Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dieta+A6W i bieganie

kubad13
10-05-09, 08:34
Witam mam takie pytanie czy uda mi sie ,,to'' spalić http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?p=219457#post219457 , przy pomocy A6W + 2 razy w tyg. Muai Thai +lekkie bieganie 1-2razy w tyg. truchtem do tego dieta ,,Kopenchadzka'' , chciał bym to spalić do końca wakacji maks,tylko tu nawija się kolejne pytanie czy moge przy tym robić trening na mase?

dzbanekzwd
10-05-09, 08:54
jaki masz staż ? jak zaczynasz to wszystko będzie ci ładnie iść i masa i siła i wsio. diete trzymaj to napewno efekt będzie dobry skoro jesteś taki aktywny.
co to treningu na mase możesz robić, ja robiłem trening masowy z redukcją i dobrze mi poszło.

kubad13
10-05-09, 09:07
staż około 6mies. w tym linku pisze wszystko praktycznie

Voice666
10-05-09, 09:59
Nie leć treningiem na mase, bo przy twoim zatłuszczeniu to trochę mija sięz celem. Ustal diete z ujemnym bilansem kalorycznym i do tego aeroby (skakanka, bieganie, rower, basen itp) idą wakacje na dworze coraz cieplej, więc mnóstwo okazji do ruchu na świeżym powietrzu. Na tym się właśnie skup, zapomnij o siłowni na jakiś czas i redukuj, po redukcji śmiało możesz lecieć planem na mase, ale dopiero po redukcji..... taka moja rada

dzbanekzwd- czy ty widziałeś jego foty w "foto gallery"???, jeśli nie to zobacz, jeśli tak to sorry, ale trochę się nie douczyłeś w sprawach treningu masowego.

kubad13
10-05-09, 10:03
tylko zalezy mi na sile a przy rzezbie to spadnie chyba

Jolly
10-05-09, 10:41
Voice: Nie do końca mija. Robiąc masę, dostarczając lekko ujemny bilans kaloryczny, oraz biorąc jakiś antykatabolik typy HMP mięśnie będą rosły, przy jednoczesnym spalaniu tkanki tłuszczowej. I to w takiej ilości że bardziej opłacalne będzie ćwiczenie na siłce niż aeroby(jeśli chodzi o spalanie tłuszczu). Jak chcesz ujemny bilans to tniesz węgle.

KowalX
10-05-09, 14:04
Witam mam takie pytanie czy uda mi sie ,,to'' spalić http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?p=219457#post219457 , przy pomocy A6W + 2 razy w tyg. Muai Thai +lekkie bieganie 1-2razy w tyg. truchtem do tego dieta ,,Kopenchadzka'' , chciał bym to spalić do końca wakacji maks,tylko tu nawija się kolejne pytanie czy moge przy tym robić trening na mase?

polecam ci skakankę ,ale truchtu nie ,bo trzeba biec długi dystans zanim tłuszcz się zacznie spalać lepsze będą interwały...
biegniesz sprint przechodzisz to marszu znowu sprint do truchtu itp.

Lukaszr0
10-05-09, 19:25
Dietą kopenchadzką to tylko pozbędziesz się wody z organizmu która wróci po 3-4 tygodniach. Tak jak kolega wyżej radzi dieta ubogo energetyczna będzie dobra. Oblicz sobie zapotrzebowanie energetyczne, odejmij 1000kcal na dzień, w ciągu tygodnia przestrzegając diety będziesz gubił 1kg. Te 1000kcal utnij z węgli, a nawet trochę więcej i na koszt tego zwiększ sobie białko.