Zobacz pełną wersję : Megace
Prosze o zdnaie osob KTORE BRALY MEGACE! Bez zbednego paplania w stylu ze jestem glupi itd od osob ktore nawet nie slyszly o tym.
Prosze o opisanie efektow,skutkow ubocznych i czy to prawda ze problem z "kablem" wystepuje? gorszy wzwwod? utrata kilku mm? Posze o zdanie osob KTORE WIEDZA COS NA TEN TEMAT.
Jestem szczuply mam 1.7o a wage 56kb musze cos przytyc a jest xciezko. mysle nad buteleczka a potem silka i dieta. i najwazniejsze pytanie! Mowi sie o tluszczu.. czy jesli przy stosowaniu MEGACE bede jadl zdrowo tj. ryz, kurczak itd tj. dieta na mase a nei syf co tylko wejdzie w lape to az tyle ctluszczu nei nie nazbieram?
a ja proponuje odwrotnie, silka i dieta i jak nei bedzie efektow siegnij po to :) lepiej dla ciebie :)
tak ja wiem ale mysle ze kilka kg nawet tluszczyku nie zaszkodzi mi bo jestem szczuply tak wiec prosze o odpowiedzic co do tematu osob ktore stosowaly MEGACE
Sporo wiem o megace ale wypowiadać się nie moge bo nie brałem a autor zaznaczył aby wypowiadały sie osoby które brały hehe, czyli amatorzy bo moim zdaniem środek typowo dla nich.
No dobrze to moze napiszesz jakies obiektywne uwagi?
Kolego to brał, w tydzień przytył 5 kg mówił że zwiększył się mu apetyt, jadł dużo i prawie w ogóle nic nie srał, ogólnie dobre dla kogos kto jest bardzo chudy i ma wielkie problemy z nabraniem masy
A nie wiesz jak tam jego sprzet dzisalal? pytam powaznie. Nie mowil ze nei staje czy brak popedu?
Tego mi nie mówił hehe, nawet jak by miał problem to by sie nie przyznał
Prosze jeszcze o jakies porady, zdanie
Jak najbardziej dla poczadkujacych się nadaje, zwiększysz wage jak i mase ale nie koniecznie mięśniową.
Sporo wiem o megace ale wypowiadać się nie moge bo nie brałem a autor zaznaczył aby wypowiadały sie osoby które brały hehe, czyli amatorzy bo moim zdaniem środek typowo dla nich.
twoje zdanie akurat w tym przypadku jest do dupy :smile:
bralem ten srodek i jestem amatorem z tego wynika, ale coz...
ogolnie nie jest potrzebnym srodkiem, ale anapolon czy metka niekiedy potrafi zapchac delikwenta przez co 1-2 posilki albo tylko szejki czy batony wchodza i na nic wiecej nie ma sie ochoty,
wtedy pomocne jest megace wlasnie zeby pobudzic apetyt i sie odetkac i poprostu jesc,
Narazie dam sobie spokoj z megace zaczne od diety, czekam juz na 4,5kg gainerka HI-TEC i mysle ze bedzie dobrze przy moim wzroscie 1.70 waze 56kg to chba nie jest najgorzej
wzrost do wagi - masakra ;)
ale kazdy od czegos zaczynal ;) powodzenia ;)
haha dzieki za mile slowa ;D potem zajme sie dieta wieczorkiem, kupuje wage i jedziemy :) chociaz po Twoim poscie moze jednak zdecyduje sie na metke? hah
W żadnym wypadku nie jest potrzebny ten środek, apetyt na cyklu będzie znakomity jak w trakcie cyklu będziemy stosować odpowiednie środki, zazwyczaj brak apetytu jest przez obciążoną wątrobe przez saa a w tym wypadku megace nic nie da.
dobrze rozumiem ale wiadomo jak to nowicjusz chce masy. Juz biore sie za diete wlasnie obliczam zapotrzebowanie.
Narazie dam sobie spokoj z megace zaczne od diety, czekam juz na 4,5kg gainerka HI-TEC i mysle ze bedzie dobrze przy moim wzroscie 1.70 waze 56kg to chba nie jest najgorzej
stary to o czym ty piszesz...
piszesz ze jesc nie mozesz a pozniej ze ty nawet diety nie masz i ze megace chceesz ladowac...
zdecyduj sie w koncu o co ci chodzi bo siejesz zamet jedynie...
i po ostatnie - gainerka nie traktuj jako diety.
najpierw ustalam diete! zonbacz w dziale DIETA potem gainer juz kupiony ale czekam az dojdzie. Bez diety go nie bede uzywal!
trzeba bylo zaczac od tego a nie od zakladania tematu o megace...
sorka poprostu mam do nakminienia a tak mi prxzyszlo. najpierw dieta.