Zobacz pełną wersję : Lewy bark
Od jakiegos tygodnia mam problem z lewym barkiem... natomiast chodiz o to ze przy cwiczeniach na klatke,barki... boli mnie bark i nie wiem co z tym zrobic i nie wiem od czego to jest bo od przesilenia napewno nie ... sa jakies wzmocnienia na stawyy badzz masci specjalne ??
profilaktycznie glukozamina chociaz sa opinie ze nie dziala ;) a jak chcesz calkiem zniwelowac kontuzje to Animal Flex gdy bierzesz wogole nic nie boli jak przestaniesz dolegliwoasc moze powrocic;)
proszę napisz to po polsku
Noo taaa i co bd to bral i nie bd bolało przestane to bd dalej to bez sensu najlepiej zeby cos złagodziło ból bo jest nie do wytrzymania ... albo wyleczyło na cacy ^^
No jest czysto po polsku .. poprstu boli mnie lewy bark podczas podnoszenia ciezaru przy ruszaniu ... pojawia sie i znika na jakis czas i nie wiem czym to wyleczyc znasz cos na taka dolegliwoasc ??
lovelas69: nie czepiaj sie :smile:
Turbo_pl: ale nie koniecznie jak przestaniesz brac to zacznie bolec ... ale jest taka mozliwosc ;) ale jak bierzesz to na 99% nie boli:lol:
Prezydent_1c
29-04-09, 20:46
Końska maść też dobra ale nie wiem akurat czy na tego typu uraz bo nie opisałeś dokładnie bólu.. A co do glukozaminy o której ktość wspomniał wcześniej to moim zdaniem na siłownie to niezbędna rzecz bo biorąc ją cały czas przynamniej w moim przypadku wszystko idzie gładko bez problemów.
a jak mam opisac ból :D
noo takie uczucie jakby cos tam ocierało jakby sucho miało :D
a nie strzelaja ci barki ? i wogole kosci przy ruszaniu sie ?
Jak tak to znaczy sie za male "oliwienie" profilaktycznie mogles glukozamine brac nic by ci nie dolegalo:lol: ewentualnie mozesz tez sobie zelatyne rozrobic i wypic lub galaretke zrobic ... ale to tylko profilaktycznie :smile:
P.S zastosuj sie do twojego podpisu to przestanie bolce ;)
strzelaja to łokcie po pierwszym machnieciu sztanga a tak to nie ...
np teraz mnie bark boli przy ruszaniu ...
dzisiaj boli a od jutra np tydzien nie bd bolał i nie wiem od czego to jest ku*** :// smaruje mascmi to chuu dajee tylko na chwile .. i nie wiem czy to masc pomogla czy akurat przestal bolec ...
to tak jak pisalem zelatyna lub galaretki na strzelanie i to powinno przejsc ;) a na bol moze sprobuj Ketonal w zelu jak jeszcze nie probowales:smile:
zobacze moze pomoze ta glukozamina to wtedy nie bd szukal dalej noo masci wszytskie praktrycznie stosowalem ..
dzieki za pomoc :pp
na bol to raczej ci ona nie pomoze ... na strzelanie to tak ale nie na ten bol barku ;) ale cuda sie zdarzaja:smile:
too cos spróbuje wyczarowac :D
Z tego co wiem to na stawy sa tez dobre kurze łapki ?:D
co o tym myslicie :D