Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : słabne...

magic_key
04-05-09, 16:51
siema mam 18 lat i taki dziwny problem -
podczas dnia nagle po prostu czuje sie słabo. nie potrafie za bardzo zacisnąć pięści i jestem jakiś spowolniony, otempiały i strasznie senny. ciśnienie jakie ostatnio mam to jakieś 110/70 wiec chyba nie najgorzej. kawa troche pomaga ale czy to znaczy ze juz jestem całe zycie skazany na kawe??

michal_f
04-05-09, 17:33
nie potrafie za bardzo zacisnąć pięści

Z takim objawem juz dawno udałbym sie do lekarza !!

magic_key
04-05-09, 17:50
moze zle mnie zrozumiales:D po prostu nie moge mocno zacisnac jej no ;)
a do kardiologa ide dopiero w czerwcu (KURWA JEBANE KOLEJKI)

KowalX
04-05-09, 21:15
zapłać i idź prywatnie jeśli będzie gorzej ,a jeśli nie to "jebane kolejki" i nic nie pozostaje

RockyBalboa
05-05-09, 21:22
mialem taki identyczny okres niedawno, chodzilem jak po wypadku, zmulony, jak najarany.
poszlem do rodzinnego a on powiedzial ze do z niedospania i mam chodzic wczesnie spac. no i po ok miesiacu problem zniknol

Fehu
05-05-09, 21:48
Mamy taki podobny problem, chociaż z siłą u mnie normalnie, nie słabne nic spoko, ale wystarczy ze na chwile położe się w ciagu dnia do łóżka i już spię... wracam ze szkoły muszę sie przespać bo inaczej nie dam sobie ze soba rady

Marurka
05-05-09, 23:40
osłabienie wiosenne :)

tentyp
06-05-09, 06:36
Kupuj NO SHOUTGANA to za mocno aż ci się pieść sciśnie hahaha :D nie no joke

fallenursus
06-05-09, 14:03
sprawdz najpierw cukier we krwi

definiatly this- definitywnie to :)

skateboard
06-05-09, 16:33
To od niewyspania, tez tak mam jak mam ciezki tydzien i spie po 5 godzin..

magic_key
06-05-09, 18:38
nieno wlasnie spie tak mniej wiecej po 8 godzin z przerwami a zdarza mi sie to nawet w sobote, kiedy po piatku sobie spie i spie :)
no ale juz po kawie i jak cwicze to jakos mi tam idzie:D
a jeszcze takie pytanko
czy to normalne(chyba zwiazane z cisnieniem) ze jak wykonuje np. cwiczenia na barki albo jakies cięższe to niekiedy czuje jak z tyłu szyi puls mi strasznie szybko lata:D? i go słysze w dodatku ;>

a jak sie przejde do tego kardiologa to powiem co powiedzial(w razie gdyby ktos w przyszlosci mial podobny problem)

Napinacz01
06-05-09, 19:02
tez mi tak pulsuje :D zawsze po przysiadach jakies odpaly mam.

wukio
06-05-09, 20:08
definiatly this- definitywnie to :)

-.- nie dało się napisać tylko po polsku? zamiast pisać z błędem...

A co do tematu... Zacznij brać magnez, mnie pomogło, dużo lepiej się po nim śpi. Poza tym tak jak tam ktoś wcześniej napisał, przesilenie wiosenne, wahania ciśnienia itd.