PDA

Zobacz pełną wersję : jakie suplementy są najlepsze na....

djhands
10-05-09, 23:50
witam... mam taki problem... otóż z powodu braku czasu kasiorki i możliwości chodzenia na siłownie cwicze w domu... nie zależy mi na sile... staram sie cwiczyc bardziej pod katem rzeźby... dysponuje dwiemia hantelkami po 5kg... jakos tam sobie radze... wykorzystuje również mase mojego ciała do cwiczen... ale nie chodzi o to... chciałbym sie dowiedziec co możecie mi polecic na szybki rozwój masy miesniowej i rzeźby... mam 19 lat waże ok. 84 kg... mam 176 cm... jak już mówiłem ciwcze sobie w domu... brałem HMB olipmu a teraz używam provit 85 również olimpu... ale może jets coś co możeciemi polecic... ? od 14 dni robie A6W... z góry dzięki...

slim shady
10-05-09, 23:51
Porządną miche ;) HMB to lipa

djhands
10-05-09, 23:54
a można troche jaśniej.. ?? :D

KowalX
10-05-09, 23:58
a można troche jaśniej.. ?? :D

chodziło mu o porządne jedzenie czyt dietę ;)

djhands
11-05-09, 00:02
aaacha.... no fakt.. :) ale jak dobrze myśle (choc nie wiem bo jestem początkujący) to chyba na rzeźbe nie będzie wpływac... a mi chodzi żeby brac coś co wspomoże mi rozwój rzeźby.. a jeżeli chodzi o siete to nie stosuje bo nie wiem czy dałbym rade... :D ale pije dziennie ok litra mleka no i wcinam dużo kurczaków.. :D a w szczególności piers z kurczaka.. :D

Punisher
11-05-09, 00:04
Najpierw przydałby się jakiś sprzęt, bo 5kg na hantlu to trochę nieporozumienie. Co do posta wyżej to proponuję poczytać podwieszone w działach. Przyda Ci się trochę informacji byś miał jakieś podstawy w tym co piszesz, bo się mylisz.

Przenoszę.

djhands
11-05-09, 00:07
heh.... trzeba to powiedziec mojemu portfelowi.. :D jak narazie nie dysponuje duża gotówką.. :D ale pomimo tego... co jest dobre na rzeźbe.. ??

KowalX
11-05-09, 00:12
Najpierw przydałby się jakiś sprzęt, bo 5kg na hantlu to trochę nieporozumienie. Co do posta wyżej to proponuję poczytać podwieszone w działach. Przyda Ci się trochę informacji byś miał jakieś podstawy w tym co piszesz, bo się mylisz.

Przenoszę.

hmm myślałem ,że chodzi o jedzenie ;P

djhands
11-05-09, 00:15
więc.. ??

adonis18
11-05-09, 01:05
więc.. ??

jedzenie!

djhands
11-05-09, 20:07
no dobrze.. to rozumiem... ale można sie wspomagac jakimiś odżywkami... a mi głownie chodzi o odżywki na rzeźbę...

djhands
11-05-09, 20:08
no dobrze to rozumiem... ale można wspomagac sie odżywkami... a mi chodzi o odżywki na rzeźbe...

poczatkujący
11-05-09, 20:41
Zamiast wydawać kase na odżywki to lepiej zaoszczędź na sprzęt bo z 5 kg hantlami to raczej nic nie zrobisz najwyżej mięsnie poprzepalasz. Sprzęt nie jest taki drogi ławeczke okóło 3 stów znajdziesz, obciążenia są troche droższe ale może spróbować samoróbek;P

KowalX
11-05-09, 20:48
no dobrze.. to rozumiem... ale można sie wspomagac jakimiś odżywkami... a mi głownie chodzi o odżywki na rzeźbę...

twarogi ,serki wiejskie,piersi z kurczaka - na rzeźbę ;)

djhands
13-05-09, 09:45
dzięki dzięki.. :)

Janeczek
14-05-09, 20:34
jezeli chodzi o rzezbe to w kwestii jedzenia powiem, ze musisz wpierdalac duzo produktow wysokobialkowych i niskotluszczowych. Jezeli chodzi o sprzet to niestety musisz go kupic, chociaz lawke i 2 gryfy + troche balastu ale jak juz ktos wspomnial wczesniej mozesz go zrobic sam (np z baniakow 5l i betonu)