Zobacz pełną wersję : Metanabol- Młodzierz
piterossx2
28-04-09, 19:50
Witam
Mam 15 lat i planuje wziąć metanabol .
Ćwicze około 2 miesiące .
Czy są jakies przeciwskazania?
Oczekuje odpowiedzi np: co moze mi sie stać po braniu sterydu...
Z góry dziękuje . :) pozdrawiam
troszke za pozno sie za to wziąłeś, teraz będziesz miał słabsze efekty,
Damian st-ce
28-04-09, 19:58
Masz dietę?? Stosowałeś jakieś suple?? Wykorzystałeś już cały potencjał swojego organizmu?? Zamiast mety kup sobie słownik....
ohh dzieci dzieci ... 15 lat i metanabol ... porazka ... na dobra sprawe to ja bym ci trening odradzał ale ok ;)
a co do metki to nie radze ... lepiej cwicz na dobrej diecie i bedziesz rosł... a jak diety nie bedziesz mial to z metki lipa a zryje watrobe i tyle z tego bedzie !!
Pakerek001122
28-04-09, 20:03
Staż zaskakujacy, z takim stazem to na odzywki zawczesnie wez sie za dietke a nie za sterydy...
Jakie sa skutki uboczne juz Ci daje cos do poczytania:
Ilość przypadków, w których wystąpił efekt uboczny w %
Rodzaj głównego efektu ubocznego
100% Edema (patologiczne zatrzymanie elektrolitów) 90% Podwyższenie stężenia ”złego” cholesterolu 90% Zmiany libido 80% Pobudzenie psychomotoryczne 80% Nadciśnienie tętnicze 70% hepatotoksyczność 60% podenerwowanie 60% Akna (łojotok androgenowy) 40% Zatrzymanie kwasów żółciowych 40% czerwienica 30% Zawroty i bóle głowy 40% Kłopoty kardiologiczne 30% Wymioty i mdłości 30% ginekomastia 30% bilirubinemia 20% Zasadowica fosforanowa 20% laksacja 10% łysienie 10% wapnioza 10% Żółtaczka choleostatyczna Brak danych Rak wątroby Brak danych Zarastanie nasad kości długich Brak danych Azoospermia i ollgospermia
piterossx2
28-04-09, 20:03
na dobra sprawe to ja bym ci trening odradzał ale ok ;)
Niby czemu ?
Dieta? Słyszałem ze 200zł, a jak narazie to brak funduszy ;]
Pakerek001122
28-04-09, 20:06
Bo z takim stazem i doswiadczeniem chcesz sie za sterydy lapac? Chcesz komus zaimponowac latem na plazy?
fallenursus
28-04-09, 20:07
Witam
Mam 15 lat i planuje wziąć metanabol .
co moze mi sie stać po braniu sterydu...
To mi cos przypomina..
wiec tak...
mozesz wygrac duzo razy Mr.Olimpia+Mr.Universe
Mozesz nakrecic mase filmow i zarobic straszna kase
latajac z mieczem i karabinem
a na koniec mozesz zostac gubernatorem jakiegos stanu
a w najgorszym wypadku pierdolniesz w kalendarz przedterminowo:twisted:
Niby czemu ?
Dieta? Słyszałem ze 200zł, a jak narazie to brak funduszy ;]
odradzałby treningu na silce ale trening domatora jak najbardziej ... jeszcze sporo urosniesz i w wieku 15 lat cwiczac na wielkich ciezarach mozesz miec jakeis tam problemy na starosc ... ale nie o tym teraz mowa ... jak nie masz kasy na diete to nawet metki nie bierz bo przyrosty beda minimalne ...
Pakerek001122
28-04-09, 20:09
Polski Arnold ;D
piterossx2
28-04-09, 20:30
Dobra dzięki za odp. wiec nie bede brał i chyba przestane cwikać.
A kiedy zaczac według was?
moim zdaniem najlepszy wiek to 18 ;) co do cwiczen to rob trening domatora :
http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.asp
na samym dole masz plan jak tym cwiczyc ;)
A jakby cie jzu bardzo cisnelo na silke to rob takimi malymi lajtowymi ciezarami ;) pzdr
Wkrótce powstaną tematy:
Cyklonik na metce dla dzieci.
jak richard sandrak
http://www.youtube.com/watch?v=PLI5MC7WQDE&feature=related
mamusia bedzie dorzucała po tabsie do plecaka zeby byl nasiljniejszy w klasie
Trenujesz juz całe 2 miechy i jeszze nie miałes cykli sterydowych? pewnie masa nie wchodzi tak szybko jak bys chiał :) po co dieta i solidny trening
MArnujesz sie chłopku
arnold zaczynal w wieku 16 lat... masz szanse go dogonic.. go go life4kox
fallenursus
28-04-09, 20:38
pier..metke. hardkorowcy biora 20iu insuliny przed spaniem, wtedy dobrze sieka i masa idzie sama.:twisted:
moze ktos zamknac ten temat?
piterossx2
28-04-09, 20:42
Dobra bede smigał ten trening domatora. Dzięki ;)
Jedyny plus tego tematu to to że zaoszczędził nam wstawiania fotke ..
Ja mysle ze lepszy trening dominatora ,250 insuliny do plecaka do szkoły na długa przerwe. Sorry musiałem:evil:
Popieram wcześniej wspomniany słownik, a poza tym:
Obozy dla młodzieży. (http://www.berlitzkids.pl/394.cms)
ćwiczyć możesz ,ale najlepiej wybierz ćwiczenia ,które najmniej obciążają kręgosłup...
A z odżywek możesz brać izolat serwatki nawet jeśli nie ćwiczysz 1,5g na kg masy ciała.
Jest to polecane w wieku dojrzewania przy złym odżywianiu szczególnie(tylko nie dawkuj jak na pudełku).Nie bierz gainerów,bo to już nie jest polecane.