Zobacz pełną wersję : cykl , mdlosci
Witam
Jestem juz 2 tydzien na cyklu no xplode , bialko , witaminki , zma staram sie jesc 5-6 posickow dziennie , ale od 2 dni mam pewnien problem zaczyna mi sie przed lub po treningu robic niedobrze tak jak bym mial zaraz zwymiotowac , nie wiem czy to wlasnie moze byc od alergi poniewaz jestem uczulony na bialko itp.
a ile przed treningiem spożywasz jakiś posiłek??
spożywasz odżywki białkowe a jesteś uczulony na białko? to chyba jednak nie jestes. moja siostra cioteczna jest to na prawdę ma przekichane i nie je wiele rzeczy, mleko które bialka tak na prawdę nie ma duzo a nie może go pić.
zaklładając ze nie jesteś to skutki uboczne mogą byc nawet po witaminie C i tez mdłości tylko że są to przypadki 1 na 10000 ale akurat może ty nim jesteś i którejś z odżywek Twój organizm tak reaguje.
jem gdzies obiad o 15 a cwicze o 16.30 - 17
co do mojej alergi to mam ja oczywiscie troche juz oslabiona poniewaz 5 lat odczulania juz zamna , bialko w proszku jakos tak nie dziala zbyt na mnie jak normalne bialko , fakt faktem troszke mnie wysypuje ale lepsze to niz opuchniety jezyk swedzenie gardla .
Spotkałem się z osobami których sypie nawet po białku syntetycznym no cóż to zależy od cery mi nigdy nie wyskoczyła krosta na plecach:) ae to że jest ci niedobrze to trochę dziwne ja tak miałem jak zjadłem obiad tak godz przed siłownią i nie zdążyłem wszystkiego strawić a teraz robie tak że na siłownię idę nieco głodny z pustym żołądkiem i czuję się naprawdę dobrze a po treningu mam straszny apetyt co oczywiście sprzyja rozwojowi masy ale twój problem może dotyczyć alergii i radze skonsultować się z lekarzem bo na forum raczej nikt ci nie pomorze......
Moze po prostu za duzo jesz. A w dni nietreningowe?
Witam.
Też miałem mdłości czy tam odruchy wymiotne podczas stosowania suplementów.
Stawiałbym na NO Xplode.