PDA

Zobacz pełną wersję : przerwac cykl?

grzesic
05-05-09, 19:46
witam!
jestem w 3 tygodniu cyklu na propie... wale co 2 dni po 100mg... od kilku dni dziwnie zaczeły mnie swedzieć suty... nie mam zadniego twardego zgrubiena w środku... popsostu swedzą, są wrażliwsze na dotyk i wydają sie troszke bardziej napompowane... kiedyś brałem 100 metki i też odczułem dziwne swedzenie i napompowanie w sutach ale po cyklu wszystko wróciło do normy...pare osób gadało ze to normalne przy cyklach z mety i teścia ale jednak wole sie was spytać?!

mój cykl ma wyglądać tak:
1-6 prop 100mg e2d
4-8 winstrol 1ml(30mg) ed
na odblok mam 20 clomidu

ziomek od stafu wyjechał i wraca za 2-3 tygodnie... wiec nie mam skąd załątwić nolvadexu...

mam pare pytań do was:
1. Czy ww objawy to początki gino?
2. przerwać cykl czy mam sie nie przejmować??- nie chce mieć sutów jak wentyle...
3. jeszcze myslałem nad tym zeby isc do lekarza powiedzieć ze niedawno brałem teścia ale skończyłem i teraz mnie swedzą suty i zeby mi przepisał nolvadex...?
4. jak uda mi sie załątwić nolvadex to zacząć go brać od razu czy jak?? jak go stosować??

z góry dzieki za rady

fallenursus
05-05-09, 19:52
nolwa po 10mg dziennie, jesli sie nie polepszy powieksz o nastepne 10.
jesli bedziesz mial wycieki z sutek, czebas ie juz bedzie postarac o co moze kontrolowac prolaktyne,a najlepiej nie brac czegos co wogole powoduje gyno.
Choc to rowniez moze byc wTWojej glowie.Ja tez jestem bardzo ciety na kazde oznaki gyno. Sutki mam bardzo wrazliwe same w sobie.Do takiego stopnia ze nawet dziewczynie nie pozwalam sie nimi bawic.A gyno ani widu ani slychu w cyklach nie bylo.

grzesic
05-05-09, 22:39
a jak nie skołuje tej nolvy to są jakies inne metody zapobiegania ?? czy przerwac to w pizdu?:neutral:

vold
06-05-09, 00:12
Pomaga witamina B6 ale w twoim przypadku nolwa musowo.

grzesic
06-05-09, 07:11
ok to spróbuje pobajerować lekarza albo dupe z apteki... dzieki

vold
06-05-09, 07:56
Idz do apteki i powiedz aby Ci sprzedali 1 op nolwadexu bo babcia potrzebuje, stara kobiecina nie przypilonowała a jej się skończył a nie chciała by przerwać brania, ewentualnie powiedz że w piątek idzie do doktora to jej wypisze a ty recepte doniesiesz, tylko że w tej aptece będziesz spalony.

grzesic
07-05-09, 15:59
a lipa byłem w 4 aptekach i za chu. bez recepyty nie dali... byłęm tez u lekarza powiedziałem ze kiedys brałem tescia ale juz odstawiłem bo mnie suty zaczeły swedzieć i sie troche powiekszyły... Powiedział ze nie przepisze mi tej nolvy ze wszystko wróci do normy i zebym nigdy tego nie brał :D;/... no to lipa bede musiał chyba przerwać :/

vold
07-05-09, 23:30
kup u tego co ci sprzedał koksy, jak jest normalny to powinien mieć wszystko.

grzesic
09-05-09, 08:30
no właśnie kupiłbym ale wyjechał i wraca dopeiro w środe albo w przyszły weekend;(

grzesic
09-05-09, 08:31
a jakbym brał clomid do środy lub weekendu a potem juz nolve??

MhL
09-05-09, 10:57
Wyslij laske do apteki, lub kolezanke po nolve.

Ewentulanie czekaj do srody.

Masz nauczke na przyszlosc, ze cyklu sie nie zaczyna kiedy nie masz wszystkiego w lapie.

grzesic
09-05-09, 12:24
spoko jeszcze bede próbował ... he no teraz juz wiem;) thx

Aponax
09-05-09, 12:28
dam Ci taka rade jeszcze na przyszlosc , zapewne mieszkasz w miescie. Poszukaj paru dillerow od sterkow ,nie bierz od jednego jezeli nie ma go. Sam biore od jednego , lecz znam wiecej i czasmi biore od nich gdy np. jest taniej:].

grzesic
09-05-09, 17:25
dzięki;) włąśnie pochytałem tamoxifen ebeve 20mg :) w sumie juz mnie nie swedzą suty tylko są jakby bardziej wrażliwe , spompowały sie i są miekkie ...
ile brać tego tamoxifenu i jak długo?:>

grzesic
12-05-09, 01:09
w peirwszy dzień wziąłem 2 tablety (40mg) a teraz juz po 1... jak długo to brać?? do końca cyklu czy do końca ptc ??

fallenursus
12-05-09, 01:51
dopuki cie nie przestanie draznic te twoje gyno.ile juz bierzesz tej nolvy? Poprawilo sie? dosc szybko sie powinno poprawic, jesli nie zwieksz dawke do 20mg.

vold
12-05-09, 07:02
ładuj nolwe cały czas, jak brał byś małą dawke zapobiegawczo nie było by takich niespodzianek, teraz musisz łykać aż nie znikną objawy, odrazu Ci mówie że do końca cyklu Ci to nie zejdzie, dopiero po.

grzesic
12-05-09, 17:56
juz sie poprawiło ;) nie swedzi tylko są troche powiekszone... peirwszy dizeń wziałem 2 tabletki teraz juz po jednej. Do końca cyklu brać po jednej czy pół wystarczy??

fallenursus
12-05-09, 18:00
dobrze uslyszec ze sie poprawclapilo ,bravo!