Zobacz pełną wersję : Pomoc!! :/
witam , kurde mam problem teraz ;/ bo zaraz kończę cykl na propie i kurde nie mam skąd odbloka skołować bo mój dill se wyjechał na 2 tygodnie :/ a zostały mi 2 strzały propa ;/ ale kumpel dał mi ostatnio 4 strzały boldenone i jak bym np wbił to w trica czy utrzyma dłużej stężenie ?? co robić??:/
Dane omnie:
staż: 2,5 roku
suple : tak 4 gainery i 4 kretyny i hmb
cykl: 2 , pierwszy to 100 metki
wzrost:186
waga:84kg
jak sie ma bolden do propa????moim zdaniem lipne posuniecie z tym boldkiem,nie mozesz testo załatwic????
fallenursus
29-04-09, 16:54
ile razy mozna powtarzac ''nie zaczynaj cyklona puki nie masz wszystkiego w lapie?'' no dobra twuj blad masz dwie opcje :
1 dokupic wiecej propa/lub oma i pociagnac cykla dopuki dil nie wruci
2 szorujesz do apteki po nolwadex, wciskasz im jakoms nedzna historie ze twoja laska/mama potrzebuje a ty zapomniales recepty-kurwa wymysl cos- i zaczynasz odblok
niestety kolego twoja nedzna opcja z boldkiem nie wchodzi w rachube nawet jakbys se to wbil w powieke.
ps. jaki dlugi byl to cykl i jakei dawki?
hans bolden dostałem za fre od kumpla , fallenursus 10ml EOD po 100 mg no i właśnie chciałem dokupić jeszcze 10ml propa ale dopiero będę miał na 10maja :/ , a 4 maja robię ostatniego strzała , a co myślisz bo omki narazie nie ma unas tylko sustanol ??bedzie git?
fallenursus
29-04-09, 17:21
spox, susta totez mix z propem, przejdziesz spokojnie na dlugie estry, tylko suste bij e3d
kurwa jaka rozmowa...
nie kombinuj tylko przejdz sie po aptekach albo wygon laske niech ci kupi 2op clomidu i rob pct,
fallenursus
29-04-09, 17:44
10ml EOD po 100 mg no i właśnie chciałem dokupić jeszcze 10ml propa ale dopiero będę miał na 10maja :/ , a 4 maja robię ostatniego strzała , a co myślisz bo omki narazie nie ma unas tylko sustanol ??bedzie git?
kurwa jaka rozmowa...
nie kombinuj tylko przejdz sie po aptekach albo wygon laske niech ci kupi 2op clomidu i rob pct,
NIECALY 3 TYGODNIOWY CYKL, pyta sie czy moze przejsc na mixa.... a ty go wyganiasz po pct? taka opcja jest,. ale to tylko na zmarnowanie cykla i wlozonego czasu. moze przeciez spoko dojechac na sustanonq do konca ile tam sobie wymarzyl..:) 10 szotow propa to on niewiele fiknol. dajs ie chlopakowi wyzyc:)
to zmienia postac rzeczy, nie widzialem tego ze 3tyg leci dopiero,
w takim razie musisz cos dodac i leciec dalej - prop / mix,
fallenursus
29-04-09, 17:51
spko tez tego nie widzialem ale jak napisales to przeczytalem dokladniej myslac ze ja znowu cos bredze :P
p.s. lunch, czas wstrzyknac kurczaki :P
prop dalej i bez kombinacji.
no właśnie też myślę propa, a sustanol co źle wpłynie na poropa ??