Zobacz pełną wersję : co na pierwszy cykl??
marek79ppp
30-04-09, 00:28
witam. mam na imię marek, trenuje od ok 6 lat, i powiem szczerze bez wiekszych efektów. mam 31 lat. 192 cm a waze 84 kg. znajomy dał mi 10 ampułek testosteronu enathate, 15 ampułek omnadrenu i 200 tabletek mety. powiedzcie mi jak to mam wziąść?ten znajomy powiedział zebym kuł co 4 dni 1 testosteron i dwie omki. co wy o tym myślicie? dziekuje bardzo za pomoc
marek79ppp
30-04-09, 00:35
zapomniałem dodac ze metka którą mi dał jest 10mg. dzięki.
znajomy ci zle powiedzial,
rozumiem ze enanth ma stezenie 250mg na 1ml?
jesli tak to proponuje wymienic omke na co najmniej drugie tyle enana i poleciec enanth + meta - bo rozumiem ze celem jest masa bo przy tym wzroscie i tej wadze wygladasz jak tyczka do podpierania fasoli,
marek79ppp
30-04-09, 12:42
tak enanth ma 250mg/norma. i jak mam to brać?
dokladie. mixa sobie zostraw wrzuc enana ok 250mg e4d do tego mete od poczatku 30mg.
fallenursus
30-04-09, 13:28
oka wpisz tu wszystko dokladnie co masz, razem z pregnylkiem i clomem. przynajmniej sie poklucicmy co do pregnyla :twisted:
jesli mozesz prosze rospisz diete i trening, bo jesli przez 6 lat nie zrobuiles progresu to przykro stweirdzic,ale saa to nie jest wyjscie z sytuacji. Obadamy caloksztalt i cos sie napewno wymysli, nie panikuj! :)
marek79ppp
30-04-09, 16:05
więc mam 10 szotów teścia enanthate/norma 250mg. 15 szotów omki 250mg jelfa, 100 tbl metki ruskiej 5mg 100 tabletek mety apx labs 10 mg, 24 listki clomidu, 1 opakowanie provironu i opakowanie hcg organon 5000j/m. co do diety to nie jem regularnie. jem wszystko co popadnie w dużych ilościach ok 4 do 6 posiłków dziennie. kilka lat trenowałem boks i musiałem zawszy trzymać wage nie wiekszą niż 81 kg, jak tylko coś przytyłem to musiałem zrzucać, od kiedy nie trenuje przytyłem jakieś 4 kg w przeciągu 3 lat. dzieki pozdrawiam.
daj sam enant, ewentualnie dodaj mete na poczatek, ogólnie na pierwszy cykl proponował bym propa.
Do autora tematu jak ktoś kurwa mia tobie doradzić odblok jak ty miałes źle dobrane środki i i doradzili Ci żebyś wymienił Omkę jak uważasz się za takiego specjalistę to nie brał byś Omki na pierwszy cyklon