Zobacz pełną wersję : HCG na odbloka???
Mlody19211
06-05-09, 21:22
Witam, kończe właśnie cykl z testo, deką, meta i omą i wkrótce mam zamiar sie odblokować. Na odbloka mam właśnie HCG. Brał go znajomy i zapewniał że to odblok na 100%, no i jak chciałem kupic odbloka to właśnie HCG dostałem, ale słyszałem ostatni że HCG na odbloka sie nie nadaje:( Co o tym sądzicie??
fallenursus
06-05-09, 21:35
hcg przed odlokiem , na odblok clom lub nolwadex albo i 2 razem tez mozna
hcg ci tylko ruszy jajca,znaczy sie dostana kopa dopracy :)
Falus nie jest powiedziane że hcg przed clomidem , zaczynamy zaraz po cyklu lub w trakcie ale to inna bajka, i jeśli potrzebujem dłuższego stosowania hcg nie ma problemu że będzie podawany w trakcie clomidu, jeśli chodzi o odblok to też nie masz racji że clomid lub nolwadex , bo clomid to podstawa a nolwadex ewentualnie jako dodatek!
Młody dokup clomid.
fallenursus
07-05-09, 01:22
nie chce sie z toba kucic,napewno przegryzles wiecej niz ja, ale hcg ujemnie wplywa na odblok biorac go razem o ile wiem.
fallenursus
07-05-09, 04:55
Falus nie jest powiedziane że hcg przed clomidem , zaczynamy zaraz po cyklu lub w trakcie ale to inna bajka, i jeśli potrzebujem dłuższego stosowania hcg nie ma problemu że będzie podawany w trakcie clomidu, jeśli chodzi o odblok to też nie masz racji że clomid lub nolwadex , bo clomid to podstawa a nolwadex ewentualnie jako dodatek!
Młody dokup clomid.
co do clomu czy nolwy to sa sprzeczne opinie wszedzie wsumie.obydwa na koniec robia taka same zmiane w organizmie ale dwoma innymi drogami. Teraz walne odblok z obydwu, bo mam dwa. ZObacze jaka roznica ,ostatnio robilem z cloma. Teraz tez biore 6 i 7 tydzien podczas cyklu clom po 50. wyczytalem ze pomaga na przygotowanie do odbloku. Tez chce to sprawdzic inaczej sie nie dowiem :)
falus bierzesz cloma w trakcie cyklu???
fallenursus
07-05-09, 13:42
falus bierzesz cloma w trakcie cyklu???
tak, dwutygodniowy strzal po 50mg dziennie w polowie cykla. Rozmawialem z takim jednym gosciem. mial cykla z testcia+tren. Tez nie mial dostepu do hcg, u nas jakos ostatnio kiepsko z tym srodkiem.:( o wiele lepszy odblok mial po takim czyms. Tu tez mi ktos mowil ze zna ludzi co biora wlasnie clom podczas cyklu i dobrze wplywa na odblok potem. Podobno dzialanie cloma podczas cyklu''przygotowuje''? system lepiej na odblok? spoko, dowiemy sie napewno, bo w lipcu mam wizyte u endokrynloga na testy ;) zaszkodzic to nie powinno... co o tym myslisz Vold?
kazdy kiedys experymentowal, inaczej bysmy nie wiedzieli co dobre a co nie:smile:
To nie jest eksperymetowanie, poprostu ta tak jak byś chciał sobie pojeść i robił to w ten sposób że jesz na przemian z wymiotowaniem, jest to beznadziejny pomysł, gospodarka hormonalna zwaryjuje.
fallenursus
07-05-09, 14:15
To nie jest eksperymetowanie, poprostu ta tak jak byś chciał sobie pojeść i robił to w ten sposób że jesz na przemian z wymiotowaniem, jest to beznadziejny pomysł, gospodarka hormonalna zwaryjuje.
no zobaczymy co to bedzie. Jak mi to wytlumaczyl to czymalo sie to kupy:)jak chcesz to ci puszcze co mi napial, ale jest po ang.
Niechce bo nie ma racji w 100%.