Zobacz pełną wersję : Boldenon +...?
koksik w12
04-05-09, 14:12
Witam. Mam pytanie z czym najlepiej połączyć Boldka ? Słyszalem ze dobrze go łączyc z teściem ale po nim są duze spadki ;/ .Co myślicie o Boldek+Deca Organon. Bo chyba sam Boldek za duzo mi nie da .pozdro.
koksik w12
04-05-09, 14:22
Stażu- 1 rok
Celu Cyklu- masa,siła
wiek-17 waga-72
za mlody na koksy , deka odpada w twoim wieku, zablokuje cie tak ze ....
a wage podaj moze ??
Za niski wiek, kiepskie rozumowanie, co to za podejście że testo nie bardzo bo duze spadki, dokładnie dodane do bolda da znakomite efekty, ale czy to cykl dobry dla Ciebie to bym nie powiedział.
koksik w12
04-05-09, 14:30
Wzrost -188 waga -72 kg
Ale prosze o odpowiedz z czym najlepiej mogl bym go połączyc . A nie ze jestem za mlody ;) :P
fallenursus
04-05-09, 14:31
Witam. Mam pytanie z czym najlepiej połączyć Boldka ? Słyszalem ze dobrze go łączyc z teściem ale po nim są duze spadki ;/ .Co myślicie o Boldek+Deca Organon. Bo chyba sam Boldek za duzo mi nie da .pozdro.
boldek+deka=? za duzo problemow zeby to wypisac. nie rob tak.:pray:
kto ci powiedzial ze po tescie+eq sa duze spadki? jak dobrze dasz dawki, i dlugo pociagniesz boldka( 12 tygodni) dobry odblok+dieta+trening, spadki beda takie same jak po kazdym innym soku domiesniowym. Po boldenonie sa wolne, ale dobrej jakosci przyrosty. Deka bardziej zalewa i tez dlugo na nia sie czeka zanim ruszy.Bold cie uzyli,ze tak powiem, i powinienes byc glodny jak kon.Albo wybierasz dobry przyrost miesnia i stawki bijesz:
test entat:..............kurwa ty masz 17 lat.Ja ci tego nie rozpisze. bez obrazy.
mysle ze jakbys zaczol pozadnie jesc to tez bys mial bardzo dobre efekty.
Sorry kolego.
a byl jakis cykl przed???tzn. czy miales doczynienia z jakimis koksami ?
który to cykl????????????????
najlepiej połączyć z testo - długie estry enant,omo,susta.
koksik w12
04-05-09, 14:32
No to co radzicie? zA mlody jeszcze na boldka? czy ogolnie na koks?
koksik w12
04-05-09, 14:35
Tak bym... Omka ,meta, methastanazolin , a przytyc to ciezki mi ze maskra tyle odzywek a masy nic nie przybralem ;/ mam szybka przemiane materi niestety
Nie szukaj rozwiązania w koksach, bo nie tędy droga sam widzisz że brałeś oczekując pewnie cuda i nic z tego, moja rada, poprostu zacznij jeść, dział dieta to twój piorytet i wszystko będzie git.
koksik w12
04-05-09, 14:44
Niestety nie mam... Dieta to chyba droga sprawa... Chyba zebyscie mi doradzili jakąś diete zamiast koksu :) Bo jak czytalem kiedys w necie o jakis dietach to masakra ;o drogo ze hoho
AAAAAAAAaaaaa drogo!!!!!, a koksy darmocha?, to powiem Ci tyle że nawet najlepsze koksy beż diety nic nie dadzą a nawet jak zrobisz kilka kg to tylko woda i tłuszcz.
Trening - dieta - suplementy - potem długo nic - koksy ,,,, i tak to ma wyglądać!
Zapraszam do działu dieta.
fallenursus
04-05-09, 14:57
NAUCZ SIE JESC. jedz co godzine napoczatek, oczywiscie ze nie cale posilki bo nie dasz rady, jedz cokolwiek, pol bulki np. banana, kawalek kury, kielbasy cokolwiek, ale co godzine. Przyzwyczaisz w ten sposob zeladek do przyjmowania czestych posilkow. POtem stopniowo zwiekszaj czas miedzy posilkami,ale rowniez jedz wiecej. Kumasz? az na koniec bedziesz mogl jesc jak kon co 2,5-3godzin. Obadaj diety n mase.Wcale nie musi byc drogo. Soczki jak juz ci powiedzial ten Pan ;P tez nie darmo
koksik w12
04-05-09, 15:04
hehe ... Zgadza sie soczki tez nie sa tanie xd. Musze powaznie pomyslec nad ta dieta :) .A i fallenursus wielkie dzieki za te informacje na pewno z niej skorzystam i bede jadł jak KON!! heheheh .Z gadza sie musze wejsc i zobaczyc do dzialu dieta :)
Trening - dieta - suplementy - potem długo nic - koksy... ZAPAMIETAM! :)
chociaz jeden nawrocił sie ...
przeszedł z ciemnej strony na jasna xD^^(za duzo piwa xD.)