PDA

Zobacz pełną wersję : kreatyna 1250 z ...

andrzej7_14
03-05-09, 13:19
Witam. Mam prawie 19 lat chodze od dwoch lat na silke i kupilem sobie kreatyne 1250 w tablach. Wczesniej bralem mass xxl i nitrobolon II. Mam pytanie z czym mozna polaczyc ta odzywke zeby byly widoczne jeszcze wieksze ofekty? Myslalem o jakims bialku albo jakies odzywce testosteronowej bo tez przymiezalem sie do zakupu tego typu odzywki. pozdrawiam

Sid93
03-05-09, 13:23
Co to jest odżywka testosteronowa? Nigdy o czymś takim nie słyszałem.

niewula
03-05-09, 13:53
no to sie moze kiedys dowiesz co to jest sid

co do tematu to nie wiem czy dobrze zrobiles biorac na 1 cykl nitro i maxxa
jesli nigdy nie probowales mono to mozesz sprobowac ewentualnie dac do tego jabczan i diete jesli jej nie masz
,a testosteron to se daruj..

slim shady
03-05-09, 15:55
§3.2 W treści umieść informacje o sobie:
wiek, wzrost, waga, wymiary, rekordy, staż treningowy, jak wygląda twoja dieta(czy ją masz), podaj ostatnie przebyte cykle (jeśli były), podaj swój cel, który chcesz osiągnąć, jeżeli prosisz o rozpiskę - podaj ilości suplementów/odżywek jakimi dysponujesz - ilość kapsułek/proszku oraz wielkość kapsułek.

andrzej7_14
03-05-09, 19:16
Mam prawie 19 lat. Na silke chodze od 2 lat waze 83kg. Tak jak wczesniej pisalem bralem mass xxl ale osobno nie w jednym cyklu z nitrobolonem II tylko z horse power nutrition. Diete mam: na sniadanie platki kukurydziane, do szkoly chleb ten ciemny z serem lub jakas polendwica, obiad, przed treningiem ok godz 18 woreczer ryzu i dżem i ostatni posilek najczesniej jajka lub jakis nabial. pomiedzy posilkami staram sie jesc duzo owoców. Moj cel to osiagnac jeszcze wieksza mase bez zbednego tluszyku i zwiekszyc sile. Pzdr

slim shady
03-05-09, 19:33
Troche dziwne, że celujesz z mocniejszych supli w słabsze, ale może to i dobrze ;).
ja bym do mono zarzucił Cell pumpa i jak bedziesz miał kase to na podtrzymanie bcaa po cyklu

andrzej7_14
03-05-09, 20:35
Dzieki za pomoc

andrzej7_14
03-05-09, 20:47
tak wyszło z ta kolejnością:)