Zobacz pełną wersję : gajner!!!!!
mam małe pytanko bo chciałbym sobie zrobic cykl na jakims gajnerze tylko chciał bym zeby byl z kreatyna ale nigdy wczesniej tego nie brałem i czy mógł by mi ktos polecic jakiego dobrego gajnera z kreatka???
Gainera bierzesz caly czas. Jesli z kreatyna to np Magnum 8000. Szczerze mowiac to kreatyny zawartej w gainerach zawsze jest za malo no ale to zawsze cos ;).
ile jest kreatyny w magnumie?? wiem ze w gain bolic'u 6000 jest 1,4 gramy w 100g :D a czemu nie dokupisz osobno kreatyny?? pozdro:D
nie no w moge kupic osobno kreatyne ale wolal bym gotowego gajnera :wink:
ale to jest za mała dawka krety zeby to cos dało...to nie ma sensu...jesli naprawde chcesz krete to kup osobno...inaczej sobie daruj:D pozdro:D
ile jest kreatyny w magnumie??
Prawie nic.
Sprawdź:
http://sklep.fbb.pl/hitec_nutrition_creamass_folia_kreatyna_ids_413_1
Jak to jest z tym podawaniem linków do sklepów z suplami, można do wszystkich, czy są jakieś ograniczenia ?
Tylko do zaprzyjaznionych. Lepiej wywal ten link. www.musclepower.pl - do tego mozna.
W Magnum 8000 sa 4g kreatyny na 100g.
Kiedyś można było tylko do pakerni.pl, ale chyba już koniec współpracy. Poczekam na odpowiedź kogoś z adminów.
W Magnum 8000 sa 4g kreatyny na 100g.
to wystaczy na jedna porcje tej kratyny...dwa razy na dzien 100g teg magnuma i gitara:D pozdro:D
No racja. Z tylu pisze ze sa 4g ale to chyba nawet nie jest monohydrat. Po tym jak do gainera dodalem olimp creatine mega caps efekty byly duzo lepsze.
Ależ oczywiście, że jest to zwykły monohydrat. Tak jest najtaniej. Estry są przecież droższe, a im chodziło, żeby cena była jak najniższa, a nie dobra jakość.
Czyli ze zwyklych gainerow bedzie chyba najlepszy Gainer 2 z vtalmaxu.Czy sie myle?
Czyli ze zwyklych gainerow bedzie chyba najlepszy Gainer 2 z vtalmaxu.Czy sie myle?
przeciez on wyraznie napisał ze chce gainer z kreatyna a gainer2 nie ma takowej...wiec nie bedzie najlepszy...
Gainer 2 posiada kreatyne ale tylko 100 mg na 100g gainera.
no tak...gigantyczna dawka:P to tye co nic...:D pozdro
Ludzie, przecież napisałem przykład mieszanki gainera z kreatyną, więc o co chodzi. Przypominam jeszcze raz:
HI TEC CREAMASS