Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Prosze o rozpiske dziennego zapotrzebowania

niebo
08-05-09, 00:12
Witam. Prosze kogos o to aby mi napisal mniej wiecej ile powinienem spozyc wegli bialka i tluszczy dziennie bo ja mam to obliczone ale nie wiem czy dobrze wiec dla pewnosci prosze zeby ktos napisal! Silownia 3 razy w tygodniu (normlanie bylo jeszcze 3 razy sztuki walki ale teraz bede sobie przerwe robil wiec nie biore pod uwage) praca raczej siedzaca jedynie w weekend na ochronie to trzeba troche fizycznie popracowac waga terazniejsza 106-107kg raczej nie mam duzo tluszczu np na brzuchu widac jakis kaloryfer :lol: . Chcialbym nabrac jeszcze masy ale nie tak zeby mnie zalalo tluszczem.

007
08-05-09, 08:15
rozpisz obecne odżywianie,cykle saa były,s±,będ± ?

klocur
08-05-09, 09:38
106 kg i malo tluszczu ? to ile ty masz wzrostu ??

Aponax
08-05-09, 09:53
widze ze kolega podobnej budowy do mnie , nawet podobna praca w weekendy. To teraz tak najlepiej podaj swoj wiek , wzrost i trenning i jakie masz teraz odzywianie ? byly jakies saa , suple , dieta?? najlepiej jezeli brales cos to sie przyznaj ,wyjdzie lepiej dla ciebie.
P.S jak zrobiles kaloryferek z taka waga ?? sam mam 198 cm 115 kg waze ponad brzuch cwicze co drugi dzien , do tego bieganie codziennie , aeroby rano codziennie i jakos brzusia nie moge wyrobic sobie z kaloryferkiem ??

niebo
10-05-09, 01:51
Brzuch od zawsze mialem taki w miare nigdy mi go nie zalalo! Ale trenuje juz z 9 lat i brzuch cwicze 3 razy w tygodniu regularnie. Wzrost 191cm wiek 22 no i teraz mam swoj 1 cykl w zyciu czyli prop i boldenon pod koniec dojdzie chyba winstrol. Kolega mi rozpisuje jak to brac bo ja to wiem tylko tyle co przeczytalem na forach. A sam pomysl zeby wziac boldenon i prop i winstrol na koniec w sumie tak podrzucil mi Mariusz Strzelinski wiec go posluchalem. Jak do tej pory to wyliczylem sobie jakims tam programem diete i wyszlo ze powinienem jest 202g bialka 486g wegli i tam tluszczy to sam nie wiem jakos 60g czy cos takiego! Ja diety tez niedawno sie uczylem co i jak bo wczensiej nigdy nie mialem jadlem odzywki i jakos tam masa mi rosla caly czas :-)

007
10-05-09, 08:04
No to musisz napisać teraz jakie odżywianie miałe¶ np wczoraj ,ja ci zaproponuje posiłki na jutro a jak zaczniesz cykl to skontaktujesz się z odpowiedni± osob± która zadba o twoj± szamę na cyklu , nigdy mnie doping nie interesował o odżywianiu na cyklach też się zbytnio nie interesowałem ale podstawow± dietę możemy machn±ć ;)

niebo
10-05-09, 13:06
Ja do tej pory jadlem ok 200g bialka 480g wegli i tluszczy cos 60g! Przez miesiac na samej diecie przybylo mi 4 kg no i oczywiscie mnie nie zalalo. A jem ryz kasze manna makaron tunczyki ogolnie jakies ryby piersi z kurczaka jajka orpocz tego biore animal paka mam gainera mass xxl i bialko nitroprogen! Rano raczej zawsze jem jajka i kasze manna w ciagu dnia staram sie ryz ale jak wiem ze bede mial malo czasu na jedzenie to tez biore kasze manna bo ja sobie miksuje z bialkiem i pozneij moge szybko wypic.