Zobacz pełną wersję : Co brać na maksymalne przyrosty ?
Witam mam problem co z tego wszystkiego co piszecie (za co wam dzieki) wyłowić aby były najlepsze efekty . Jedyne co to musi to występować w Polskich aptekach - na Polski rynek bo z tąd będe brał wszystko akurat z tym nie mam najmniejszego problemu - wiec najwazniejsza jakosc i efekty
aha prosze jesli moge o pełne nazwy handlowe i producenta jesli ktoś bedzie znał jeszcze raz thank's
LeBron23LBJ
25-04-09, 20:23
czemu akurat musi byc z apteki? z tego co wiem w aptekach zazwyczaj maja tylko odżywki olimpa.
czemu akurat musi byc z apteki? z tego co wiem w aptekach zazwyczaj maja tylko odżywki olimpa.
To jest dział doping a nie odżywki, autor tego tematu sie pytał o saa z apteki a nie under
Jeśli nie napiszesz cos o sobie nikt Ci nie doradzi http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
Cel - to rzeżba i beztłuszczowa masa mięśniowaa tej tłuszczowej mam jeszcze troche :))
Moj wiek 25 wzrost183 waga 96
Staż : pół roku
Z wagi zszedłem z 115kg do 96kg w ostatnich 4 miesiacach
*TERRORBLADE*
25-04-09, 22:08
Najlepiej to >>>dietanabol<<< a na to trenning w wysokich dawkach ;)
Pół roku na siłce i juz za koks się chwytasz na lato? ...
fallenursus
25-04-09, 23:14
Najlepiej to >>>dietanabol<<< a na to trenning w wysokich dawkach ;)
Pół roku na siłce i juz za koks się chwytasz na lato? ...
nie pierdziel kolego bo zapomniales o najwazniejszym sterydzien na rzezbe!
aerodecatrenabol:twisted:
Cel - to rzeżba i beztłuszczowa masa mięśniowaa tej tłuszczowej mam jeszcze troche :))
Moj wiek 25 wzrost183 waga 96
Staż : pół roku
Z wagi zszedłem z 115kg do 96kg w ostatnich 4 miesiacach
Pomyliłeś dział za krótko ćwiczysz żeby sie za koks brać popytaj w dziale odżywki i suplementy , dieta
*TERRORBLADE*
26-04-09, 14:33
I w dziale suple założył temat ;P
Tak no racja ;P -> jak mogłem zapomnieć o wszechpotężnym aerodecatrenabolu hehe
Skoro piszecie ze za krótko cwicze i nie opłaca mi sie narazie brac teegoo wiec dam sobie z tym spokoj --zdaje sie na wasze zdanie w koncu co poniektorzy z Was 20 razy wiecej spedzili czasu na siłowni niz ja -- wiec skoro mowie zeby jechac narazie na suplementach wiec ok --dzieki za porade
Skoro piszecie ze za krótko cwicze i nie opłaca mi sie narazie brac teegoo wiec dam sobie z tym spokoj --zdaje sie na wasze zdanie w koncu co poniektorzy z Was 20 razy wiecej spedzili czasu na siłowni niz ja -- wiec skoro mowie zeby jechac narazie na suplementach wiec ok --dzieki za porade
Mądre postanowienie , trzeba wykorzystać najpierw naturalny potencjał organizmu a dopiero później sie brać za coś mocniejszego, na dobrej diecie i ewentualnie sumplach tez będziesz miał dobre rezultaty