Zobacz pełną wersję : pytanie
witam cwicze z 4 lata z przerwami, mam 22 lata, w wieku 19 lat zapodalem 10 omki i 100 metki, od tego czasu tylko suple np x-pand, kre-alkalyn nic po za tym, lecz teraz cos w miejscu stoje i stad pytanie co dalej? jestem posiadaczem susa 500 i paczki clomidu, myslicie ze to bedzie dobry specyfik? czy moze lepiej cos innego ? dzieki za pomoc ; )
fallenursus
29-04-09, 02:07
susa500? co to? jesli to mieszanka w sterzeniu 500mg/ml to bedzie zajebiscie fajnie bolalo.zeby utrzymac ester w takim sterzeniu potrzebna dosc duza dawka alkoholu.
sorka, chodzi mi o ph - sus500, i jescze pytanie czy efekty uzyskane po ty ph sa wmiare trwale? oczywiscie przy diecie i odblokowaniu?
tutaj na ph niewiele sie osob zna,
fallenursus
29-04-09, 13:18
sorka, chodzi mi o ph - sus500, i jescze pytanie czy efekty uzyskane po ty ph sa wmiare trwale? oczywiscie przy diecie i odblokowaniu?
otym juz byla mowa i dokladne wytluamczenie czemu tego ne brac, nawet dosc nie dawno. Poszperaj
NIKOLIS 168
29-04-09, 16:01
sus 500 to słaby środek ale praktycznie bez sajdów, znam typa co to stosował:
Waga ponad 90kg kilka cykli na SAA to dopiero jak brał 6-8 kapsów dziennie to czuł że to nie kreatyna. Bardziej ci juz Epi moge polecic.
fallenursus
29-04-09, 16:13
Waga ponad 90kg kilka cykli na SAA to dopiero jak brał 6-8 kapsów dziennie to czuł że to nie kreatyna.
nic dziwnego ze go Ph nie ruszylo :twisted:
Po cykl na saa , cykl na ph może Ci dać tylko prawdziwego pecha:)