Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : testo prop- działanie ?

Aponax
08-05-09, 09:23
witam ,
mam jedno male pytanko , niedlugo zaczynam cykl prop , oma , deka .
i interesuje mnie jedna rzecz , działanie prop-a dokladnie chodzi mi o to mniejwiecej w ktorym tygodniu/dniu zaczyna działac i po czym poznac ze to on wlasnie ? pewnie zaraz ktos mnie wysle na google , czytalem o propie lecz chce poznac wasze odczucia na temat tego propa. Upewnic sie ze nie trafilem na wałka . Oma wiem jak dziala bo juz bralem , deka tez wiec to roznicy mi nie zrobi ,tylko tyle ze w wiekszych dawkach.

siwYy
08-05-09, 10:24
mi prop zaczął działać po 8 strzale czyli tak 3-4 tygonie :)i narazie jestem zadowolony z efektów:) po czym poznać wskok w górę :P i trochę prycholi mi wyjebało na buzi a tak to wszystko git :)

Aponax
08-05-09, 13:47
hmm , zawsze myslalem ze prop dziala szybciej ale moze sie myle.
dzieki za info :]. czekam na wiecej odpowiedzi :D

MhL
08-05-09, 13:52
Duzo zalezy od organizmu, zapewne to wiesz.

Osobiscie 100 i 50, mie rozkrecaly na 2 tydzien.
+: Zwiekszone libido, male "rozkrecenie", sila mi skakala gdzies za tydzien.
-: Lekko mnie wysypalo na twarzy.

PS: 8 stralow na 4 tyg, chyba za malo wiem :p, co to byl za cyklik ?

Aponax
08-05-09, 13:54
ogolnie to prop poszedłby 200 mg co 2 dni i tam takie ^^ , gdzies prosiłem o rozpiske , i wybieram sposob IG :].
hmm tylko te lipo mnie przeraza ? mam lekkie teraz juz wiec nie wiem czy zaczynac z propem (lekkie gino mialem , lecz nolvadex zalatwił sprawe:])

MhL
08-05-09, 14:05
200mg co 2 dni - duzys :)

Ale w 2 tyg miesci sie 7 strzalow, w 4 - 14, wiec jak Tobie wyszlo 8 czyli poczatek 3 :p

vold
08-05-09, 14:12
prop działa po kilku dniach, ale działanie a efekty to dwie różne sprawy, rozpisz ten cykl

siwYy
08-05-09, 15:03
MhL- jeszcze 10 mi zostało :)

Aponax
08-05-09, 15:32
vold oto cykl : nie wiem czy dodac moze armidex przeciwko gino jak radzil fellen, nolvadexu mam jeszcze jedno op (30 tab po 20 mg) wystarczy ?

1-3 prop 100mg e2d
1-10 deka 400mg week
1-10 omo 750mg week - 3 inj x 250mg (pon / sr / pt)
11-14 prop 200mg e2d przez pierwsze 2 tyg, 3 tydz 100mg e2d, 4 tydz 50mg e2d

dodam takze ze bedzie to moj ostatni cykl w zyciu , niedługo mam zamiar z dziewczyna wziasc slub itp itd , nie chce zbednych problemow :].

Aponax
08-05-09, 15:55
zapomnialem napisac , podczas cyklu bede stosował diete (zapieta na ostatni guzik , 2 miesiace wolnego ) oraz pelna suplementacja.
Zapomnialem dodac ze dawki sa duze dlatego ze jestem dosc duzy
wzrost 198
waga 115 -113 nie wazylem sie ostatnio :]

fallenursus
08-05-09, 17:51
monster cyklon dla monstera :) najs. napewno bedziesz rosnac :)

Aponax
08-05-09, 18:46
fallen w poprzednim temacie wspominales o armi , moglbys powiedziec ile mam tego zakupic?? szczerze mowiac boje sie o gino , mialem juz raz ale zeszło i nie chce miec go znowu. A nolvadex wyjdzie za droga jakbym mial brac go przez cały cykl :].

lg team
09-05-09, 11:44
fallen w poprzednim temacie wspominales o armi , moglbys powiedziec ile mam tego zakupic??

tak mogl tylko napisac ktos kto zupelnie nie wie o czym pisze,

ari do tego cyklu zupelnie zbedne,
nolva wyjdzie drogo ale nikt nie mowil ze ten sport to tani jest,

Aponax
09-05-09, 13:44
czyli musze pociagnac nolvadex przez cały cykl + odblok ?
mniejwiecej ile musiałbym miec opakowan ?

lg team
09-05-09, 13:52
a co tak podatny na gino jestes?

Aponax
09-05-09, 13:55
tak , pod koniec poprzedniego cyklu wyszło mi lekkie gino (zaraz nolva i po 1 opakowaniu przeszło , pociagnelem drugim opakowaniem do konca odbloku i narazie spokuj).

lg team
09-05-09, 16:26
dwie opcje, albo ruszasz od pcozatku dwka 10mg ed, albo ruszasz dopiero jak wyskoczy, w obu przypadkach i tak bedziesz ciagnal do konca pct wiec obie metody sa ok,

Aponax
09-05-09, 16:47
chyba rusze 10mg ed , zostało mi jeszcze troszke (30 tab po 20 mg) ile dokupic jeszcze ??

lg team
09-05-09, 17:35
stary no przelicz sobie,
liczyc mam za ciebie jeszcze...

fallenursus
10-05-09, 23:22

o lol

nolva jest dobra na gyno ale ujemnie wplywa na przyrosty. nolve sie bierze W RAZIE JAK WYSKOCZY.
armi sie bierze ZEBY NIE WYSKOCZYLO estrogenne gyno. dawka na wstep 0,25mg . mozesz podniesc do 0,5mg jesli ci cos wyskoczy. zaduzo to nie zdrowo bo kompletny brak estrogenu przy cyklu nie jest dobra sprawa .

fallenursus
11-05-09, 05:53
fallen w poprzednim temacie wspominales o armi , moglbys powiedziec ile mam tego zakupic?? szczerze mowiac boje sie o gino , mialem juz raz ale zeszło i nie chce miec go znowu. A nolvadex wyjdzie za droga jakbym mial brac go przez cały cykl :].

.
napisal wyraznie W POPRZEDNIM TEMACIE, widze ze Ty masz cos do mnie jednak...ja naporawde nie chce podwzayc twojego autorytetu tutaj nie musisz sie bac :) nie mam pojecia oco ci wogole biega.

vold
11-05-09, 05:58
Przy takich dawkach zastosował bym tamox od 3 tyg do konca odbloku po 10mg dziennie, tamox stosujemy na dwa sposoby:"

pierwszy, zapobiegawczo , cały cykl po 10mg i spokojnie jedziemy bez objawów gino.

drugi, jak już będą objawy, dawka nawet 40mg po lekkim ustapieniu 20mg, chodz znając życie w trakcie cyklu nie ustąpi, w tym wypadku zjesz conajmnie 2 razy wiecej tamoxa bo zazwyczaj nawet po cyklu sporo jeszcze będziesz musiał ładować.

Przy takich dawkach ja proponuje wersje zapobiegawczą, nie jeden powie - po co jeść cały czas jak jest spora szansa że gino nie wystąpi, NO TAK! ale jak już wystąpi to będzie toważyszyć w każdym następnym cyklu, ja tak mam.

fallenursus
11-05-09, 06:42
myhsle ze najpierw powinien sie dowiedziec, znaczy przypomniec sobie dokladnie jakie mial objawy tego gyno, prolaktynowe czy estrogenne.Nprawde nie spotkalem sie z az 40mg nolwy na gyno. wszedzie gdzie biegam 20 gora.
I wiekszosc jesli sa ponetni na estrogenne klopoty bierze wlasnie arimidex jako srodek zapobiegawczy. Nolwadex alez naturalnie ze tak, lepszy jest jak gyno juz wyskoczy.
jesli gyno prolaktynowe- dostinex i bromo.

:silenced:

ps. caly czas czymam nolwe w ''szafce medycznej'' :) w razie jak mnie gyno capnie.

Aponax
11-05-09, 18:13
fallen , widze ze znasz sie troszke na temat gino , mam jedno dreczace mnie pytanie , jak moge rozroznic prolaktynowe gino i estrogenowe ?
Troszke dziwne pytanie , ale nei rozmawiam z nikim w moich okregach o sprawach odbloku wiedz moja wiedza wynika z tego co mialem(mam) lub z internetu.

fallenursus
11-05-09, 19:47
najwiecej zalezy od substancji ktore uzywasz. o ile sie nie myle tam byla deka. niestety przy dece moga wystapic obydwa rodzaje gyno. przy trenie prolaktynowe problemy. przy tescie-estrogenne. przy prolaktynowych klopotach przewaznie ma sie wycieki z sutek.
tam masz dosc duze stawki testu no i deka. jakis srodek ktory hamuje aromatyzacje ich napewno nie zaszkodzi. dlatego proponuje arim. rowniez pomoze ci kontratakowac zalewanie, co ma rowniez duuuzy wplyw na estrogenne gyno. ale nolve musisz miec. i kupienie czegos jak caber (dostinex) dosc drogi jest lub bromocriptine niestety nie wiem jak one sie po polsku nazywaja?:( i poprostu to miec w razie porazki.
Gyno nie musi byc wcale wywolane przez Saa. niektore antydeprechy wywoluja gyno. Nawet operacja na gyno, nie gwarantuje ci w 100% ze gyno znowu nie wruci.
Najlepioej to zobaczyc jaka substancja powoduje te napady gyno i poprostu jej nie uzywac.Jesli test to zlekka przesrane bo potrzebny w kazdym cyklu.:(
rowniez ludzie co biora sie za cykle a sa do tego zatlusci, prosza sie o gyno. Im wiecej tluszczu przy srodkach bardziej estrogennych takich jak test,meta,antek itd..tym wieksza konwersja danego soku na estrogen.
przynajmniej tak mnie uczyli.

Aponax
11-05-09, 19:59
fallen , to tak pierwsze objawy gino zaczeły sie przy metce , byl to drugi cykl . Tzn swedzialy mnie lekko sutki zaraz zjechalem 2 opakowania nolvy itp itd. Nastepnym razem bylo juz gozej , nic nie czulem ze mnie stuki bola czy swedza zadnych wyciekow nie bylo. Wtedy byl to cykl do zapoznania sie z srodkami 250 mg tygodniowo omki i 200 mg tygodniowo deki (metka na kickstart).

fallenursus
11-05-09, 20:07
jesli masz dojscie kup arim. i dawkuj jak wyzej. ale NOLWE MUSISZ MIEC W RAZIE JAK CIE NAPADNIE.lepiej sprubowac czegos co moze pomuc i zapobiec napadowi, ja mysle.Skoro cie napadlo po mecie, meta bardzo estrogenny Saa. Wygl;ada na to ze jestes ponetny na te wlasnie sajdy. Branie 0,25mg moze pomuc, by wszyscy tego nie brali tak o sobie zeby cos chrupac...jesli poczujesz swedzenie podnies do 0,5g na 2-3dni o obadaj czy cos sie zmienia. jesli nie atakuj nolwadexem.Jesli bede walic tak wysokie dawki to napewno arimidex bedzie kupiony. Lepiej byc przygotowanym na kazdy zakret niz potem pasc w poslizg.
ale nie zdawaj sie tylko na moja opinie. Poszukaj na innych forach czy gdzies.
do kontrolowania estrogenu-arimidex jest najbardziej uzywany.

vold
11-05-09, 21:23
Jak w trakcie cyklu wyjdzie gino 20mg spowoduje tytlko że nie będzie sie powiększać a jeśli chcesz zwalczyć to nawet 40mg.

Nadal proponuje przy wiekszych dawkach na cyklu podawać 10mg zapobiegawczo, a od jakiego momentu to zależy od srodków.

fallenursus
12-05-09, 01:47
i tak przynajmniej mozna normalnie dyskutowac jak ludzie.:smile:

Aponax
12-05-09, 17:28
Vold , co sadzisz o Armi? Nolvadex dam 10 mg podczas cyklu zaczne od poczatku (czyli od 1 strzała). A armi w takim razie oplaca sie kupowac ? bo w sumie nei wiem czy ma sens to kupowac jezeli mowisz ze nolvadex podziala , dodam tylko ze na mnie ogolnie slabo nolvadex dziala (np. moj kolega dostawal twardych sutkow i tam takie od nolvadexu a ja nic kompletnie nic tylko bole glowy czasmi :]).

vold
12-05-09, 21:29
Nie ma co kombinować , zaiwestuj w nolwe.