PDA

Zobacz pełną wersję : Megace

misiooo1
03-05-09, 21:50
Prosze o zdnaie osob KTORE BRALY MEGACE! Bez zbednego paplania w stylu ze jestem glupi itd od osob ktore nawet nie slyszly o tym.
Prosze o opisanie efektow,skutkow ubocznych i czy to prawda ze problem z "kablem" wystepuje? gorszy wzwwod? utrata kilku mm? Posze o zdanie osob KTORE WIEDZA COS NA TEN TEMAT.
Jestem szczuply mam 1.7o a wage 56kb musze cos przytyc a jest xciezko. mysle nad buteleczka a potem silka i dieta. i najwazniejsze pytanie! Mowi sie o tluszczu.. czy jesli przy stosowaniu MEGACE bede jadl zdrowo tj. ryz, kurczak itd tj. dieta na mase a nei syf co tylko wejdzie w lape to az tyle ctluszczu nei nie nazbieram?

Rynju
04-05-09, 00:05
a ja proponuje odwrotnie, silka i dieta i jak nei bedzie efektow siegnij po to :) lepiej dla ciebie :)

misiooo1
04-05-09, 12:42
tak ja wiem ale mysle ze kilka kg nawet tluszczyku nie zaszkodzi mi bo jestem szczuply tak wiec prosze o odpowiedzic co do tematu osob ktore stosowaly MEGACE

vold
04-05-09, 14:35
Sporo wiem o megace ale wypowiadać się nie moge bo nie brałem a autor zaznaczył aby wypowiadały sie osoby które brały hehe, czyli amatorzy bo moim zdaniem środek typowo dla nich.

misiooo1
04-05-09, 14:36
No dobrze to moze napiszesz jakies obiektywne uwagi?

pomeran
04-05-09, 22:32
Kolego to brał, w tydzień przytył 5 kg mówił że zwiększył się mu apetyt, jadł dużo i prawie w ogóle nic nie srał, ogólnie dobre dla kogos kto jest bardzo chudy i ma wielkie problemy z nabraniem masy

misiooo1
04-05-09, 22:38
A nie wiesz jak tam jego sprzet dzisalal? pytam powaznie. Nie mowil ze nei staje czy brak popedu?

pomeran
04-05-09, 22:51
Tego mi nie mówił hehe, nawet jak by miał problem to by sie nie przyznał

misiooo1
04-05-09, 22:57
Prosze jeszcze o jakies porady, zdanie

vold
06-05-09, 00:31
Jak najbardziej dla poczadkujacych się nadaje, zwiększysz wage jak i mase ale nie koniecznie mięśniową.

lg team
09-05-09, 11:51
Sporo wiem o megace ale wypowiadać się nie moge bo nie brałem a autor zaznaczył aby wypowiadały sie osoby które brały hehe, czyli amatorzy bo moim zdaniem środek typowo dla nich.

twoje zdanie akurat w tym przypadku jest do dupy :smile:

bralem ten srodek i jestem amatorem z tego wynika, ale coz...

ogolnie nie jest potrzebnym srodkiem, ale anapolon czy metka niekiedy potrafi zapchac delikwenta przez co 1-2 posilki albo tylko szejki czy batony wchodza i na nic wiecej nie ma sie ochoty,

wtedy pomocne jest megace wlasnie zeby pobudzic apetyt i sie odetkac i poprostu jesc,

misiooo1
09-05-09, 17:57
Narazie dam sobie spokoj z megace zaczne od diety, czekam juz na 4,5kg gainerka HI-TEC i mysle ze bedzie dobrze przy moim wzroscie 1.70 waze 56kg to chba nie jest najgorzej

Vani
09-05-09, 18:14
wzrost do wagi - masakra ;)
ale kazdy od czegos zaczynal ;) powodzenia ;)

misiooo1
09-05-09, 18:17
haha dzieki za mile slowa ;D potem zajme sie dieta wieczorkiem, kupuje wage i jedziemy :) chociaz po Twoim poscie moze jednak zdecyduje sie na metke? hah

vold
09-05-09, 18:39
W żadnym wypadku nie jest potrzebny ten środek, apetyt na cyklu będzie znakomity jak w trakcie cyklu będziemy stosować odpowiednie środki, zazwyczaj brak apetytu jest przez obciążoną wątrobe przez saa a w tym wypadku megace nic nie da.

misiooo1
09-05-09, 18:43
dobrze rozumiem ale wiadomo jak to nowicjusz chce masy. Juz biore sie za diete wlasnie obliczam zapotrzebowanie.

lg team
09-05-09, 19:15
Narazie dam sobie spokoj z megace zaczne od diety, czekam juz na 4,5kg gainerka HI-TEC i mysle ze bedzie dobrze przy moim wzroscie 1.70 waze 56kg to chba nie jest najgorzej

stary to o czym ty piszesz...

piszesz ze jesc nie mozesz a pozniej ze ty nawet diety nie masz i ze megace chceesz ladowac...

zdecyduj sie w koncu o co ci chodzi bo siejesz zamet jedynie...

i po ostatnie - gainerka nie traktuj jako diety.

misiooo1
09-05-09, 19:19
najpierw ustalam diete! zonbacz w dziale DIETA potem gainer juz kupiony ale czekam az dojdzie. Bez diety go nie bede uzywal!

lg team
09-05-09, 19:21
trzeba bylo zaczac od tego a nie od zakladania tematu o megace...

misiooo1
09-05-09, 19:23
sorka poprostu mam do nakminienia a tak mi prxzyszlo. najpierw dieta.