Zobacz pełną wersję : Cykl deca plus testosteron
wzrost: 175 waga: 76 kg
Cel: sucha masa
Posiadam 20 ml deca-durabolin organon 100 mg/ml 10 ml testanox E 300 mg/ml i dwa listki stanoxu 20 mg tabletka Planuje zrobic ten cykl tak
1-8 Deca 200 mg e6d
1-9 testo 300 mg e6d
7-11 stanox 30mg ed
Czy tak rozpisany cykl bedzie dobry ??? I czy gdy zaczne brac stanox to ograniczyc spozywanie weglowodanów a zwiekszyc ilosc białka ???
zapomniałem dodac staż wynosi 24 miesiace i kiedys wziałem 100 Anabol tablets
fallenursus
03-05-09, 17:34
co to stanox? winny?
moim zdaniem 8 tygodni deki ciut zamalo. ona dosc puzno sie ''budzi''
1-12 test po 200 2 xtydzien
1-10 deka po 300 na tydzien, mozesz mieszac z testem 2xtydzien
wino 10-14
odblok.
mozesz caly czas wiekszyc bialka i znizyc wegle. ja to robie i sa bardzo ladne efekty.
ja bym z tego powodu ze jest deka w cyklu dodal hcg.
powodzenia
Jak dla mnie cykl ok, winko możesz zacząć tydzień wczesniej.
a czy 36 tabletek clomidu na ptc wystarczy czy dokupic wiecej ??? czy te hcg jest niezbedne przy tak krótkim cyklu na dece ???? Kolega mi mówił żeby obserwowac jadra i w razie co bic hcg 3 tygodnie prze clomidem , takze jak z jadrami wszystko bedzie ok to i tak bic hcg ???? te 36 tabletek clomidu mysle wziasc w 1 dzien 3 tabletki kolejne 3 dni po 2 i do konca po 1 czy tak bedzie dobrze ????
fallenursus
04-05-09, 13:24
well...ok hcg brane jest przedewszystkim zeby ulatwic pct.Poprostu nie masz bloikady naturalnej produkcji testu. Co za tym idzie to: szybszy i pewniejszy odblok(co nie oznacze ze odblok mozna robic na pol dupy!), mniejsze spadki po cyklu. No i oczywiscie te jajka..nie chowaja sie po katach :) Jesli twoja laska zwraca uwaga na wielkosc twoich jajek to cos z NIA nie tak :)
Lepiej było by zastosowac wszystko jak się należy, ale myślę że na upartego przy tych dawkach obyło by się bez hcg, cloma 36 styknie.
a moglibyscie mi rozpisac jak brac te hcg ??? zaczac je brac w ostatnim tygodniu deci czy wczesniej i jakie dawki były by wskazane ????
Zaczynasz zaraz po cyklu ale nie podawał bym za wile , 2500iu i po 5/7 dniach kolejne 2500iu.
fallenursus
04-05-09, 15:02
mozna i tak. Mozna roznie. Ja jestem zwolennikiem brania podczas cyklu. Jesli wezmiesz jak Vold rozpisal to tylko w te 2 tygodnie miedzy ostatnim strzalem tescia a odblokiem. NIebierz HCG podczas odbloku clomem.
a podczas cyklu sie bierze po 500 na tydzoen bite co 3 dni po 250jednostek?Dowiem sie wkoncu jak sie mowi po polsku na IU? :P
ok czyli potrzebuje jedno opakowanie hcg i jeszcze jedna kwestia zastrzyk z hcg wykonuje sie domiesniowo czy jakos inaczej ???? dziekuje wam za pomoc za 9 tygodni napisze jak mi poszło :)
fallenursus
04-05-09, 15:28
preferowane podskurnie,ale tez bija w mieso.
mysle ze latwiej i mniej bolesnie poprostu w brzuch,insulinowka, jak Rambo :twisted:
foty przed i po mile widziane beda!
Wal hcg normalnie domięśniowo, nie ładuj przez cały cykl bo to głupota, jak bedziesz wałił w przyszłości testo ponad 1000mg tygodniowo to hcg cały czas.