Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Plan na mase a aeroby

lCs
06-05-09, 21:41
Mam takie pytanie. Czy robienie aerobów podczas robienia masówki mija sie z celem? Wydaje mi się że podczas robienia masówki efektem ubocznym jest łapanie tłuszczu i aeroby powinny go spalać. Wiadomo że przyrot masy był by mniejszy przez spalany tłuszcz. Jednak są to tylko moje przypuszczenia i czy mógłby mi ktoś to trochę rozjaśnić? Pozdrawiam lCs

slim shady
06-05-09, 21:42
będziesz wolniej łapał mase, ale będziesz trzymał kondycję przynajmniej

dominator875
06-05-09, 23:41
aeroby sa dobre nawet w czasie lapania masy,poleprzysz kondycje i bedziesz lapal czysta mase miesniowa.Ja tak robie i nie narzekam.Pamietaj o diecie.

Symu
06-05-09, 23:56
IMO warto wrzucic 2-3 sesje po 20 minut, choc dla super hardgainerow moze to byc dodatkowy problem.

KowalX
07-05-09, 02:22
Mam takie pytanie. Czy robienie aerobów podczas robienia masówki mija sie z celem? Wydaje mi się że podczas robienia masówki efektem ubocznym jest łapanie tłuszczu i aeroby powinny go spalać. Wiadomo że przyrot masy był by mniejszy przez spalany tłuszcz. Jednak są to tylko moje przypuszczenia i czy mógłby mi ktoś to trochę rozjaśnić? Pozdrawiam lCs

tylko nie rób rano na czczo tylko po treningu siłowym ...jak już skończysz białko i węgle ...

i jak powiedział slim będzie wolniej,ale wydolność lepsza :)