Zobacz pełną wersję : Kretka :)
Mam pytanko przymiezam sie do 2 cyklu Kreayna. Pierwszy uwazam za udany 150 capsów Kretki z olimpu KREATYNY MEGA CAPS 1250 z 60kg na 64kg. Teraz na grudzien biore sie za 2 cykl wydaje mi sie ze moze byc tez mono ?? Mam na oku Kreatyne 200 mesh z Treca (400capsów) jak myslicie moze byc ? Czy polaczyc to z Tauryna ? Dextrosa ? L-Glutamina ? Doradzcie. z Gury Dziekuje xD
ja byl to polaczyl z dextroza
Podstawa to połączyć krete z dextrozą i tauryną!! Glutaminy nie musisz kupować.
Zakup jeszcze jakieś białko i będzie git.
ja bym znowu spróbował mega caps z olimpu:D
tauryna obowiazkowo:D pozdro:D
Polecam monohydrat z Vitalmax'a. Po trening Carbo. Do uzupełnienia diety może być jakiś gainer. Jako transporter do kreatyny polecam taurynę, aby wzmóc działanie kreatyny glutamina. :)
a mozna robic cykle na kreatynie np. w 1 miesiacowych odstepach czy lepiej dluzej czekac?
Minimalny odstep powinien wynosic tyle co czas trwania ostatniego cyklu, ale lepiej byloby gdyby przerwa byla troszke dluzsza.
no jesli cykl na kreatynie trwa miesiac to robisz miesiac przerwy przed nastepnym jesli 5 tygdni to 5 tygodni przerwy...itd:D ale nie ma sensu robic cykli dłuzszych niz 7 tygodni:D pozdro:D
Jesli myslisz o robieniu kilku cykli to wydaje mi sie ze powinny sie wahac 1-3 na rok. Lepiej w tym wieku nie przesadzac i wyciagnac maximum z naszego organizmu przy minimalnym wspomaganiu, bo inaczej organizm przestanie juz reagowac na roznego rodzaju suplemanty anaboliczne i efekty w przyszlosci moga nie byc stafysfakcjonujace.
p.s. Jesli sie myle to prosze o poprawienie :) POZDRO