Zobacz pełną wersję : trec gainer magnum 8000 zepsuty?
mam pytanie i prosilbym o odpowiedz: mianowicie chodzo o gainera trec magnum 8000 4kg kupilem go 3 tygodnie temu i dzisiaj gdy powąchałem proszek okazalo się ze ma straznie nieprzyjemny zapach a przedtem tego nie bylo nie ma zadnej wilgoci lezy w suchym miejscu w szafce,, czy moge go dalej spozywac?
patrzyles na date waznosci.
Witam!
1. Sprawdź datę ważności
2. Jeśli okaże się,że jest przeterminowany to (jeśli masz rachunek) zanieś do sklepu powinni ci wymienic na nowy
3.Ewentualnie kup se nowy
4.Nie spożywaj szkoda zdrowia za te 115 złoty niema co psuc zdrowia
ps. też chciałem kupic kreatynkę treca ale mi odradzono.... (nie będę hańbił tej firmy) ale domyślic się można:smile:
data wazności jest wpożadku 2010r Być moze przyczyna jest to ze gainer jest w worku a nie w plastikowym pudelku wiec nie jest zamkniety ...
no to to jest oczywiste ze jeak nie jest zamkniety to moze cos byc nie tak najlepiej jak bys mial jakas duza puche ktora bys mugl zakrecac.
data wazności jest wpożadku 2010r Być moze przyczyna jest to ze gainer jest w worku a nie w plastikowym pudelku wiec nie jest zamkniety ...
No i chyba masz odpowiedź na swoje pytanie
sądzę że przyczyną zepsucia gainera jest to że "nie jest zamknięty"
Pozdrawiam
*TERRORBLADE*
05-05-09, 22:11
Mógł dostać po dupie ... możesz zawze sprawdzić :P
Zarzuć sobie porcje ;) -> jeżeli nie będzie "zwrotu" bądź też ostrej biegunki to możesz próbowac dalej .
A sypki ten gainer wogóle czy same grudki ?