Zobacz pełną wersję : Co to za białko
cwicze od niedawna i w diecie trudno mi uzyskac duzo bialka a na odzywki mnie chwilowo nie stac, ale na allegro dojzałem jakies takie bialko z róznych mleczarni niby jest to wpc 80%, i kosztuje 6.50 za 1kg!!! warto to wogule brac??? mial bym po tym jakies efekty???
Mówisz o serwatce. Krótko mówiąc: warto to brać :mrgreen: .
warto? P4l4d7n, Ty chyba żartujesz, już wiele raz było pisane na forum o tym, po tym najwyzej biegunki można dostać, nie bierz tego z allegro bo sie nie opłaca, nic nie daje
chyba że mówisz o Ostrovi WPC 80 to już co innego
a te bialko z ostrowi to jak oceniacie?
lepiej niż te z allegro ale ja nie mam przekonania do nich, osobiscie polecam Ci te uznanych firm
No nie wiem. Ja do tej pory jadlem tylko ostrowie i efekty byly dobre. A o jakiej np serwatce mowisz ze jest po niej brak efektow?
(na Allegro po wpisaniu serwatka wyskakuje wlasnie ostrowia, dalej nie chcialo mi sie szukac)
Wedlug mnie serwatka (przynajmiej ostrowia) to bardzo dobry produkt :razz:
dla kolegi chyba chodzilo o te niby bialka za 6-7zl i co mają nawet po 90% bialka ale to oczywiscie sciema
ja kupilem te bialo z allegro i zrobilem blad.gowni daje i sraka meczy w dodatku bole brzucha.2 kg musialem do kibla wrzucic :sad:
P4l4d7n dobrze że nie pamietam jak sie daje ostrzezenia bo powinienes dostac za ten pierwszy post
od tak na otrzeżwienie
tak chodziło mi o to bialko za 6-7zl!!! czyli mowicia ze kupa! a to np jakie mi polecicie???
Ehhh pierwsze co jak wpisalem serwatka na Allegro to wyskoczyla mi Ostrowia i myslalem ze o to chodzi tobpakowi. No te tandety po pare zlotych to oczywiscie g***o.
---
Tobpak kup serwatke z Ostrowii. Sam ja jadlem i przyznam ze bardzo dobry produkt.
marcinczwa
08-12-06, 20:38
nie kupuj tego białka za 6-7zl - to jest po prostu gó.wno i ktoś zarabia na naiwności ludzkiej
najtańsze białko to ostrowia
z formowych System Protein 80
to ile na początek proponujecie kupic tego wpc z ostrwi??? i jak to dawkowac?
ja biore bialko Ostrowi wpc 80 ale nie z allegro zadnych te z Allegro to wogule nawet nie mysl,te z allegro to gowno jest.
Zalezy od twoejego zapotrzebowania na bialko (ile wazysz itd)...
mam 16 lat 178cm i waze 70kg
marcinczwa
08-12-06, 21:31
ja biore bialko Ostrowi wpc 80 ale nie z allegro zadnych te z Allegro to w ogóle nawet nie mysl,
dlaczego masz takie zdanie o allegro?
allegro jest w miare pewne jezeli kupujesz od osob zaufanych itd - trzeba wiedziec od kogo kupić :smile:
ile kupić? to zalezy jakie masz braki w diecie, jak masz spore to kup wiecej, jak mniej to mniej
białko służy do uzupełniania diety w białko
To dopiero 1 torbe 800g juz koncze bo juz malutko jest :wink: a Tak jezeli o dawkowanie chodzi to w Dni treningu Rano (po przebudzeniu) potem odrazu po treningu i na wieczor przed spaniem okolo 2-2,5 lyzki stolowej na 250 ml mleka a w Dni NIe trenujace rano (po przebudzeniu) i przed snem. 2 łyzki stolowe na 300 ml mleka. A mam takie zdanie o allego poniewaz bialko ktore kosztuje okolo tam 10 zl za KG to niejest dobre (moie skromne zdanie :mrgreen: ) i zdania raczej nie zmienie jesli chodzi o odzywki i suple z allegro. Pozdro.
Na Allegro kupisz to samo co w sklepie tylko ze czasami duzo taniej.
no masz racje (ale czasami jest drozej) :) no ale skoro jest napisane ze bialko z ostrovi to przeciez musi byc to samo co od producenta
moim zdaniem nie musi byc to samo, napsiane duzo moze byc ,ale to juz jak kto woli ja tam wole normalne odzywki ze sklepow itp niz z allegro. pozdro
to na jak dlugo starcza ci taka torba?
800g- mniej wiecej 25-30 dni. kosztuje 40 zł i jako jedyne ma te swoie 80% co jest prawdą.
800g- mniej wiecej 25-30 dni. kosztuje 40 zł i jako jedyne ma te swoie 80% co jest prawdą
Odżywek to na bardzo dlugo Ci starcza. Mi jedna torba starcza na okolo 18 dni a biore tak samo jak Ty :)
pozdrawiam
moim zdaniem nie musi byc to samo, napsiane duzo moze byc ,ale to juz jak kto woli ja tam wole normalne odzywki ze sklepow itp niz z allegro. pozdro
Zamawiasz Ostrowie a przychodza kartofle? :P
nie, przychodzi białko ale jakies lipne,a takie jest moje zdanie no Ty masz inne i gitarra,kazdy ma prawo do wlasnego zdania.pozdro
Ehh... jesli gosciu ma dobre komentarze to spoko.
Po drugie: do oryginalnego opakowania wsypie co innego? : O
niewiem dla mnie to moze byc białko ostrowi ale i tak go bym nie kupil z allegro,ktore twoim zdaniem jest poprostu tylko tansze.dla mnie to na allegro oszukuja i dlatego wole w sklepie kupic i nawet przeplacic te pare zlotych.
Ja na Allegro kupilem i sprzedalem troche rzeczy nawet po pareset zlotych i nigdy nikt mnie nie oszukal (zawsze sprawdzam komentarze przed zakupem).
ok,ciesze sie.Ale ja bym nie kupil (kazdy ma prawo wlasnego zdania).Ty bys kupil,ja nie i tyle.
wiecie co to jest serwatka bialkowa a bialko serwatkowe?
ja mowie o Koncentracie białek srewatkowych Ostrowi.
w sumie to moje pytanie bylo glownie skierowane do P4l4d7n ;)
No serwatka białkowa to np ten syf od rolmlecza... :razz:
Tylko ze ja mowie o tym samym o czym mowi Odzywek