PDA

Zobacz pełną wersję : Kilka Pytań

Karagel
08-05-09, 18:19
Właśnie zacząłem treningi na siłowni i chciał bym prosic o jakiś planu treningu jezeli dalo by rade. I jakies sugestie co brac aby troche przybrac na masie

KowalX
08-05-09, 18:24
Właśnie zacząłem treningi na siłowni i chciał bym prosic o jakiś planu treningu jezeli dalo by rade. I jakies sugestie co brac aby troche przybrac na masie

polecam twarogi z łowicza(chudy) mają zero tłuszczu ponad 20g białka na 100g więc w porcji masz od razu ponad 40g białka(cena ok 1,5złsztuka) do tego jakieś naturalne węglowodany np. makaron itp itd...

sprawdź dział dieta...

Jolly
08-05-09, 21:32
Również polecam chude twarogi. Co do supli to tylko wtedy gdy nie masz czasu/możliwości spożywać normalnych posiłków. Trening: poczytaj podwieszone w dziale trening. Znajdziesz tam sporo dobrych planów masowych.

//Jolly

Karagel
09-05-09, 13:07
Mam jeszcze pytanie bo teraz chodze i cwicze i powiedziano mi ze przez pierwszy miesiac bedzie dobrze jak bede robil tlyko sobie obieg tzn. klatka , barki , kapturki , nogi , brzuszki i czy robic tak przez ten miesiac czy poszukac innego treningu ...?

3ndriu
09-05-09, 14:36
To na początek będzie dobre dla Ciebie:
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=15298

Póki co ciężary dobieraj tak, aby wszystko Ci szło lekko, ucz się poprawnej techniki.

KowalX
09-05-09, 14:41
Mam jeszcze pytanie bo teraz chodze i cwicze i powiedziano mi ze przez pierwszy miesiac bedzie dobrze jak bede robil tlyko sobie obieg tzn. klatka , barki , kapturki , nogi , brzuszki i czy robic tak przez ten miesiac czy poszukac innego treningu ...?

tak, przez pierwszy miesiąc trening przekrojowy jest najlepszy ...

Karagel
11-05-09, 15:41
Mam jeszcze pytanko czy jest ktos Tutaj na forum wstanie ulozyc odpowiednia diete??