PDA

Zobacz pełną wersję : Ćwiczenia na klatke

endriu
10-05-09, 17:17
Jakie mogę robić ćwiczenia na klatke w domu?? ;P

Aponax
10-05-09, 17:19
a jakim sprzetem dysponujesz ??

wojtas3
10-05-09, 17:19
pompki w huj rodzaji:yawn:

endriu
10-05-09, 17:40
Wszsytko mam... ;P

Sosna91
10-05-09, 18:00
podnoszenie klawiatury na krześle skośnym :)

a tak serio to jak masz wszystko to w podwieszonych masz przeciesz mnóstwo planów, i mam nadzieje ze Twój plan nie wygląda tak

PN klatka-bic SR klatka bic PT klatka bic, albo codziennie nie daj boże :)

wojtas3
10-05-09, 18:21
Sosna91 właśnie podałeś plan mojego kumpla :pray:

endriu
10-05-09, 18:53
No co ty Sosna91 takiego badziewnego planu to ja nie mam xD ;P

Aponax
10-05-09, 19:22
Klatka:
Rozpiętki na ławce poziomej 3-4 serie po 8-12 powt.
Wyciskanie hantli na ławce skośnej w dół 3-4 serie po 8-12 pow.
Wyciskanie hantlina ławce skośnej 3-4 serie po 8-12 powt.
Wyciskanie sztangi na ławce prostej wąskim uchwytem 3-4 serie po 8-12 powt.
Rozpiętki na maszynie 3-4 serie po 8-10 powt.
Wyciskanie sztangi na ławce prostej 3-4 serie az do pełnego zmeczenia.
Cwiczenia na bramie (nie wiem czy masz brame, i o jakie cwiczenie mi chodzi)

Ja np mam taki plan na klatke , wedlug mnie spisuje sie na medal.Do tego odpowiednia suplementacja i rosniesz.

kubaCK
10-05-09, 19:27
Klatka:

Ja np mam taki plan na klatke , wedlug mnie spisuje sie na medal.Do tego odpowiednia suplementacja i rosniesz.

nie za duzo??:)))

wojtas3
10-05-09, 19:34
kubaakorona właśnie też chciałem spytać

Vesto43
10-05-09, 21:30
Aponax o co biega z tymi ćwiczeniami na bramie?

Aponax
10-05-09, 21:32
NA BRAMIE RĄCZKI NA DOLNYCH KÓLKACH I NA LEKKO UGIĘTYCH RĘKACH RUCH PROWADZISZ DO WYSOKOŚCI PODBRÓDKA ,TAKIE ĆWICZENIE WYKONYWAŁ KIEDYŚ CREIG TITUS.

A co do ilości , ja jestem juz przyzwyczajony do siedzenia na silowni 90 minut :] troszke dłużej , ale musicie uwzglednic tez to ze mam odpowiednia regenaracje i suplementy :].

Biernaczek
10-05-09, 21:33
Nie wiesz co to brama ?? Musisz od sąsiada wyciąć kawałek i będzie git : )

Aponax
10-05-09, 21:35
aa , teraz po przeczytaniu drugi raz zrozumialem o co chodzi Vesto.
hehe hehe , Biernaczek brawo za spostrzegawczosc i za czytanie ze zrozumieniem :D:D hehe ale sie usmialem ;p

Biernaczek
10-05-09, 21:40
aa , teraz po przeczytaniu drugi raz zrozumialem o co chodzi Vesto.
hehe hehe , Biernaczek brawo za spostrzegawczosc i za czytanie ze zrozumieniem :D:D hehe ale sie usmialem ;p

Żeby nie było. To wiedziałem ocb z tą bramą :) Ale tak dzień chciałem zakończyć miło hehe.
Idę ogladać filma "Trade"
Dobranoc.

endriu
11-05-09, 18:34
Aponax jaki masz suplement??

Aponax
11-05-09, 19:00
Zma na noc
BCAA
aminokwasy (olimp)
l-glutamina
witamina C
to chyba wszystko jak mi sie przypomni to napisze dzis mam problemy z glowa (boli mnie od samego rana , niepotrzebnie wczoraj pilem).

Młody
11-05-09, 21:20
na klate rób max 4 ćwiczenia ale preferuję 3 i zmieniać skosy co tydzień

Aponax
11-05-09, 21:24
młody nei wiem czy to jest napisane do mnie czy do autora tematu .
Jeżeli do mnie to Ci napisze tak : dzieki lecz nei skozystam z twojej pomocy , wiem sam lepiej co jest do mnie dobre , kontaktowalem sie z paroma kulturystami i plan mam bardzo dobry . Zreszta nie musze sie tlumaczyc dlaczego mam taki plan a nie inny :].

SkalaOwp
12-05-09, 18:50
"podnoszenie klawiatury na krześle skośnym :)" Rozjebał mnie ten tekst :PPP

Siena8
12-05-09, 19:10
Klatka:

To tłustym drukiem to po pierwsze nie jest na klatę, tylko na trochę inną partię :)
Po drugie po co robić rozpiętki hantlami i później na maszynie? Jeżeli już tak koniecznie chcesz to zamieniaj na jednym treningu rób hantlami na następnym maszyna
To samo się tycze wyciskania hantli po co robić skos góra i dół na jednym treningu?
Na klatkę rób po 3-4ćwiczenia nie więcej. Więcej nie znaczy lepiej :)
I ostatnie zdanie mnie niestety zdołowało totalnie... odpowiednia suplementacja heh, a można wiedzieć ile lat i jaki staż ? :)
Wybacz szczerość, ale po takim planie sądzę że za duży to on nie jest

Aponax
12-05-09, 19:16
hehe , musze Ci powiedziec ze te cwiczenie ktore zaznaczyles poprawia srodek klatki , wiecej nei znaczy lepiej ,ok zgadzam sie z tym . Lecz ja wole taki trenning , robie z kolega na zmiane wiec nie musze czekac poprostu raz on raz ja , zobacz jakbym robil 4 cwiczenia to zajeloby mi to gora 30 min , a co to za trenning gdzie rozgrzewka trwa wiecej niz trenning ? ja musze czuc ze zrobilem cos na siłowni.
Rozpietki na mszynie i zwykle, dzialaja na inne partie chodzi mi o to ze na maszynie sama klatka pracuje praktycznie.
Skos gora i dol , dlaczego ? poniewaz nie mam czasu jechac skos gora w innym dniu , mam taka prace ze niestety czasmi pracuje popoludniu (rano biegam wiec nie bede sie przemeczal zaraz po bieganiu na siłownie) i nie jestem w stanie poprostu robic 2 razy w tygodniu klatki.
Staz i wiek , zobacz sobei w profilu :].
Mam taki plan jaki mam , dojdz do tego co ja i pozniej pisz głupoty.Zaraz pewnie wystrzelisz mi tutaj z saa , dobra przyznaje biore lecz dojdz do tego z saa co ja . Najpierw urosnij troszke pozniej poradz mi :].
Mam jedna zasade , uczyc moze mnie tylko profesjonalista , kulturysta i trenner a nie jakis koles ktory wytyka mi bledy chodz nie ma racji.

puma007
13-05-09, 14:46
Skos gora i dol , dlaczego ? poniewaz nie mam czasu jechac skos gora w innym dniu , mam taka prace ze niestety czasmi pracuje popoludniu (rano biegam wiec nie bede sie przemeczal zaraz po bieganiu na siłownie) i nie jestem w stanie poprostu robic 2 razy w tygodniu klatki

Aponax,siena8 mial na mysli ze na jednym treningu robisz skos gora a nastepny tydzien i co za tym idzie trening zamieniasz i robisz skos dol...nikt ci nie kaze robic dwa razy klatki w tygodniu,czytaj uwaznie i ze zrozumieniem

Siena8
13-05-09, 20:56
Mam jedna zasade , uczyc moze mnie tylko profesjonalista , kulturysta i trenner a nie jakis koles ktory wytyka mi bledy chodz nie ma racji.

:DD Ok, przepraszam :)

dodaj jeszcze do tego przenoszenie hantla 10serii i będzie OK!