Zobacz pełną wersję : Pustaki bez wiedzy o koksie.
marek79ppp
02-05-09, 21:11
witam. napisałem ostatni post z zapytaniem '' co na pierwszy cykl''. liczyłem na pomoc zaawansowanych kolegów w rospisaniu cyklu. a tu masz. kilku debili napisało jakies pierdoły a zadnej konkretnej odpowiedzi nie otrzymałem. nic na temat odblokowania,pomimo tego ,ze napisałem co mam na odbloka. nikt nie napisał co i jak brac. LUDZIE po kiego chuja rejestrujecie sie na takich forach skoro nawet nie potraficie nic nikomu doradzić. zastanówcie sie. jak nie macie pojecia na temat brania koksów to nie róbcie z siebie fachowców. BO KOMUŚ MOZE STAĆ SIE KRZYWDA PRZEZ WASZE BEZSENSOWNE PORADY. JAK NIE WIECIE CO NAPISAĆ TO MOZE SAMI ZAPYTAJCIE A NIE WYMYŚLACIE SWOJE PIERDOŁY. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH. JESTEM ENDOKRYNOLOGIEM, POCZYTAŁEM WIELE POSTÓW. I SĄ TAM SAME PIERDOŁY. wiekszość nawet nie wie jak sie prawidłowo odblokować . jeśli potrzeba wam porad fachowca to piszcie do mnie. bedzie przynajmniej bezpiecznie. pozdrawiam.clapclap
marek79ppp
02-05-09, 21:27
chcę tylko uświadomić pewnym ludzią ,że środki dopingujące to poważna decyzja. jeśli ktoś sie na to decyduje to niech już robi to tak jak powinno się to robić. uwież mi ze wiele osób udziela ludzią porad, na tematy o których sami nie mają zielonego pojęcia. pozdrawiam.
witam. napisałem ostatni post z zapytaniem '' co na pierwszy cykl''. liczyłem na pomoc zaawansowanych kolegów w rospisaniu cyklu. a tu masz. kilku debili napisało jakies pierdoły a zadnej konkretnej odpowiedzi nie otrzymałem. nic na temat odblokowania,pomimo tego ,ze napisałem co mam na odbloka. nikt nie napisał co i jak brac. LUDZIE po kiego chuja rejestrujecie sie na takich forach skoro nawet nie potraficie nic nikomu doradzić. zastanówcie sie. jak nie macie pojecia na temat brania koksów to nie róbcie z siebie fachowców. BO KOMUŚ MOZE STAĆ SIE KRZYWDA PRZEZ WASZE BEZSENSOWNE PORADY. JAK NIE WIECIE CO NAPISAĆ TO MOZE SAMI ZAPYTAJCIE A NIE WYMYŚLACIE SWOJE PIERDOŁY. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH. JESTEM ENDOKRYNOLOGIEM, POCZYTAŁEM WIELE POSTÓW. I SĄ TAM SAME PIERDOŁY. wiekszość nawet nie wie jak sie prawidłowo odblokować . jeśli potrzeba wam porad fachowca to piszcie do mnie. bedzie przynajmniej bezpiecznie. pozdrawiam.clapclap
napisali ci na początek sam prop by wystarczył skoro piszesz 1 cykl to po co walić ome itd?
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=18770&highlight=na+pierwszy+cykl
co do debili to patrz co piszesz niby 31 lat a takie teksty brawo trzymaj tak dalej .! a zajedziesz daleko.
marek79ppp - gdzie Ty tą medycynę studiowałeś, co? na Filipinach?
"ludzią", uwież" - skończ najpierw gimnazjum, naucz sie podstaw gramatyki i potem spróbuj... może z prawnikiem - to może szybciej przejdzie.
kolejny dzieciak podszywający się pod lekarza.
elo
marek79ppp
02-05-09, 21:43
kolego nie mam 31 lat. tylko lat mam 54. napisałem to z czystej ciekawości co mi ludzie odpiszą. ja osobiście sie w koksy już nie bawie. ok napisali ze sam enanth wystarczy. ale nikt nie rozpisał nic na temat odblokowania. co , ile i kiedy . a nie powiesz ,ze to bardzo ważne.
marek79ppp
02-05-09, 21:47
ADONIS18. tak? skoro jesteś taki inteligenty i wszechwiedzący to napisz jakie byś polecił odblokowanie po tym cyklu z enantha. tylko napisz dokładnie o ile % wzrośnie poziom testosteronu po tym kiedy byś zacząl odbloka itd. wykaż sie. prosze
marek79ppp
02-05-09, 21:55
napisałem ten post tylko dlatego , że w mojej przychodni z każdym miesiącem przybywa mi pacjentów z problemami endokrynologicznymi. chciałem wam tylko doradzić kilka rzeczy, w celu zapobiegawczym. nie macie pojęcia o odblokowywaniu. ale widze,że nie dojdziemy do porozumienia. wy nawet nie dacie sobie niczego powiedzieć. brawo dla was wszystkich. i jestem wiecej niż pewien, żę z połową z was sie spotkam w przychodni. pozdrawiam. i powodzenia.
slim shady
02-05-09, 21:58
jak sam jesteś takim specjalistą to po co prosisz o radę ? Człowiek który ma 54 lata i ukończył medycynę na pewno nie robiłby takich byków. Dlaczego ? ponieważ osoba starszej daty przeczytała zdecydowanie o wiele więcej książek niż dzisiejsza młodzież i ma obycie z trudniejszym słownictwem i o ortografii nie wspominając. I jakoś nie jestem przekonany, żeby lekarz i osoba w tym wieku zabierała się za doping z wiedzą co może się stać.
Pozdrawiam i następnym razem pomyśl jak coś napiszesz.
Ps. Nie wyskakuj mi tu z tekstem, żebym rozpisał Ci odblok bo nie zajmuje się dopingiem.
kilku debili napisało jakies pierdoły a zadnej konkretnej odpowiedzi nie otrzymałem.
Nie znam się na dopingu,możesz mi wytłumaczyć jak laikowi dlaczego debile ?
Domyślam się że już to poruszyłeś ale ja nie zatrybiłem
marek79ppp
02-05-09, 22:09
ja nie potrzebowałem porady. tylko chciałem zobaczyć co wy napiszecie. a dlaczego się tym zainteresowałem? jak już powiedziałem mam coraz wiecej pacjentów z problemami ktorych powodem jest głównie złe odblokowanie. widzę ,że wy jednak nie chcecie porady specjalisty. ana siłe ja wam nic nie mogę wbijać do głowy. jeśli bedziecie jednak chcieli jakiejś porady albo wskazówki. to piszczie zawszę służe pomocą. bo to moja praca. pozdrawiam i przepraszam za problem. do usłyszenia.
marek79ppp
02-05-09, 22:12
007. przeczytałem naprawde mnóstwo postów na temat odblokowania. { również na wielu innych forach} i na 80% z nich jest błędnie napisane o tym. i głownie ten temat chciałem poruszyć. chciałem udzielic kilku ważnych porad. pozdrawiam.
To jak jesteś taki mądry to oświeć nas jak zrobić odblok, jestem ciekaw twojej teorii jak zrobić odpowiedni odblok
marek79ppp
02-05-09, 22:25
nie mam sprawy. podajcie kilka przykładowych cykli. a ja wam napisze kolejno do każdego jak sie odblokować po danym cyklu. odblokowanie zależne jest w dużym stopniu od tego co było zaaplikowanie podczas cyklu.
007. przeczytałem naprawde mnóstwo postów na temat odblokowania. { również na wielu innych forach} i na 80% z nich jest błędnie napisane o tym. i głownie ten temat chciałem poruszyć. chciałem udzielic kilku ważnych porad. pozdrawiam.
Może napisałbyś arta o dopingu do nas na forum ,ja osobiście jestem przeciwnikiem dopingu ale myślę że znajdzie się ktoś kto poczyta. Ze względu na to że jesteś endykrologiem mam do ciebie kilka pytań związanych z zaburzeniami hormonalnymi ,napisze Ci jutro na priw o co biega .Pozdro :)
*TERRORBLADE*
02-05-09, 22:26
A ja mysle ,że warto dać mu szanse --> zresztą jak każdemu , niech się wykaże ,jak nadazy się okazja i wtedy się oceni go po "czynach".
Pzdr.
nie mam sprawy. podajcie kilka przykładowych cykli. a ja wam napisze kolejno do każdego jak sie odblokować po danym cyklu. odblokowanie zależne jest w dużym stopniu od tego co było zaaplikowanie podczas cyklu.
Powiedzmy trzy różne cykle:
1 - 10 tyg deka lub boldenon 400mg (E7D)
1 - 10 tyg testosteron enantat 500mg (E5D)
8 - 13 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (EOD)
11 - 13 tyg testosteron propionicum 100mg (EOD)
1 - 6 tyg testosteron propionicum 100mg (EOD)
1 - 6 tyg trenbolone 75mg (EOD)
1 - 12 tyg testosteron cypionat 300mg (E7D)
1 - 12 tyg deka lub boldenon 400mg (E7D)
11 - 15 tyg winstrol (stanazol) 50mg (EOD)
slim shady
02-05-09, 22:35
jak napiszesz coś wartościowego to przyznam Ci rację ;)
marek79ppp
02-05-09, 22:35
dzieki za okazanie uwagi. ja już dziś odchodze miałem ciężki dzień. jutro ok 19 odwiedz forum. pozdrawiam serdecznie.
*TERRORBLADE*
02-05-09, 22:39
Będziemy czekać ]:P
pawelek616
02-05-09, 22:40
Za bardzo się spinacie panowie. Wystarczy przeczytać tytuł tego tematu i się zastanowić czy napisałby to piędziesięcioparo letni lekarz. Według mnie to kolejny zwykły nastoletni debil który ma zajebistą zajawke z robienia ludzi w huja. Co do tematu w którym prosiłeś o rozpiske to miałeś wszystko wyjaśnione. Reasumują jebnąć bana i po problemie.
*TERRORBLADE*
02-05-09, 22:43
A ja proponowałbym pierw gościa sprawdzić ,a reszte powierzyć w graby Vold'a.
dzieki za okazanie uwagi. ja już dziś odchodze miałem ciężki dzień. jutro ok 19 odwiedz forum. pozdrawiam serdecznie.
Zapyta sie kolegi z silowni i odpowie hehe
Ja mu raczej nie wieże, ale zobaczy się co napisze, specjalnie podałem 3 cykle żeby porównać jak to rozpisze
fallenursus
02-05-09, 23:05
Powiedzmy trzy różne cykle:
1 - 10 tyg deka lub boldenon 400mg (E7D)
1 - 10 tyg testosteron enantat 500mg (E5D)
8 - 13 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (EOD)
11 - 13 tyg testosteron propionicum 100mg (EOD)
1 - 6 tyg testosteron propionicum 100mg (EOD)
1 - 6 tyg trenbolone 75mg (EOD)
1 - 12 tyg testosteron cypionat 300mg (E7D)
1 - 12 tyg deka lub boldenon 400mg (E7D)
11 - 15 tyg winstrol (stanazol) 50mg (EOD)
ten 3eci cykl to tak dla smiechu? wiecej deki zawsze bijesz niz tescia?
tez wsumie ciekawi mnie co powie. Do kazdego cykla JA bym dodal hcg podczas cyklowania. przy hcg odblok mozna standartowy.5 tygodni. clom +nolwadex.
moze facet powie przy okazji jak dziala metka, i czy sa szanse na blok po mecie. Mam nadzieje ze sie czegos nowego dowiem rowniez i ciekawego.
Ciekawy jestem tego pana. Chociaz dziwnie szybko skonczył rozmowe. Zobaczymy.. Jak sie uda to moze pan doktor odblok by modem został?
fallenursus
02-05-09, 23:22
uhm i moze by napisal conieco na temat tarczycy. jak najlepiej dawkowac cytomel zeby nie zablokowac na amen po zejsciu t3. Jakie dawki sa bezpieczne? i czy wogole podawanie t3 ma sens z punktu widzenia Pana Doktora, do masowania,jak i rowniez rzezby i dlaczego? thx!
jasne
pewnie siedzi teraz zjarany razem z ziomkami i mają niezłą polewkę z każdego postu w tym temacie
elo
czy sa szanse na blok po mecie. Mam nadzieje ze sie czegos nowego dowiem rowniez i ciekawego.
Przecież po mecie niema szans się odblokować :yawn: a te cykle to tez dla sprawdzenia jego wiedzy nie potrzebnie się wypowiadałeś :evil: ale okaże się wieczorem czy gość sobie jaj nie robi czy ma jakąkolwiek wiedzę
no to już Endokrynologa mamy , a mnie od wczoraj ząb napiernicza ciekawe kiedy pojawi sie dentysta , no ale bardzo jestem ciekaw co i jak z tym odblokiem co do błedów ortgraficznych i składniowych jakie pan doktor popelnia no cóż zapewne dysleksja
Ja Wiem!;D Ten Koles Ktory Jest Lekarzem to on ma....dysleksje ahah :yawn:
a moze sie pomylicie panowie,moze faktycznie gosc jest swojego wieku i zna sie na tym,z czasem sie okaze co z niego jest,ale z góry go lekcewazycie bo robi byki!!!!!wole zeby ktos pisał z błedami niz miał mi pisac błedne info.
nikt tu nikogo nie przekresla po prostu łatwo jest udawac kogos i podpisywac sie pod kims bedac ukrytym za monitorem osobiscie bardzo mnie ciekawi jakie odblokowanie zaproponuje pan doktor ,
EEeee no bajer się czytało, hehe.
pierwsze do falusa: przyjacielu drogi nie ma zasady ze decy podaje sie wiecej niz testo czy odwrotnie, to wszystko zalezy od potrzeb wiec nie masz racji.
drugie, jestem modem na tym forum od samego począdku, mnóstwo już było takich doktorów, odrazu idzie ich wymacać, jak doktor? - wykształcony człowiek ZWŁASZCZA w tym wieku używa takich słow jak ch.... itp na publicznym forum, jak dla mnie na starcie szpalony, ale jak każdy mnie zna jestem tolerancyjny dlatego tak długo funkcjonuje na tym forum więc damy panu doktorowi szanse niech sie wykaże, ale kochany nie tylko ten jeden raz!!!!!, bo na raz można się dowiedzięć fachowych prach i potem zgrywać bohatera, teraz tak pisałeś że ciężko miałeś uzyskać fachowej porady, pewnie tak - bo tak skomplikowane pytanie jak np, jak zapodać 100 metki czy testo pewnie jeszcze na pierwszy cykl rozwalają tutaj każdego i nikomu nie chce się klepać bo tych pytań było już multum, ale oki - czekamy :)
to jest pewnie TycuKoks15 aka Abram15
Co jest fajnego w tym ze koles zrobi kogos w hu......sam sie blazni szkoda gadac...doktorek haha
Dobra jestem Panie Doktorze ,temat Ginekomastia gruczołowo tłuszczowa
Pacjent
29lat
mężczyzna
103kg +- 25kg nadwagi
~185cm
początek okres dojrzewania 12-14 lat powód który podejrzewam ,nadmierna tkanka tłuszczowa , zachwiania równowagi hormonalnej połączoną ze zwiększoną produkcją androgenów nadnerczowych nie wykluczam raka jąder ale i nie potwierdzam ;)
Pytania:
jaką dietę zastosować dla pacjenta ?
co pacjent powinien unikać w odżywianiu?
jakie leki wskazane ?
jakie badania wykonać ?
metody zredukowania ?
metody usunięcia ?
Takie pytania mi sie nasuwają ;) Pozdrawiam
Następny przypadek
ginekomastia tłuszczowa vs lipomastia
domowe sposoby na weryfikacje ?
Ja wierze że się pojawi :P
pytanie nr.3
Czy wykonywanie ciężkich ćwiczeń siłowych przysiad,mc ma jakiś wpływ na stosunek testosteronu do estrogenów podczas choroby i czy taka terapia ruchowa ma wpływ lipo i gino ?
patryk1336
03-05-09, 22:33
ludzie poczekajcie z pytaniami narazie niech rozpisze co do tych cykli potem reszta :)) spokojnie:)
ludzie poczekajcie z pytaniami narazie niech rozpisze co do tych cykli potem reszta :)) spokojnie:)
cykle mnie nie interesują ,dla mnie to mogą się odblokowywać rabarbarem :P
Napisałem wcześniej że mam pytania do Pana Doktora to mam xD
*TERRORBLADE*
03-05-09, 22:59
Pan doktor loggował się dziś o 19:33 :D ---> podejrzane :P
Żeby sprawdzić pytania i poszukać odpowiedzi.
fallenursus
04-05-09, 01:18
Dobra jestem Panie Doktorze ,temat Ginekomastia gruczołowo tłuszczowa
Pacjent
29lat
mężczyzna
103kg +- 25kg nadwagi
~185cm
początek okres dojrzewania 12-14 lat powód który podejrzewam ,nadmierna tkanka tłuszczowa , zachwiania równowagi hormonalnej połączoną ze zwiększoną produkcją androgenów nadnerczowych nie wykluczam raka jąder ale i nie potwierdzam ;)
Pytania:
jaką dietę zastosować dla pacjenta ?
co pacjent powinien unikać w odżywianiu?
jakie leki wskazane ?
jakie badania wykonać ?
metody zredukowania ?
metody usunięcia ?
Takie pytania mi sie nasuwają ;) Pozdrawiam
Następny przypadek
ginekomastia tłuszczowa vs lipomastia
domowe sposoby na weryfikacje ?
Ja wierze że się pojawi :P
pytanie nr.3
Czy wykonywanie ciężkich ćwiczeń siłowych przysiad,mc ma jakiś wpływ na stosunek testosteronu do estrogenów podczas choroby i czy taka terapia ruchowa ma wpływ lipo i gino ?
przynajmniej jeden pozadnie pier....pytaniami warte odpowiedzi doktora :)
patryk1336
04-05-09, 08:14
hahahah odblokowac sie rabarbarem hahahah dobre soggg:)
on już nie odpowie wam na nic :) - te pytania przerosły TycuKoks15 aka Abram15
Przecież wystarczy spojrzeć na styl wypowiedzi
Powazny i szanujacy sie fachowiec nie zaczyna od inwektyw typu "Pustaki" nie wyzywa od chuji
ale moze jednak...
Jesli szanowny pan lekarz endokrynolog chce pomoc niech pomaga
Prosze, wiele osob czeka na porady
przecierz to forum to nie klinika
JAk ktos chce profesjonalnych cyklow to zalatw i oplaci sobie profesjonalnego lekarza-specjaliste
ale naprawde, przeciez koks jest wszedzie taki sam, cykle zblirzone z tego co sie orientuje zalerzne od tego co kto chce osiagnac, czym dysponuje
i wg mnie jak ktos bedzie chial wziasc to wezmie i lepiej zeby sie na takim forum zorientowal niz sam bez zadnej wiedzy próbował sobie cos aplikowac
jak ja w to wątpię ze on jeszcze się pojawi chodź mam nadzieje bo ciekawie może być:yawn:
pomoze tu niektorym niczym DOKTOR MENGELE
to za taka pomoc mysle ze wszyscy podziekuja:D lepiej niech pomaga jak DR HOUSE! XD
Dzień dybry nazywam sie Juzek jestem kombajnista moim zamiłowaniem jest bycie internista mam 2 fakultety z bargłowa kościelnego :smile:
Juzek mam do opchnięcia treblinki do kombajnu ,wartość muzealna :P
fallenursus
04-05-09, 17:37
mam nadzieje ze te treblinki nie staly w mikrofali dluzej jak tydzien, zapsutych lepiej nie kupuj panie Josephie, bo i tak nie ebdziesz mial jak sprawdzic czy dobre.:twisted:
treblinki hodliwy towar ostatnio we gs-ie nie mieli a sznurka nie ma gdzie tego ze stilonu do snopowiazłki aaaaaa?
Typek sobie zrobil reklame tyle wam powiem za jakis czas nastepny post bedzie iwtedy wszyscy nagle o krolewna sie znalazla mowie wam;|
Witam jeśli się jeszcze pojawisz to mam jedno zapytanie:
gdzie i kiedy kończyłeś medycynę ?Z chęcią się o Ciebie popytam ,bye...
treblinki hodliwy towar ostatnio we gs-ie nie mieli a sznurka nie ma gdzie tego ze stilonu do snopowiazłki aaaaaa?
Trafiłeś ,sznurka to mam niecałe siedem dziewiątych pełnej szpuli,ale zastanowie się za ile to puścić :P
fallenursus
04-05-09, 21:45
dostal ktos odniego priva? czy tylko ja mams ie czuc uwzgledniony? zanim zdarzylem odpisac zalozyl ten oto temat..
proponuje zamknąć topic. niepotrzebne trolowanie.
elo
Dokładnie, zamykam, doktor wykitował , za dużo pytań mózg mu się zlasował, takich już było kupe to świetny doktor, to wspaniały produkt na moda, przeżyłem to wile razy.