Zobacz pełną wersję : Moje foty - Proszę o ocenę ?
Mam 20 lat
Ćwiczę około 3 lat ale z paroma dłuższymi przerwami. Ostatnio 9 miesięcy intensywnie
LeBron23LBJ
30-04-09, 19:40
widac ze jest masa, objetosc, trzeba teraz pracowac nad definicja. Widac tez ze jakies przerwy miales w ciagu tych 3 lat bo mogloby byc lepiej ;p, pokaz klate i brzuch
niezle masa konkretna ale tak mi sie wydaje ze troszke zbednego tłuszczyku sie zebrało:) powodzenia w dalszych zmaganiach!!!
jakies roztepy na prawej rece?
43 w ramieniu? aktualny masz profil?
No już jest 44 w prawym bicu a w lewym 43.5
albo mi sie zdaje albo wogole nog nie robisz
Trochę zaniedbałem nogi ale teraz już robię. Od jakiś 2 miechów robie
No masa jest teraz tylko podkreślać miesnie leci sog za czas który poświęciłeś,
44??? Gdzie???
Rób nogi bo brzydko to wyglada!!!
Sylwetka musi byc jak X.Wielkie nogi,wąska talia i wielkie bary!!!
plecy słabiutkie... masa jakaś tam jest ale co dokładniej to nie widzę bo nie raczyłeś zdjąć koszulki...
co do 44 cm w bicu bez komentarza...
Masa fajna :) ogolnie fajna sylwetka :) ja tam widze max 41 :)
i wszystko zostało wyjasnione !!!! sog:)
Masa jest, pracuj nad definicją, pasuje wyrzeźbić bica,będzie wyglądał dużo lepiej.
Azek:"Max 41" to żeś dojebał
a coś brał ?? fajna masa tylko kijowe rozstępy !! pozdrawiam i powodzenia życzę w dalszym treningu !!
Smarowałem maściami na rozstępy ale nic to nie dawało.
Dziwny ten bic. Niby miarka jest, ale wygląda mi na 36-38. Chyba że byk jesteś...
//Jolly
Centymetr jak wiele innych mogę zrobić inne zdjęcie z innym centymetrem Ale wyjdzie na 44
Może po prostu szeroką łapę masz. Mniejsza o to. Jak 44 to ładny bic.
Pozdro.
//Jolly
Macie tu zdjęcie bez koszulki
Spoko fajna masa leci sog
fantastycznie... tak dalej trzymaj formę
jak dla mnie za tłusto robiłbym już lekką wycinke na wakacje bo jak wiadomo to dobry okres za zrzucenie kilku kg fatu a potem od września spowrotem masóweczka ale ogólnie baza jest dobra pozdro
Szczerze mówiąc to od czerwca zaczynam cykl na masę/siłę a od września pójdzie redukcja
a ja się masuję i rzeźbię w jednym :D
przez te krzaczki nic nie widac prawie , ale musze powiedziec ze masa jest teraz rzezba i na lato jak znalazł :].
P.S zetnij te krzaczki ^^.
lapy masz duze fajnie wygladaja, ale klatka cos kiepsko albo to tylko zludzenie.
zrzuc brzuch to bedzie lepiej wygladalo no i pracuj nad tymi nogami :]
j.w krzaczki zaslaniaja to co pod spodem :p
Smarowałem maściami na rozstępy ale nic to nie dawało.
kup cepan to pomoże...
Cepan jest dobry?
jest to maść na blizny i jest tania...
rozstępów nie usunie ,ale chociaż nie będziesz miał czerwonych tylko koloru skóry ...
Chodzi wam o włosy na klacie ? Bo to pod pachą to kwiatek
Masa jest całkiem pokaźna trzymaj tak dalej
rambo , oczywiscie ze wloski na klatce :p tez mam problem z tym nonstop mi rosna i nie moge ich sie pozbyc :D (nie idzcie na" wyrywanie "woskiem , boli jak h**).