Zobacz pełną wersję : nowe białko na rynku w super cenie??
Witam all.
Co mozecie powiedziec na temat nowego białka wpc:
http://www.allegro.pl/item611822358_superhit_wpc_80_lowickie_konkurent_o strowia.html
Moze ktos je bierze, chciałbym sie dowiedziec czy jest dobre?? jaka jest porównywalność z bialkiem np olimpu.
slim shady
27-04-09, 23:00
pakowane chyba przez megabola i dosypują cos do smaku, niby rozpuszczalnosc lepsza ale nie potwierdze bo nie jadłem
probowalem, duzo lepsze od zwyklej ostrowii ale to jeszcze nie jest bialko klasy olimpa.
Fuck nie to probowalem, ta nowa ostrowie a nie łowickie..
Ja próbowałem to białko smak bananowy nawet dobre, dobrze się rozpuszcza, czekam na następną przesyłkę teraz zamówiłem smak kruche ciasto :lol:
Dzisiaj przyszła paczka Łowickie WPC smak kruche ciasto najlepsza w smaku odżywka białkowa jaką stosowałem do tej pory
rozpuszczalnosc, piana , sensacje zoladkowe??
Dzisiaj przyszła paczka Łowickie WPC smak kruche ciasto najlepsza w smaku odżywka białkowa jaką stosowałem do tej pory
dobrze się przyjeła? dużo jej zjadłeś?
Bo sam się zastanawiam nad nim na redukcje bo niewyrobie cały czas z kurakiem;)
ostrowia w suple.net 24 zl chyba ostrowia ladnie po dupei msuiala dostac ;)
hehe no napewno;) i to ładnie dostała
niema co się dziwić, łowickie jest dużo tańsze bo za 50-60zł masz 1,8kg a ostrowia 900g normalnie kosztuje 40zł. Ale za jakiś roczek łowickie napewno pójdzie troche w góre
Myślę że wcześniej chyba że megabol sam gdzieś zrobił instalacje do produkcji wpc. Cena jest strasznie niska. Albo sami niszczą sobie rynek ( w co w Polsce jestem w stanie uwierzyc), albo chcą pozbyć się ostrowii ;)
w co w Polsce jestem w stanie uwierzyc), albo chcą pozbyć się ostrowii ;)
raczej to drugie;)