PDA

Zobacz pełną wersję : pytanie

eloooooo
26-04-09, 12:26
Witam mam 22 lata, Cwiczę prawie 6 lat wyciskam na ławce 120kg.Miałem doczynienia z duża ilością odrzywek,koksu. Chciałbym jeszcze urosnąć itp.... Niewiem czy kierowac się dorzywkami i czy koksem ..... ??????????

BoloYeung
26-04-09, 12:29
narazie przez jakiś czas na słucho kiedy będziesz czuł ze treningi nie są takie efektywne i niedają Ci tyle ile bys chciał zacznij inwestować w odżywki i tez ten sam przypadek kiedy stwierdzisz znowu ze odżywki to nie to wejdz schodek wyzej i zainwestuj w sterydy ale nic od razu

hans1237
26-04-09, 15:42
skoro juz brałes podobno koks????? to pytanie jest głupie myslisz ze suple zdziałają teraz tyle co koks???zawiedziesz sie chyba,ale z tego co piszesz to podejrzewam ze koksu nie brałes,nie zadawał bys tego pytania!!!

Sosna91
26-04-09, 16:24
dobrze jakbyś uzupełnił swój profil jeszcze albo tu napisał wage wzrost itp.

p.s 120kg na plasko po 6 latach i po koksie to troszke slabo ale nie mnie to oceniac.

vold
26-04-09, 20:48
Brałem koks to za mało , nie ma tutaj jasnowidzów.

eloooooo
17-05-09, 18:30
Witam wziełem tkiedyś z 12 deci Greckiej ....i to tyle coz koksu ......a głównie to odrzywki ....
Nie stosowałem nigdy diety ....nie wiem jak ...
Warzę 99kg. wyciskam 120 w bicu mam 45cm.

eloooooo
17-05-09, 18:32
a i wzrost 188 głównie chciał bym osiągnąć dobrą masę. Mieś temu skończyłem trening siłowy ..

eloooooo
17-05-09, 18:40
co myślicie o cyku ,deca cholenderrska +wino .....i clomid na odblok....może jakieś odrzywki???
Kolega ma taki cykl i pytał mnie jak to skomponować ...

pomeran
17-05-09, 19:43
co myślicie o cyku ,deca cholenderrska +wino .....i clomid na odblok....może jakieś odrzywki???
Kolega ma taki cykl i pytał mnie jak to skomponować ...

Dece nie wali sie bez testosteronu

vold
17-05-09, 20:07
Dokładnie deca bez testo to nieporozumienie!

hans1237
17-05-09, 21:39
moja rada jest taka,zmień kolegów bo koksuja a znaja sie na tym jak ja na hodowli jedwabników czyli h....j sie znaja,najbardziej boli to ze takich kolegów jak twoj jest całe mnóstwo,takich mistrzów co ładowali deke a na pytanie co jeszcze.........yh...yyy...yyy......no tylko deke?hheheheh zal pl

luo
17-05-09, 22:09
moja rada jest taka,zmień kolegów bo koksuja a znaja sie na tym jak ja na hodowli jedwabników czyli h....j sie znaja,najbardziej boli to ze takich kolegów jak twoj jest całe mnóstwo,takich mistrzów co ładowali deke a na pytanie co jeszcze.........yh...yyy...yyy......no tylko deke?hheheheh zal pl

Dlatego sporo osób z tego forum jest przeciwko koksom... Połowa osób która bieże coś mocniejszego h*j na ten temat wie i tylko marnuje sobie zdrowie. Widzi jedynie że kolega bieże i ma 3x większe efekty niż on, więc czemu ma niespróbować. Wszystko jest dla ludzi ale jak już do czegoś podchodzić to z głową.
Ktoś kto zda prawko na motor niekupuje sobie przecież od razu ścigacza tylko zaczyna od czegoś słabszego (to taka metafora;P)

Bawi mnie takie coś:
"Nie stosowałem nigdy diety ....nie wiem jak ..."
"Witam wziełem tkiedyś z 12 deci Greckiej ....i to tyle coz koksu ......a głównie to odrzywki ...."
Żesz kur** jak wiesz jak brać koksy czy odżywki to tym bardziej powinieneś wiedzieć jak trzymać diete

http://www.e-kulturystyka.info/forumdisplay.php?f=8
elo