Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem ;(

Tomek195
01-05-09, 09:30
Witam. Mam problem i to duzy. jestem na cyklu z bolda i omki. boldka jade juz 3 tydz a omke pierwszy bo wczesniej nie moglem jej dostac. no i problem jest taki ze juz kiedys mialem mniejsze jaja po cyklu ale jakos tam bylo. a teraz widze ze sa juz coraz mniejsze. ;( ma ktos jakos rade na to?!:errf:

lg team
01-05-09, 09:38
co to za bold?

Tomek195
01-05-09, 09:45
Z GENFAR ale zaczely sie kurczyc w tym tyg jak omke zacząłem brać :errf:

lg team
01-05-09, 09:49
pewnie normalna sprawa,

Tomek195
01-05-09, 09:52
no tak ale zeby mi do konca cyklu jeszcze cos tam zostalo:errf: masz jakis pomysl? wiesz moze jak sie nazywa lekarz od takich spraw?

lg team
01-05-09, 09:58
rozpisz mi ten cykl dokladnie,

i po co ci lekarz? co pojdziesz i powiesz ze bierzesz srodek dla bydla + omnadren przez co masz problemy z jajkami i niech ci pomoze?

pogoni sie szybciej niz zdazysz cos jeszcze dodac...

Tomek195
01-05-09, 10:26
1-10 bold 200mg week
3-11 oma 250mg E4D

lg team
01-05-09, 10:33
moze byc ze zamiast bolda masz nandrolon dlugi badz krotki i stad szybki blok,

Tomek195
01-05-09, 10:45
no ale wszystko bylo si dopóki nie zacząłem brac omki:errf: hcg jest teraz sens brac czy lepiej na koniec cyklu?

Biernaczek
01-05-09, 10:53
no tak ale zeby mi do konca cyklu jeszcze cos tam zostalo:errf: masz jakis pomysl? wiesz moze jak sie nazywa lekarz od takich spraw?

Urolog.

lovelas69
01-05-09, 11:14
Oj chłopie... : / przestroga dla innych

pimols
01-05-09, 12:32
Oj chłopie... : / przestroga dla innych

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD znow;d

Tomek195
01-05-09, 13:03
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD znow;d

nie rozumiem co tobie tak do smiechu!? :evil:

Sosna91
01-05-09, 13:14
chyba chodzi mu tylko o to że Lovelas zawsze udziela się w tego typu sposób, tzn nie zna się na dopingu ale pisze posty zwykle nic nie dające tylko potępiające.

Tomek195
01-05-09, 13:16
ma ktos jakis sposób zeby wrocily sie te jaja? mam hcg pod reka(dwie amp)?!

fallenursus
01-05-09, 13:38
a nie endokrynolog?

a co do malych jajek....HCG- i nie ma problemu:pray:
apo drugie to odkeidy zaczyna sie boldenona bez testa? boldek na dobre dzialanie to 12-14 tygodni,i potem o 2 tygodnie dluzej tescior...
1-14 test po pincet
1-12 bold po 300-400
jak nie chcesz zeby jajca zniknely to hcg od 3ciego tygodnia do 15 po pincet bite 2x na tydzien po 250iu
i odblok latwiejszy i problemow mniej.....mozna tluamczyc....

Tomek195
01-05-09, 13:46
no ok tylko ze te hcg jest 5000i.n i jak ja mam ladwoac 250? poza tym przeciez hcg nie moze dlugo lezec juz zmieszane chyba nie?

fallenursus
01-05-09, 13:49
no ok tylko ze te hcg jest 5000i.n i jak ja mam ladwoac 250? poza tym przeciez hcg nie moze dlugo lezec juz zmieszane chyba nie?

60 dni w lodowce po zmieszaniu
10ml rozpuszczalnika(nie wim jak po poslku Bacteriostatic water sie nazywa:() na 5000i.n? i masz 500 na 1ml. proste?

fallenursus
01-05-09, 13:54
mam nadzieje ze wiesz jakie strzykawki i gdzie wbijac hcg?:pray:

Tomek195
01-05-09, 13:56
aha no tak. poprostu nie wiedzialem ze tak tez sie robi. a gdzie wbijac to? bo sa dzwie wersie, jedna domiensniowo a droga podskornie. jak jest lepiej? tego drogiego jeszcze nie robilem.

lg team
01-05-09, 14:05
60 dni po zmieszaniu w lodowce...
ja trzymalem kiedys ponad 1 tydzien i mi zdechlo,
pisalem ci juz przestan wypisywac jakies bzdury wyczytane z netu,

poza tym bold bez testo jak najbardziej mozna leciec wiec nie pierdol kolego,

fallenursus
01-05-09, 14:17
60 dni po zmieszaniu w lodowce...
ja trzymalem kiedys ponad 1 tydzien i mi zdechlo,
pisalem ci juz przestan wypisywac jakies bzdury wyczytane z netu,

poza tym bold bez testo jak najbardziej mozna leciec wiec nie pierdol kolego,

to nie wiem co ty miales jak ci zdechlo.i z czym to zmieszales.moze pomyliles i wsadziles do mikreofalowki? 60 dni w lodowce. pisze na kazdej flaszce hcg co widzialem.

no wlasnie leci bez testo.....

fallenursus
01-05-09, 14:19
aha no tak. poprostu nie wiedzialem ze tak tez sie robi. a gdzie wbijac to? bo sa dzwie wersie, jedna domiensniowo a droga podskornie. jak jest lepiej? tego drogiego jeszcze nie robilem.

podskornie lepiej. igla od insuliny. w brzuch.to nie boli.

lg team
01-05-09, 14:19
w mikrofali chetnie bym cie umiescil,

jedno pytanie - brales boldo, prawdziwe boldo?

fallenursus
01-05-09, 14:29
w mikrofali chetnie bym cie umiescil,

jedno pytanie - brales boldo, prawdziwe boldo?

nie kupie tu prawdziwego bolda.:errf: juz ci tlumaczylem ze tu same ug.

prawdopodobnie wezme, z testem :P
mopzna wszystko brac bez testa. ale poto biore testa ze jak mnie cokolwiek przyblokuje, zebym mogl normalnie funkcjonowac jak facet. chyba logiki troche mozna zastosowac?

lg team
01-05-09, 14:42
to jak nie brales to nie otwieraj geby,
napierdalasz w kazdym temacie choc twoja wiedza ogranicza sie do wyczytanego infa z neta,

trzeba ci wiedziec ze prawdziwy bold nie blokuje, a tylko i wylacznie ludzie lapia bloka po boldzie bo zazwyczaj znajduje sie tam nandrolon,

kto bral prawdziwy bold (nalepiej vet) to wie o czym mowie, ale taki tepak jak ty ktory lansuje sie na naczelenego koxa RP nie wie tego bo jest jebanym teoretykiem a jego praktyka wyglada jak jedno wielke zero,

a konczac ta dyskusje z toba powiem ci jeszcze 1 rzecz:

odnosnie klamliwego stwierdzenia

60 dni w lodowce po zmieszaniu

60 dni w lodowce. pisze na kazdej flaszce hcg co widzialem.

cytuje z ulotki Pregnylu:

"Liofilizat rozpuścić w ampułce przez dodanie do załączonego do opakowania rozpuszczalnika. Uzyskany roztwór służy wyłącznie do podawania domięśniowego i powinien być być natychmiast zużyty w całości. Leki po rozpuszczeniu nie wolno przechowywać"

teraz zastanow sie tepaku nad tym co ty tutaj wogole wypisujesz czy to na ten temat czy na inne bo wszedzie bzdury piszesz,

fallenursus
01-05-09, 14:56
HCG IM Storage
Store the vials of powder at room temperature between 59-86 degrees F (15-30 degrees C) away from light and moisture. Store the mixed medication in the refrigerator between 36-46 degrees F (2-8 degrees C). Write the date when the medication was mixed on the vial. The mixed medication must be used within 1 to 2 MONTHS, depending on the product. Check the product package for the storage time for your product. Keep all medicines away from children and pets.

pubmed glupot nie wypisuje...

jas ie do Ciebie bezczelnie nie odzywam.

na trenie jedziesz czy jaki chu..?:evil:
czy moze te cykle bez testa na boldku i deka z tym nedznym odblokiem samego cloma teraz wychodza poprostu? :P

Tomek195
01-05-09, 15:24
Ig to ty moze wiesz lepiej jak mam zapodac teraz te HCG?

Biernaczek
01-05-09, 15:41
a nie endokrynolog?

a co do malych jajek....HCG- i nie ma problemu:pray:
apo drugie to odkeidy zaczyna sie boldenona bez testa? boldek na dobre dzialanie to 12-14 tygodni,i potem o 2 tygodnie dluzej tescior...
1-14 test po pincet
1-12 bold po 300-400
jak nie chcesz zeby jajca zniknely to hcg od 3ciego tygodnia do 15 po pincet bite 2x na tydzien po 250iu
i odblok latwiejszy i problemow mniej.....mozna tluamczyc....

Mnie badał Urolog.

fallenursus
01-05-09, 16:09
http://www.***.pl/ILE_HCG_do_dobrego_cyklona_-t342721-s1.html

te 3 krpki zmien na *** s f d

http://www.***.pl/HCG_-_Przechowywanie_gotowego_roztworu__-t333636.html

http://www.sterydy.ovh.org/Opis/HCG.htm
prawda jest taka, ze kazdy bedzie twiedzil ze jego metoda najlepsza. Poszukaj, poczytaj na innych forach nie zdawaj sie na wypowiedzi tylko tu.
jak masz jakiegos znajomka na medycynie czy cos, popytaj. Mozna wyjsc ze wszystkiego, bez zadnego odbloku. Ludzki organizm potrafi sie pozbierac sam, tylko to zajmuje duzo czasu. To ze jajka sie Ci schowaly tzn tylko tyle ze masz bloka i nie produkujesz testu naturalnie.Ni wiem czemu ci wogole na tym zalezy, po skonczeniu cykla wruca do normy po poprawnym odbloku. hcg oczywiscie ci postawi je szybciej. Mozesz jeszcze sprubowac pykac cloma przez 2 tygodnie on/2 tygodnie off podczas cyklu. To PODOBNO tez dobrze wplywa na przygotowanie systemu na odblok. Sam sie o tym przekonam, bo od poniedzialku biore pierwsza serie cloma. U nas sa klopoty z kupnem pregnyla ostatnio.
co postanowisz to twoja osobista decyzja, zyczyc ci tylko powodzenia mozna.

fallenursus
01-05-09, 16:59
rozwiazemy ta sytuacje mam nadziej zanim mnie zbanuje inkwizycja :twisted:

wyslalem widomosc do znajomego farmaceuty co mieszka w PL. Powie co i jak z tym pregnylem. jak mnie zbanuja to daj znac na gg to ci odpisze jakbys chcial wiedziec.

fallenursus
02-05-09, 23:55
takze to jest ta odpowiedz.

andrul
03-05-09, 08:37
jezeli chodzi o hcg to raczej 60 dni po zmieszaniu w lodówce to nawet nie wytrzyma , osobiscie na tek długi okres bym nie ryzykował , kiedys był biogonadyl po 500 i 2000j ale cos ostatnio go nie moge w zadnej aptece dostac i zostaje pregnyl , co do długosci przechowywania po rozpuszczeniu to w innym poscie pojawił sie rzekomo endokrynolog byc moze on bedzie mógł rozstrzygnąc watpliwosci

Punisher
03-05-09, 11:39
Skoro forum jest zacofane, to po co tu jeszcze siedzisz?

Fehu
03-05-09, 11:55
Też oblukałem ten temat.. Co do samego HCG czy tam czegoś się nie wypowiadam bo moja wiedza równa się zeru, a teorią z innego forum nie będę zarzucał...
Do fallenursus (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=12885) skoro forum jest takie za cofane to Punisher ma racje po co tu zaglądasz? Masz jakieś kompleksy? Dowartościować się potrzebujesz? bo inaczej tego nie umiem wytłumaczyć sobie.
Pozdrawiam i sorki za ten off

lg team
03-05-09, 13:39
takze to jest ta odpowiedz.

ok, napisz wraz z kolega do producenta ze od lat rozpowszechnia nieprawdziwe informacje w ulotce dla pacjentów, i zeby w koncu poprawil ten blad,

dopisz tez, ze doswiadczenie kolegi a w szczegolnosci twoje (przeciez duzo czytasz na internecie, obrazki ogladasz) pozwalila ci wysnuc opinie poparta tym ze poczytales troche w internecie ze hcg mozna po zmieszaniu przechowywac bite 2 miesiace w lodowie,

vold
03-05-09, 19:11
500iu hcg przez cały cykl co 5 dni jak masz takie objawy, rozmieszane hcg nie powinno dłużej spoczywać w lodówce niż 30 dni, co do nabieranie nie ma problemu wymieszaj z rozpuszczalnikiem którego zakupisz w aptece bez problemu , zrób z 1 ml 5 ml i bez kłopotu, koszt takiego rozcienczalnika ok 30gr.

fallenursus
03-05-09, 19:25
500iu hcg przez cały cykl co 5 dni jak masz takie objawy, rozmieszane hcg nie powinno dłużej spoczywać w lodówce niż 30 dni, co do nabieranie nie ma problemu wymieszaj z rozpuszczalnikiem którego zakupisz w aptece bez problemu , zrób z 1 ml 5 ml i bez kłopotu, koszt takiego rozcienczalnika ok 30gr.

thank You