PDA

Zobacz pełną wersję : Meta dziwna sprawa...

Koksiarski
01-05-09, 21:56
Witam wszystkim ;) jestem nowy na tym forum oraz mam pytanko.
Mam obecnie 16 lat , 188 wzrostu oraz RÓWNO 90 kilogramów wagi.
W wieku 14 lat ważyłem 140+ kilo tłuszczu... W ciągu 1,5 roku schudlem 50+ kilogramów i tu zaczyna sie problem. Mam cały czas skóre i można powiedzieć "cycki" ta skóra wisi na mnie to nie jest tłuszcz tylko rozciągnieta skóra i nie moge sie tego pozbyc. Brałem białko , kreatyne i mozna powiedziec ze poszlo mi to tylko na bicepsa i troszke na barki a w koksowanie bawie sie juz z 14 miesięcy i caly czas mam te skóre na brzuchu itp. Chcialbym brac ruski Metanabol i mam pytanie do tych co to brali oraz do tych co mieli podobna sytuacje do mnie. Da mi to cos? Chcialbym mozna powiedziec sie wyrobic w krótkim czasie a pozniej caly czas chodzic na silowanie aby to utrzymac . Moglby mi ktos powiedziec czy meta w mojej sytuacji mi duzo pomoze oraz jakas porzadna diete? Bo nie chec znowu przytyc tluszczem tylko miesniami.

Pozdrawiam ;)

Koksiarski
01-05-09, 22:02
aha zaopmnialem dodac. moj koles to bral i mi mowil ze 6 tabletek dziennie na raz albo 1 przed sniadaniem druga po sniadaniu , jedna przed obiadem i druga po obiedze , jedna przed kolacja i jedna po kolacji niech ktos mi powie jak to brac bo Mi sie wydaje
ze 6 tabletek dziennie to bardzo duzo...

przepraszam za taki spam ale nie moglem edytowac posta...

Pozdrawiam i prosze o pomoc ;) prosze mi nie pisac ze mam 16 lat i co to dla mnie jestem swiadomy konsekwencji ale chce sprobowac...

fallenursus
01-05-09, 22:04
w zaleznosci od ilosci tej zwisajacej skury byc moze tylko jedynym wyjsciem byc skalpel. skura do pewnego momentu sie kurczy po szybkiej zwalce wagi. Moze poprostu tobie sie wydaje ze masz jej za duzo?i poprostu musisz troche odczekac? nie wiem, musialbym to zobaczyc. co do metki to odradzam.

Koksiarski
01-05-09, 22:12
Problem w tym ze juz z pol roku czekam moja waga spada (pozytywnie) wszyscy mi mowia ze juz gruby nie jestem a te "flaki" mnie wkurzaja na silowanie chodzilem szerszy sie zrobilem i chce na mecie te skóre wypelnic tylko nie wiem jaka dieta , i ile kaps dziennie chce poprostu 100-200 kaps wykorzystac najlepiej jak moge chce aby moj trening na dopingu byl maksymalny. Niech sie ktos co do diety oraz na temat mety wypowie ;P

Pozdrawiam ;)

MhL
01-05-09, 22:31
140 w wieku 14 lat !!
Bez odpowiedniej diety na metce tylko fatu zlapiesz.
O jakie 14 miesieczne koksowanie Tobie chodzi ?
Skore mozna wypelnic, ale ile jej tam jest? Jak duzo to tylko operayjnie.

Koksiarski
01-05-09, 22:33
Troche jest wiem duzo wazylem. I dlatego chcialbym aby ktos kto sie zna na mecie napisal mi jak najlepiej wykorzystac 200 kaps na mase i jak da rade to na rzezbe a nie na fat.

toxic
01-05-09, 22:33
dieta ci pomoze.. ;] ale co do mety to napewno czystej masy mięsniowej nie zlapiesz.. ;] wiec troche smalcu bedzie :] ja odradzam... :) z dobra dietka jedz :)

Koksiarski
01-05-09, 22:34
No wlasnie ale jaka dieta w moim przypadku bedzie najlepsza? ;d

MhL
01-05-09, 22:36
Zrzuciles 50 kg i nie wiesz nic o diecie. Sila woli to zrzuciels, czy mama pomogla ?

Koksiarski
01-05-09, 22:37
PRAWIE nic nie jadlem , zaczolem na dwór wychodzic , siła woli oraz zaczolem wykonywac troche pracy fizycznej. Dziennie potrafilem jesc sniadanie.. ale co prawda to prawda o diecie nic nie wiem... I dlatego chcialbym w moim przypadku aby mi ktos pomogl ulozyc swietna diete oraz powiedziec w jakich dawkach brac i kiedy ;)

toxic
01-05-09, 22:39
hm.. nie rozumiem to co , ze będzie dieta lepsza to jedynie więcej kg złapiesz.. nie znaczy ze więcej mięśnia urośnie...w twoim przypadku jak sie upierasz na ta mete to wal diete jakas zebys nie tył (mało tłuszczu) i tyle ;/ tylko moje zdanie. :D

Koksiarski
01-05-09, 22:40
Chce wlasnie aby poszlo na miesnie nie wiem poprostu co jesc aby na tłuszcz poszlo malo ;/ chce sie troche na tej mecie na pozytywne wyrobic ;p

MhL
01-05-09, 22:41
Diete uluz sobie SAM, my sprawdzimy.
Dział dieta -> Podwieszone tematy.

Przeniesc do dzialu DIETA poprosze. Mysle, ze bez metki chlop da rade.

Jeszcze jeden sezonowiec uratowany :p

toxic
01-05-09, 22:42
heh , no moze :P zebys duzo kg smalcu nie lapal ogranicz wegle :) tak wedłog mnie :D

Koksiarski
01-05-09, 22:43
Wlasnie chce sie z meta wyrobic to prosze zeby nie przenosic bo temat pasuje do dopingu (wg mnie ofc.). Moglby mi ktos napisac jak mam brac te metke? ;d

toxic
01-05-09, 22:44
1-6 tyg. meta 15-20mg (ED) POZDRO :O

Koksiarski
01-05-09, 22:48
Dzieki ;) tylko , koles ktory to bral i mial ladne efekty mowil ze odrazu 6 tabletek trzeba jesc. Mowil ze mozna 6 naraz albo 1 przed i po posilku. Wiec ja juz nie wiem czy 6 tabletek to jest mocna dawka i czy jesli bralbym 6 kaps oraz zapieprzal na silce jak glupi to efekty byly by szybko widoczne i byly by pozytywne?

toxic
01-05-09, 22:52
wiesz.. ja sie nie zajmuje dopingiem i nie wiem jaka zawartosc ma jedna tabletka mety wiec ci nie powiem :) pisze 15-20 codziennie wiec raczej to nie bedzie 6 tablet.. cos za duzo chyba.. pozdrawiam.Co do mety to tygodniowo chyba około 2,5 -3 kg masy sie łapie :O 'podobno'

MhL
01-05-09, 22:59
Taka jest moja opinia:
Myslisz, ze nie wiadomo, jak Ciebie rozjebie.
3 kg masy na tydzien x 6 tyg. to 18 kg czystego miesa. Pierdol*nie tyle.

Uparles sie na ta mete jak glupi. Napisz co to za specyfik bo ile mg w 1 tab. Clomid masz? A przy twoim facie gino jak malowane sie zapowiada.

toxic
01-05-09, 23:02
wiesz tak jak mowie nie znam sie za bardzo .. ale pewnei pozniej jzu slabiej to wchdozi.. jesli nawet zlapie 15kg masy co pewnie jest mozliwe.. :] to bedzei to w chuuuuu!j tłuszczyku a miesnia mało .

wukio
01-05-09, 23:09
Napisałeś, żeby nie mówić 16 lat itd itd. A ja Ci mówię: chłopie, MASZ 16 LAT! Wiesz co się dzieje z układem hormonalnym po takich specyfikach? Wiesz co w Twoim wieku może stać się z kośćmi i innymi narządami po takich wahaniach masy ciała? Nawet nie wiesz jak powinna wyglądać dieta a co dopiero co może Cię spotkać za kilka lat... Urosną Ci cycki jak u laski, bo przy takiej tendencji do fatu to jest mur beton, że nałapiesz fatu w tą skórę o której piszesz. Ta swoją drogą za jakiś czas powróci do normalnego stanu, nie ma się co dołować tym, że zwisa. Powinieneś się cieszyć, bo widać efekt Twojej pracy nad zrzucaniem tłuszczu. Dobrze, że chcesz ćwiczyć, ale wygląd możesz wypracować z czasem, a zdrowia już nie odzyskasz.

fallenursus
01-05-09, 23:49
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=18035

nawet przy metce mozesz to stosowac, jak juz nie zmienisz zdania zeby nie brac mety. tylko musisz byc cierpliwy i uparty. Najlepiej nie brac mety

vold
03-05-09, 19:41
Nie chce mi się wszystkiego czytać, dla Ciebie tylko odpowiedni trening i dieta i to wszystko.