Zobacz pełną wersję : tren jaki?
Witam mam zamiar zrobic cykl na trenbolonie co i jak brać wiem, mam tylko pytanie do tych co juz stosowali tren, wiem że jest dużo podróbek i nie wiem jaką firmę wybrać. Co polecacie ?
za ok 2 tyg robie cykl z zawartością trenu, jest to chyba 4 z trenem , zawsze DB i teraz też będzie DB.
fallenursus
06-05-09, 01:17
nie bralem, b oje sie trena wsumie :) z tego co onim wiem to na poczatek najlepiej tren ace, bite eod, w razie sajdow szybko po odstawieniu przechodza.
tren e z drugiej strony ma podobno mniejsze sajdy ale jak wejda to dluzej sie z nich wygrzebywac trzeba...musisz sam wybrac mniejsze zlo :)
poczytaj o trenie zanim wezmiesz, baaardzo dobry srodek na baardzo dobrego miesnia,ale tez niebezpieczny.:errf:
jak ten cykl bedzie wygladac?
Nie miałem żadnych problemów na trenie, ale niestety podstawowe info trzeba znac ale bez niego nawet i przy innych środkach też ryzyko jest spore.
chce zrobić
1-6 tren
1-10 prop
6-11 winko
fallenursus
06-05-09, 13:21
jesli nie startujesz w zadnych zawodach nie sadze ze bedzie ci potrzeba winnka na koniec :) brales kiedys tren?
Brałem tren, zajebista sprawa, mam trochę fatu wiec sie przyda
fallenursus
06-05-09, 15:44
tren cie potnie jaksie znasz na sprawie wiec bedzie git:) napewno bedziesz mial niezla zabawe. Powodzenia!
na dzien dzisiejszy pewniak atomic. zreszta jak caly asortyment tych srodkow.
niestety ht żaden under nie będzie pewniakiem ani na dzień dziasiejszy ani nigdy
Musisz pamiętać żeby dużo wody pić żeby nerek nie uszkodzić, tren niezła rzecz siła idzie zajebiście i pocięcie tez niezłe :smile:
Voldemort bije ktos u Ciebie teraz tren z DB ja mam dostep do DB ale u mnie mało popularne i nikt jeszcze nie bił biłem propa i npp z DB lux metka tez elegancjia ale jak z trenem ??
ja biłem mix z DB tren+prop i efekty rewelacja.. kable sie popojawialy a z kazdym treningiem na sztandze bylo wiecej żelaza..:)
ja zaczynam trena juz niebawem z DB , ale to nie pierwszy raz.
czyli mozna sie brac za DB propa juz mam z DB wczesniej biłem i był lux zobaczymy jak trenik