam nadzieje, że nie będę...
ale jeśli ktoś robił by mnie w ch*ja to jestem konkretnym gościem bez pier*olenia
skończyły się czasy s-fi gdzie była pierwsza MIŁOŚĆ i słodkie pierdzenie... teraz jest rzeczywistość, wiem czego chce od życia, ona też - dojrzałe myślenie, opanowanie i umiejętność podejmowania decyzji nie boli !

know1126
13-05-09, 00:06
jak u sokola z wwo... na mixtape deszcza...

tm7
13-05-09, 00:09
Trzeba mieć jaja żeby podejmować męskie decyzje, a nie bawić się w kotka i myszkę z dziewczyną co w h*ja leci na 2 baty, no panowieee nie może tak być.

lovelas69
13-05-09, 00:14
Mogę jeszcze od siebie dodać, że Kobieta potrzebuje MĘŻCZYZNY a nie zaburzonego emocjonalnie/zakompleksionego dziecka, dopóki tego panowie nie pojmiecie będą powstawać tego typu tematy.

tm7
13-05-09, 00:25
Jak ktoś nigdy nie miał prawdziwej kobiety, a parę razy dostał po dupie od pseudo dziewczyn no to może dostać kompleksów, niestety musi sobie radzić w życiu i nie użalać się nad sobą.

sts
13-05-09, 07:05
Widzę ze temacik ładnie leci, ale pisze teraz jako moderator..;P Panowie postarajmy się używać mniej wulgaryzmów:) nie straszę was ostami/banami bo nawet jak ktoś nie spełni mojej prośby nic nie zrobię, ale pokażmy Kobietą klasę, że potrafimy kulturalnie dyskutować nawet o nich gdy są k****

Spoko laik :) tylko uwierz czasem mam już tego dosyć mogłem zostać księdzem albo żołnierzem ;p wczoraj nie miałem na dodatek humoru.(chociaż jak przeklinam to z cenzurą ;d żeby nie było).

mokkapan
13-05-09, 07:24
haha piszecie jak ludzie po 30 latach stażu małzeńskiego, czy jakiegoś tam::p:p
ide lepiej na mate.
pozdro

tm7
13-05-09, 09:27
hehe raczej tego " jakiegoś tam ", aż tak stary to jeszcze nie jestem.

Rynju
13-05-09, 09:36
Powiem wam starym greckim powiedzeniem:
Kobieta bez mężczyzny jest jak okręt bez steru.

Można odbierać to dwojako :)
No ale coz, okret bez steru moze sobie plywac ale nie doplynie do zadnego celu poki ktos nim kierowac nie bedzie :)

tm7
13-05-09, 09:47
Są też takie co same chcą sterować i to nie tylko sobą.

Piła69
13-05-09, 10:14
na Twoim miejscu jakbym wiedział, że dziewczyna mnie zdradza to nie byłbym z nią po to żeby jej robić na złość tylko dał sobie spokój plus jakiś delikatny rękoczyn mógłby wejść w grę ale miej jaja i ZAKOŃCZ TO ! mogę Ci podpowiedzieć sposób w jaki to zrobisz: spotkasz się z nią pobawisz się trochę, po zakończeniu zapniesz guzik od spodni i na odchodne rzucisz 5 zł na ryj i powiesz, że zapomniałeś zapłacić- wtedy zrównasz ją z ziemią... / bądź przy jej koleżankach taką akcję odstawić żeby poczuła się prawdziwą KU*WĄ !

Z 5 zł dobry motyw haha clap

Nie no panowie nie przesadzajmy że każda jest taka sama... chociaż większość ma jakieś skłonności, najważniejsze to umieć kontrolować swój związek i nie dać sobie w kasze dmuchać. Na początku związku zawsze są jakieś niedomówienia ale wystarczy powalczyć o swoją pozycję i później jest już dobrze. Chyba że jesteś z kimś w związku kto ma nieodkryte przejawy skłonności kurewskich to już inna sprawa.
A tak pierdolić że każda kurwa to rzeczywiście gadało się w wieku 15 lat albo jak się było aktualnie po jakimś niewypale z kobietą. :whistle:

tm7
13-05-09, 10:35
Dokładnie.

Nie można wrzucać wszystkich kobiet do jednego wora, trzeba odróżnić te dobre od złych co mają jakieś dziwne skłonności jak pisał wyżej Piła. Pisanie, że każda dziewczyna kiedyś zdradzi i zrobi wałek jest jakimś nieporozumieniem. Trzeba się po prostu określić, czy jest się z dziewczyną co jest coś warta czy nie, jak nie to do widzenia takiej, bo o czym tu jeszcze dyskutować.

Piorun
13-05-09, 12:12
Jesli kobieta jest suka to nei ma co sie nad taka litowac, zastanwaiac tylko zostawic tam gdzie jej miejsce,

Kto chial by miec kolerzanke suke? Do zabawy czemu nie... Ale wszyscy wiedza o co chodzi.. chodzi tylko o zabawe

Kobieta... jesli chodzi o seks to sa takie ktore sie szanuja, jesli zagadasz do takiej zbyt ostrym tekstem to po prostu powie spadaj na szczaw, albo w pysk dostaniesz
Taka moze byc twoim przyjacielem, moze byc zona
to osoba sama w sobie wartosciowa z zasadami, honorem, szacunkiem
moze byc przy tym mila, wesola, i sympatyczna

kobieta ktora jest suką prubuje podkrecic faceta, tak by mial ochote ja zerznac
One niegdy tego nei mowa, kreca wlosami, gryza sie w warki, przyblizaja sie mowiac dziwnym glosem,
dalczego to robia?
- fajnie jest sobie pomyslec ze taki fajny facet mnie przerznoł, to podnosi ich poczicie wlasnej wartosci,
fryzjerzy, diety odchudzajace, farbowane wlosy, tipsy it, pol zycia na tym spedzaja po to by jak motylki przyciagac facetow na poziomie lub z kasą
co zyskuje - suce obojetnie jest kto ja pieprzy, im czesciej tym lepiej
ona sadzi ze na tym cos zyskuje - wiec to zwykle prostytuowanie sie
dotanie prezenciki itp
im nei zalerzy na szacunku im zalerzy na korzysciach ktore z tego maja, seks to fajan sprawa tylko ze im jest obojetne z kim to robia byle by miec z tego wiecej - poczucia wartosci, satysakcji

tylko jak mozna szanowac kobiete z ktora przespales sie pierwszego dnia lub nawet w ciagu pierszego tygodnia znajomosci?
przeciez ona tak robi z kazdym facetem

nie potrafi odmowic, bo nie chce odmowic i prowokuje
czuje sie dobrze jak faceci na nia leca i nie odmawia bo taki jest jej styl zycia

Ale wogole bigos sie robi jak sie nie pieprzy laski za dlugo
- dostaje schizow ze sie ja zdradza, ze jest nieatrakcyjna, ze brzydka i wogole cos tu nie gra.
A nie powie ze tego chce bo sie boi ze spomysli sie ze jest suką
Zaczyna jej odpierdalac i idzie sie suczyc

Bycie z kobieta ktora sie pusicla jest dla mnie brakiem szacunku do samego siebie

suka to jest na jeden dzien, na impreze, na wakacje
ale wstydzil bym sie z taka gdziekolwiek pokazac publicznie czy uwazac ze jest kims waznym w moim zyciu

suki mysla ze im wiecej maja facetow tym zyskuja na tym wiecej, tym czuja sie bardziej atrakcyjne i porzadane
czuja sie lepiej jak sie posucza bo to daje im przyjemnosc, i satysfakcje ze ktos na nie leci, mysla ze sa cfane

problem jest tylko jeden, ze rozchodzi sie opinia o tym ze jest suka
poznalem pewna diewczyne - fajna, dosc ladna, ale jak sie dowiedzialem ilu facetow juz mialo to az mie sie niedobrze zroilo,

jak mozna patrzec z szacunkiem na kobiete ktora miala 30 facetow wymienianych co 2 miesiace?

tylko jak na zabawke, ale im tak istyl zycia odpowiada

gorzej jest gdy podchodzi sie do kobiety z szacunkiem, miloscia na ktory ona nie zasluguje

wszystko jest ok dopoki sam facet nie popelni bledu
bo jesli sie kocha to krzywdzenie takiej osoby boli

jesli sie skrzywdzilo dziewczyne to ona ci dopierdoli wlasnie tym ze nastepnego dnia przespi sie z sasiadem albo z jakims kumplem lub na imprezie

a jesli kobieta ktora sie kocha zdradza?
lovelas pisal zeby jej jeszcze na koniec jak sie posuczyla i zdradzila potraktowac ja jak tanią
Ja bym sie brzydzil w ogole juz ją dotykac
nie chial bym na nia patrzec

ale wszystko zalerzy odtego czego sie oczekuje
jak facet szuka zabawy to ja znajdzie
jak szuka kobiety na poziomie to tez taka znajdzie

sts
13-05-09, 12:18
się chłopie rozpisałeś :)

Piorun
13-05-09, 12:25
hehe troche sie przeżyło:lol:

tm7
13-05-09, 13:03
mysla ze sa cfane

To jest najlepsze z tego wszystkiego hehe

Dobrze to opisałeś, taka niestety jest prawda.

Fehu
13-05-09, 14:33
Moim zdaniem kobiety są psute przez własnych rodziców...

Opisze wam historię...
Pewna dziewczyna (wręcz jeszcze dziecko) bo bodajże 13 lat miała rodzice po rozwodzę a stara się k*rwiła.. Mój znajomy (bardziej z widzenia) kilka lat starszy ode mnie (ma ponad 20) tak ją zbajerował że rżneli ją w 2-3 tamtych kolesi nie znam, ale wiem tylko, że wszyscy siedzieli... To był jakiś czas temu, ale wiem, że ta dziewczyna (z widzenia ja kojarze) do tej pory lubi "laski" robić bo mój ziomek z niej korzystał ;D, ona zmarnowała sobie już zycie ale uważam, że to przez starych bo sory ale swojej córki nie puszczałbym na noc do chłopka gdzie ona 13-14 a on ponad 20

mokkapan
13-05-09, 14:44
"jak mozna patrzec z szacunkiem na kobiete ktora miala 30 facetow wymienianych co 2 miesiace?"

Ok.teoretycznie sie z toba zgadzam... no i z prawie wszystkim co tam napisałeś...tylko gorzej jak polubisz taką, se możesz wkrecac glupia kur**a, cipa je***na, dziw**a itd. itp... a we lbie masz i tak co innego..

Piorun
13-05-09, 15:10
To jest tak, prawdziwy mezczyzna potrafi kochac kobiete, to jest wspaiala sprawa, daje szczescie

I nigdy z tego nei rezygnuj, bo sa tysiace lasek ktore marza o takich facetach

dlatego jesli masz w sobne ta milosc to nigdy z niej nie rezygnuj

Ale tez NIGDY NIE REZYGNUJ Z SZACUNKU DO SIEBIE
mozesz ja kochac jako czlowieka, ale nie jako swoja dziewczyne

bo to nie jest twoja dziewczyna, ona nalezy do wszystkich bo tak chce, wiec uszanuja jej zdanie
ruchałą sie na boku, to znaczy ze kochala tamtego faceta
jesli go nie kochala to znaczy ze jest tylko zwykla suką
takie sa fakty
poluz na nia laskie

To co miales, to co przezyles to zostaje w Tobie, czegos sie nauczyles, czegos doswiadczyles i idziesz do przodu

rozejrzyj sie z nowo laską
a jej telefony itp? prosba o wybaczenia zapewnianie milosci?
To sa KLAMSTA I OSZUSTWA
polz na nia laskie
dostal swoja szanse i ja zmarnowala bo udowodnila ze na nia nie zaslugiwala
jest mnostwo lepszych kobiet ktore tylk oczekaja
jesli nie chesz z niej rezygnowac to nie rezygnuj ale traktuja ja co najwyzej jak czlowieka, nawet nie jak kolerzankie

To ze nie pozwolisz jej wrucic to zadziala na nia najlepiej bo ja czegos nauczy

przynajmniej tak bym radzil
kazda inna opcja to brak szacunku do siebie, oraz jakas forma naiwnosci

no i jakis oklep by sie przydal komus - tak dla zasady

mokkapan
13-05-09, 15:17
Piotrun widze, że mądrze gadasz:)
Wiesz... ona ostatnio po prostu chce rozmawiać... o byle czym, a mnie to nie ulatwia zadania;| a z ludzmi mozna chyba rozmawiać... (jesli mam ją tak traktowac - jak czlowieka)
A z tym fagasem faktycznie wypadaloby cos zrobic..

lovelas69
13-05-09, 15:22
Moim zdaniem kobiety są psute przez własnych rodziców...

Opisze wam historię...
Pewna dziewczyna (wręcz jeszcze dziecko) bo bodajże 13 lat miała rodzice po rozwodzę a stara się k*rwiła.. Mój znajomy (bardziej z widzenia) kilka lat starszy ode mnie (ma ponad 20) tak ją zbajerował że rżneli ją w 2-3 tamtych kolesi nie znam, ale wiem tylko, że wszyscy siedzieli... To był jakiś czas temu, ale wiem, że ta dziewczyna (z widzenia ja kojarze) do tej pory lubi "laski" robić bo mój ziomek z niej korzystał ;D, ona zmarnowała sobie już zycie ale uważam, że to przez starych bo sory ale swojej córki nie puszczałbym na noc do chłopka gdzie ona 13-14 a on ponad 20

laik co to za bełkot :) ?

Jolly
13-05-09, 15:25
No ta, co nasz krytyk fotkowy może wiedzieć :D

lovelas69
13-05-09, 15:27
Wiesz... ona ostatnio po prostu chce rozmawiać... o byle czym, a mnie to nie ulatwia zadania;| a z ludzmi mozna chyba rozmawiać... (jesli mam ją tak traktowac - jak czlowieka)

Co to za rozwodzenie, miej chłopie jaja i rzuć ją w piździec... a Ty dalej drążysz ten temat... już napisałem Ci wszystko dokładnie a tu dalej takie puste różowe gadki. Mówisz, że ona siebie nie szanuje w takim razie Ty też bo jesteś z nią. Kobieta potrzebuje męskiej ręki a nie takiego pierdzenia.

Piorun
13-05-09, 15:33

haha No jasne
Taaak tylko porozmawiamy,
juz zaczyna swoje gierki... no i kolejna mysli ze jest cfana, ze bedzie sie ruchac na wszystkie srony i zgrywac wierna kobiete, przykladna dziewczyne
BZDURA i manipulacja
z roku na rok bedzie coraz gorzej, nie licz na to ze cos w niej sie zmienilo

Nie gadaj z nia nie odbieraj telefonow - ona chce cie udupic i zniewolic za pomoca swoich "kobiecych" gierek, nei zasluguje na Ciebie nawet w 5%

Ale masz prawo z nimi nie rozmawiac, bo straciles zaufanie, a ona sioe nie zmieni, ona nie robni tego po to by z toba gadac
dlatego ze lubi konwersacje
TYLKO PO TO BY CIE OWINAC WOKOL PALCA TAK BYS SPIEWAL JAK ONA ZAGRA
znam takie historie, jak sie zgodzisz z litosci to juz jestes stracony bo bedzie czula nad toba wladze i kontrole,

skad wiesz jak dlugo i z iloma siepuscza lub bedzie puszcac

Pojdzie do innego faceta i to samo - granie na "kilka batow"
mysli sobie: tu sie puszcze, tam sie zabawie, dam dupy, a chlopa i tak bede miala
WYPIERDALAC z takimi, nie zasluguje i koniec

porozgladaj sie
zobaczysz jakich naprawde fanastyczne kobiety spotkasz

mokkapan
13-05-09, 15:41
dobra, koniec pierdolenia!!! problem uznaje za rozwiązany.
trzeba cos wrzucic na ruszt i trening.
pzdr

hans87
13-05-09, 16:38
mokkapan: ja rozumiem twoje rozgoryczenie, bo widze ze zachowanie twojej kobiety doprowadza sie do szalu i smuci. Faktycznie postaraj sie ja kopnąc w dupe, dac jej do zrozumienia ze ty chcesz byc z prządna kobieta a nie z szmatą. Ja jestem zdania ze kazda kobieta ma troche z głowa (ale nikt na Świecie nie jest zajebisty, kazdy ma wady). kopnij ja w dupe i poszukaj sobie inna dziewuche, taką która sie szanuje i ciebie tez bedzie chciala. A co do aktualnej kobiety, to sądze ze jesli naprawde cos do ciebie ona czuje to nie bedzie miala wyjscia i bedzie musiala sie zmienic! inaczej wiele straci. pozdro

Marcinek
13-05-09, 20:45
pies by nie wzial, gdyby suka nie dała.

ja bym na taka panne mial wyjebane. wiesz jak pomoc sobie? poznaj 5 nowych.

szacunek, zaufanie, szczerosc.

w dzisiejszych czasach kocham jest rzucane na rowni ze slowem kurwa mac..
nie ukrywajmy sie taki swiat. eksponowanie seksualnosci, brak szacunku do intymnosci.. tak to sie konczy. macie kur.. swoj zachod. jeszcze tylko pedałow zalegalizujcie i bedzie pieknie..

nie bede tutaj pierdolil, ze wychowac sobie trzeba kobiete itp, itd. po prostu trzeba miec jakas swoja wartosc, a jak kobieta bedzie miala poukladane w glowie, ew z delikatna korekta wprowadzona z czasem, to coz wiecej do szczescia chciec.

vasquez_ck
14-05-09, 10:41
Całe życie z wariatami...
Je*** baby siekierami :D