Zobacz pełną wersję : Zbyt czeste oddawanie moczu? Towarzyszący bol w okolacach prawej nerki
Witam
Problem Moj polega na tym ze od dwoch dni oddaje mocz zdecydowanie czesciej niz robilem to zazwyczaj, moze i by nie bylo w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze jakies 5min po wysikaniu sie (dosc obfitym) musze wrocic do lazienki dokladnie w tym samym celu i co dziwne oddaje rowniez spora ilosc moczu (jak na moje oko przynajmniej 300ml) jak to jest ze nie wysikam tego za jednym razem tylko mam uczucie ze pecherz oproznilem do konca i zaledwie po 5minutach jest wlasciwie napelniony ponownie.. Dodam jeszcze ze nie jest tak za kazdym razem ale przynajmniej 3razy w ciagu dnia tak sie zdazy (chodzi mi teraz o oddawanie moczu jedno po drugim w BARDZO krotkich odstepach czasowych) poza tym mocz oddaje ok 15rzy dziennie a pije dokladnie tyle samo ile wczesniej (ok 4-5l plynow-glownie wody) musze dodac ze dzisiaj mija 8dzien przyjmowania metanabolu i wysokobialkowej diety ( ok 90g bialka na dobe- z samej suplementacji, dodam ze waze ok 108kg i mam 23lata) co do samego wyglady moczu to wydaje sie byc wporzatku, wyglada wlasciwie jak woda wiec nerki sa dobrze "filtrowane"
Jesli ktokolwiek wie cos na ten temat to prosze o jakiekolwiek informacje, jednoczesnie prosilbym o niewypowiadanie sie osob ktore "gdzies tam slyszaly" "czy kolega opowiadal" interesuja mnie raczej informacje potwierdone naukowo a nie kogos przemyslenia, a moze jest na forum lekarz albo osoba krztalcaca sie wlasnie w tym kierunku?? Z gory dzieki za odp Pozdro
PS temat ten zamieszczam w dzialach: "zdrowie" oraz "doping" poniewaz wydaje mi sie ze jest on z nimi polaczony
Zapomnialem dodac ze "bol" nerki nie jest intensywny jest to raczej swego rodzaju dyskomfort niz bol, poprostu czuje ze jest cos nie tak (jakby delikatny ucisk)
fallenursus
05-05-09, 03:17
odluz mete i obadaj, jesli po odlozeniu mety nadal bol-idz do lekarza
kolor moczu jak mowisz normalny wiec nie masz poco narazie panikowac.
moze byc ze sie przeziebiłeś....tzn przeziebiłeś pecherz...na to mi wyglada .... ps.ale pamietaj zeby wlasnie po takich cyklikach oczyszczac nerki ... w aptece sa ospowiednie do tego srodki...jakies tabletki , herbatki...wyciąg z żurawiny tez dobry jest. Pozdrawiam i Zdrowia Zycze
odluz mete i obadaj, jesli po odlozeniu mety nadal bol-idz do lekarza
kolor moczu jak mowisz normalny wiec nie masz poco narazie panikowac.
musisz wybrac miesnie czy zdrowie ... jak wybierasz miesnie to nie wiem po co zalozyles ten temat a jak zdrowie to odloz metanabol
mi tez to wyglada na przeziebienie,nie panikuj jeszcze nic sie nie dzieje.miałem podobnie i przeszło samo
musisz wybrac miesnie czy zdrowie ... jak wybierasz miesnie to nie wiem po co zalozyles ten temat a jak zdrowie to odloz metanabol
Czytaj dokladnie! Prosilem o porady osoby kompetentne a nie jakis przy...jebow! Wiesz ze to przez mete?! Nie nie wiesz! ja tez nie! i podejzewam ze nikt nie moze byc tego pewien bez wyniku badan! A reszcie chlopakow dziekowa za spostrzezenia, faktycznie troche panikuje ale lepiej zapobiegac jak leczy;)
Czytaj dokladnie! Prosilem o porady osoby kompetentne a nie jakis przy...jebow!
a po czym wnosisz ze inni są kompetentni a ja nie?
napisałem ci zebys odlozyl metanabol i już sie cały trzęsiesz... zastanów sie nad sobą
PS mam nadzieje ze moderatorzy zareagują.
wiele moze byc przyczyn tego sam mialem niedawno taki bol przy sikaniu....slaby ale odczowalny i przezslo, moze byc ze przeziebiles pecherz, masz jakies bakterie czy cos,nawet to ze raz dlugo wstrzymywales mocz np. w nocy i dopiero rano sie poszedlesz wysikac takie rzezcy tez sie dzieja, wazne ze mocz jest ok nie jakis zolty mocno lub z krwia... a jaka to jest metka tak z czystej ciekawosci
wiele moze byc przyczyn tego sam mialem niedawno taki bol przy sikaniu....slaby ale odczowalny i przezslo, moze byc ze przeziebiles pecherz, masz jakies bakterie czy cos,nawet to ze raz dlugo wstrzymywales mocz np. w nocy i dopiero rano sie poszedlesz wysikac takie rzezcy tez sie dzieja, wazne ze mocz jest ok nie jakis zolty mocno lub z krwia... a jaka to jest metka tak z czystej ciekawosci
jest takie cos jak SHI-LING-TONG , bez recepty w aptece , do oczyszczania nerek z kamieni i ogolnie z bakterii koszt chyba kolo 15 zl nie pamietam
Idz do apteki i powiedz jaka sprawa coś ci sprzedzadzą.
Mialem isc dzisiaj na badania i nie poszedlem bo zasnac nie umialem, z boku na bok do 5rano!:/ Niby nic konkretnego mi nie bylo ale najpiew mialem uczucie jakby moj zoladek byl zupelnie pusty i domagal sie kolejnego posilku a pozniej jak by ogolne uczucie stresu, niepokoju (cos takiego ostatnio czulem przed egzaminem na prawko) nie wiem co jest grane ale albo to dziwny zbieg okolicznosci albo moj organizm zle reaguje na ta mete:/ a metka: "DB PHARMA UGL" Aha zapomnialem dodac ze jednoczesnie przyjmuje Deke tez DB PHARMA, nie wiem co mam myslec... Czy akurat to mna tak "poniewiera"? jesli tak to czy dlatego ze to moj pierwszy cykl po rocznej przerwie... Nie mam pojecia...:/
masz deke bez testo????bravo
ja mysle ze winna jest ta kuracja bez testo,ale moze i meta ci nie słuzy????ja mam takie misje czasami ale PO cyklu!!!!stres itp,ale kumpel bił sama deke i tez podobne miał samopoczucie malo tego,pan wacław nie chciał wstac!!!!wiec pomysl nad soba i debilem który ci pomaga i sprzedaje.
fallenursus
06-05-09, 14:40
zDEKA przegioles kolego:)bez testu oj, dlugo juz to ciagniesz? jak z sexem?znaczy czy sa jakies klopoty ze wzwodem? deca dick.To co opisujesz moze byc objawami bloku testo rowniez.A ajk ogolnie z samopoczuciem? energia?
co to metki to sie zgodze ze nie siada to dobrze na zeladek. Skonczylem w niedziele i sie ciesze z tego powodu ze: zgagi sie skonczyly, gazowanie sie skonczylo, jak cokolwiek zjadlem wzdecia mialem dosc fajne :)
Podobno duzo ludzi tak ma. A i wiecie co? raz pamietam ze jak sikalem to omalo co sie nie zwinolem z bulu.Ale ze mocz byl wsumie ok(nie wiem jak smakowo :P)wiec sie za bardzo nie przejolem.Czekalem na drugie takie cos ale sie nie powtorzylo. Po cyklu mam spotkanie z endokrynologiem, na badania panela hormonalnego i wogole. Wiec sie okaze czy dobrze wymyslilem ten cykl.
fallenursus
06-05-09, 14:45
wiec pomysl nad soba i debilem który ci pomaga i sprzedaje.
hans a malo tu ludzi na tym forum wali deke bez tescia i nikt im nic nie mowi? a jak ktos powie to z ryjem na niego? Ja mysle ze kolega sie naczytal poprostu blednych info i zrobil tak bo myslal ze to dobrze.
jest tylko nadzieja ze nie bedzie mial klopotow z odblokiem.....
I juz wiesz co jest grane, zmień dilera bo obecny to idiota.
To mnie "pocieszyliscie" chlopaki:/ Co do dostawcy to jak bralem metke i deke powiedzial mi ze dobrze by bylo zebym jeszcze tescia wzia ale nie nalegal a tym bardziej nic nie tlumaczyl a jesli chodzi o doping to przyznam ze za bardzo w tym nie siedze( cwicze od 6lat i w 2008 przyjolem pierwszy cykl) tak czy inaczej dodal jeszcze ze jesli bede sie slabo czul tzn bede ospaly, zmeczony itd to zebym jak najszybciej dokupil tescia ale nie tlumaczyl dlaczego wiec jak macie jakies konkretne iformacje na ten temat to piszcie!:) Co do samopoczucia to juz wiecie ze sredniawo, wlasciwie caly czas chodze przy...jeba...ny:/ dopoki nie wezme kofeiny przed treningiem to wlasciwie moglbym caly czas spac a w nocy niby jestem zmeczony ale zasnac nie umiem:/ jesli zas chodzi o sex to przyznam ze sam jestem pozytywnie zaskoczony bo od jakiegos czasu mam tak ze walilbym wszystko co sie rusza i na drzewo nie spier...dala!:) 3stosunki dziennie to apsolutne minimum. Dobra dawajcie co wy na to i jak poradzic sobie z tym? Aha jestem po 3strzalach kazdy po 200mg w kazdy poniedzialek i czwartek
fallenursus
07-05-09, 01:16
ile juz to ciagniesz? ile ci zostalo? ile deki w siebie wsadziles? bez tego nie wiem jakiego tescia ci czeba
hcg se zalatw i to bez gadania i sprzeciwu innych tu bo sie wqrwie. z deka jak widzisz nie ma zabawek. na niektorych nie ma takeigo dzialania, ale na wiekszosc jest, a sa tez gupki co sie nie przyznaja do tego ze biora deke i mowia ze jest ok. deka bez testa-miazga. deka+tesc+hcg=0 problemow i blyskawiczny odblok
wsumie to mozna pierdolnac o sciane i tyle, walnac hcg+odblok. odpoczac dobrze, napierdzielac krete i triba(pomaga ze chce ci sie walic po nim) to podniesie ci humor.i jak juz odpoczniesz tak ze 3-4 miechy po odbloku., naspokojnie jakiegos malego cyklonka z glowa sobie pyknac m bo i tak wiem ze inaczej nie bedzie :)
fallenursus
07-05-09, 04:50
niewiem czmu nie widzialem twojego posta zanim napisalem swoj:neutral:
czyli bierzesz 400 na tydzien- dawka standartowa. Ile masz zamiar to ciagnac? dokup tescia bedzie o wiele lepiej.w zaleznosci ile masz to ciagnac, hcg moze byc uzyte podczas cyklu. Moze przyladowac testu wieksza dawke na start potem zmniejszyc? FRONTLOAD.? niech ktos sie wypowie czy warto.zeby cos szybko zadzialalo to tylko prop, ewentualnie mixer jakis susta czy oma. i 2 tygodnie dluzej jak deke.
deke 10tyg mete 6tyg a poznie winko kolejne 6. Jakiego tego tescia kupic? i w jakich dawkach go przyjmowac? A jak zaczne go bic to tak czy inaczej HCG tez? Czy to na koniec sobie zostawic?
fallenursus
07-05-09, 13:50
skoro juz zaczoles poltora tygodnia tak? sama deke, to ja mysle ze lepiej teraz ci by bylo bic mixera jakeigos z propem bo cie propek odrazu walnie..i potem dlugie estery.bil bym to co 4 dni.i dluzej jak deke.przynajmniej o tydzien.Hcg na koniec przed odblokiem. Tu gdzies powinna byc taka rozpiska jak to hcg puknac.skoro juz z ta deka poszles do przodu..nie jestem pewiem co do tego testa ale logicznie myslac mixer by byl ok bo entat by zajelo troche czasu zanim sie rozkreci...
Moze ktos ma jakies inne pomysly?
fallenursus
07-05-09, 15:25
Co to jest "mixer"??
Sustanon lub oma to chyba u was tez mix z roznych esterow.
Obawiam sie troche "zalania" ale jak to jedyna opcja to nie ma co stwarzac:) dobra temat chyba wyczerpany DZIEKOWA!:)
fallenursus
07-05-09, 20:31
Aha co 4dni po ile mg?
po 250mg ja bym wbijal.
nic cie nie zaleje jak bedziesz dobrze jadl+aeroby.
mnie meta@30 + entat@400 nie zalal...
mix o ile sie nie myle 4 rozdaje testo
A co myslicie o dolaczeniu winka do tego? I w ktorym tygodniu i jakie dawki?
Co myslicie o dodaniu winka do tego? W ktorym tygodniu? I jakie dawki?
napisz to pytanie jeszcze z 5 razy to napewno sie dowiesz
Juz się pogubiłem w tym temacie, tak tu jest namieszane.
Ty midowar widac ze sprytem nie grzeszysz ale zeby nie zczaic tego ze nie specjalnie wyslalem to 2x to trzeba naprawde juz byc idiota! Dobra watek uwazam za skonczony z reszta strasznie odbiega nasza rozmowa od tematu postu wiec voldemort smialo usun ten post pozdro
na forum nie obrażamy innych , słowo idiota jest nie na miejscu, więć zmień słownictwo.
ok, temat zamykam.