Zobacz pełną wersję : Kilka Pytań
Właśnie zacząłem treningi na siłowni i chciał bym prosic o jakiś planu treningu jezeli dalo by rade. I jakies sugestie co brac aby troche przybrac na masie
Właśnie zacząłem treningi na siłowni i chciał bym prosic o jakiś planu treningu jezeli dalo by rade. I jakies sugestie co brac aby troche przybrac na masie
polecam twarogi z łowicza(chudy) mają zero tłuszczu ponad 20g białka na 100g więc w porcji masz od razu ponad 40g białka(cena ok 1,5złsztuka) do tego jakieś naturalne węglowodany np. makaron itp itd...
sprawdź dział dieta...
Również polecam chude twarogi. Co do supli to tylko wtedy gdy nie masz czasu/możliwości spożywać normalnych posiłków. Trening: poczytaj podwieszone w dziale trening. Znajdziesz tam sporo dobrych planów masowych.
//Jolly
Mam jeszcze pytanie bo teraz chodze i cwicze i powiedziano mi ze przez pierwszy miesiac bedzie dobrze jak bede robil tlyko sobie obieg tzn. klatka , barki , kapturki , nogi , brzuszki i czy robic tak przez ten miesiac czy poszukac innego treningu ...?
To na początek będzie dobre dla Ciebie:
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=15298
Póki co ciężary dobieraj tak, aby wszystko Ci szło lekko, ucz się poprawnej techniki.
Mam jeszcze pytanie bo teraz chodze i cwicze i powiedziano mi ze przez pierwszy miesiac bedzie dobrze jak bede robil tlyko sobie obieg tzn. klatka , barki , kapturki , nogi , brzuszki i czy robic tak przez ten miesiac czy poszukac innego treningu ...?
tak, przez pierwszy miesiąc trening przekrojowy jest najlepszy ...
Mam jeszcze pytanko czy jest ktos Tutaj na forum wstanie ulozyc odpowiednia diete??