Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Fajny trening do oceny

AKRO
06-05-09, 18:33
Prosze ocenić ten trening, załączam go w pliku. Chciałbym go troche zmodyfikować ale najpierw prosze co o nim sądzicie. Ćwicze od grudnia ubieglego roku. Stosowalem rożne plany. Teraz chciałbym ten.

AKRO
06-05-09, 20:32
elo .

adonis18
06-05-09, 20:48
elo...

mój Oo otworzył kolorowe PUSTE tabelki...

wrzuć ten trening w poście

elo

slim shady
06-05-09, 20:57
jak dla mnie za dużo powtórzeń, serii dziwny ten trening

AKRO
06-05-09, 21:07
w obrazku przesłałem

AKRO
06-05-09, 21:08
moj kolega taki trening robi na AWF-ie.

slim shady
06-05-09, 21:16
to jest dla bardziej zaawansowanych trening, ale i tak bym się nie podjął, dwa razy mc na początku treningu to zabójstwo, rozpiętki bym wypieprzył i inne drobnostki

AKRO
06-05-09, 21:19
acha a co inni sądzą?

pastor
06-05-09, 23:24
trening jak trening liczy sie efekt końcowy :evil:

polecałbym klatke płaską i skos na chantelkach zrobić (mniej efektowne bo nie założysz tyle co na sztangę, ale lepiej kształtuje moim zdaniem mięśnie) i zamiast rozpiętek przenoszenie ciężaru

możesz też połączyć biceps i triceps(po seri bicepsa robisz odrazu triceps i to jest jedna seria):) ciężko sie robi ale fajnie pompuje:)

i dobra dietka do tego :smile:

powodzenia

za błędy przepraszam mam dysortografie:lol:

AKRO
07-05-09, 12:56
Kiedys jak chodzilem rok temu na silke to nie korzystałem z rzadnego planu tylko pakowalem ile sie dalo i źle nie bylo, pompa byla niezła. No a do tego jeszcze dobrą dietke to myśle że źle nie bedzie. No jezeli ktoś uważa że za duzo to może albo robić tym planem po tyle serii ale 1 w tygodniu kazdą partie, albo tak jak jest tylko troche zmniejszyc ilość serri?

grzela
07-05-09, 13:06
Trening dobry. Sumaryczna ilość serii dla kazdej partii też ok.
Jestem starej daty i zamieniłbym Przyciąganie drążka wyciągu do klatki na podciaganie na drążku a w treningu na triceps wyrzuciłbym prostowanie na wyciągu i zamieniłbym na poręcze.

Co do serii lączonej martwego ciągu to rozumiem że robisz np serie 8 pow czyli 4 pow klasycznego mc i 4 pow mc na prostych nogach

AKRO
07-05-09, 13:27
tak MC po 4.
A przy tym planie cieżary chyba bede musial leksze brać, bo tyle serii to tez bardziej wytrzymalosc sie poprawi.
No np. jak teraz biore sztange 50kg 4 serie po 12, 10,8, 6 powtorzen przy starym planie
to przy tym nowym planie jaki mniej wiecej ciężar dać?