Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co do tego??

Dyfel997
07-12-06, 19:34
Witam mam 16 lat 79kg wagi i 183cm wzrostu mój starz trenngowy to 2 lata. biore megamasa 4000, z węglowodanami z treca oraz dietą taką słabszą ale ładne efekty są po niej. I tu zaczyna sie problem bo zastanawiałem sie nad kreatyną. Ale taraz tak brałem juz 2 jedną z vital maxa tą zieloną na początek a potem Olimp- mega cabs która mi wogule nic niedała tylko niepotrzebnie na nią kase wydałem jeszcze schudłem po niej:( i teraz chciałem wziąść kreatyne monohydramat z Dymatize 500g. ale zastanawam się czy ona coś mi da:( jak tamta mi niedała z Olimpa to juz niewiem. Doradźcie wy mi jakąś:) dobrą ale chodzi mi o (masowo, siłową) mam do przeznaczenia 90zł czekam na wasze odpowiedzi

Kakashi
07-12-06, 19:49
chłopie ja na mega caps z olimpu 5kg w góre skoczyłem i 20 kg na klate...wiec nie powiem ze ona nic nie daje...zrobiłes sobie przerwe po tej z vitalmaxa??:> pozdro

Halski
07-12-06, 20:01
Może czat już na jabłczan kreatyny??
Nic ci nie dała kreatyna z olimpu bo może diete miałeś całkowicie do D..y??

P4l4d7n
07-12-06, 20:07
chłopie ja na mega caps z olimpu 5kg w góre skoczyłem i 20 kg na klate...wiec nie powiem ze ona nic nie daje...zrobiłes sobie przerwe po tej z vitalmaxa??:> pozdro

o shit ;D ja na tym skoczylem tylko 3 kg i 15 kg

Kakashi
07-12-06, 20:09
mam do przeznaczenia 90zł
to w sumie dobry pomysł zeby kupic juz jakis stack tylko jeden z gorszych:D na lepsze jeszcze przyjdzie pora:D pozdro:D

Dyfel997
07-12-06, 20:52
tak miałem przerwa po vital maxie i to sporą bo aż 4miesiące. No fakt niemiałem wogule wtedy diety dopiero teraz z megamasem ją zaczołem to więc jak radzicie?? co brać?? dobr był by ten Dymatize monohydrat??

Kakashi
07-12-06, 20:57
ja bym radził bardziej jabłczan:D pozdro

u.waw.pl
08-12-06, 00:18
Nie ma sensu przepłacać. Dymatize ma drogie produkty. W zasadzie monohydraty różnią się między sobą przede wszystkim rozdrobnieniem. Skoro dobre efekty miałeś po Vitalmaxie to kupuj jeszcze raz to samo.