Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : CYKL prohormon + ....

damianox89
23-04-09, 18:08
Witam. Właśnie kończę cykl no shotgun + cm3 + białko serwatkowe ( :silenced: ). Chcę zrobić 2 tygonie + przerwy i rozpocząc 2 cykl tyle że z jakims prohormonem. Poiglowie chodzą mi 2: Massdrol, Phera-Mass. Teraz moje pytanie co najlepiej łączyć z prohormonami ( tanie i w miare dobre) oraz czy ZMA nadaje sie do odbloku po PH.

Staż na siłowni: ponad 2 lata

Miam już za sobą kilka cyklów. Przedostatni metka + kreatynka z olimpu 1250mg.

fallenursus
23-04-09, 19:10
czy ZMA nadaje sie do odbloku po PH.

NIE!

Staż na siłowni: ponad 2 lata

Miam już za sobą kilka cyklów. Przedostatni metka + kreatynka z olimpu 1250mg.

waliles mete
teraz chesz cos lepszego uzyskac na ph?
bujna wyobraznia panie kolego...
poczytaj sobie wiecej o ph

damianox89
23-04-09, 19:42
ale metka całe gówno mi dała zreszta było to tylko 100 tabletek

fallenursus
23-04-09, 19:52
ale metka całe gówno mi dała zreszta było to tylko 100 tabletek

moje zdanie na temat solo metek jest mile tu widziane wiec niebede sie wypowiadac.

mdrol kolego to klon superdrolu, przykmnie cie na cacy,zma tak naprawde jest o kant dupy z wyjatkiem na spanie.

phera-mass to dwa ph w jednej tabletce nadodatek metylowane! o ile si enie myle. tez cie przymknie na cacy.
odblok porzadny musowy. nolwa lub clom musi wkroczyc w akcje niestaty.
superdrol daje dosc duzy przyrost masy(sama woda prawie), ludzie w ciagu miecha robia 10kg, to sobie pomysl jak to ladnie szybko potem spada.
ze cos mozna kupic w sklepie z odzywkami to nieznaczy ze jest zdrowe:)
srodki bez badan,nietestowane, chu..wsumie wie co po takim czyms moze wyjsc na przyszlosc. Gdzie saa sa juz w obiegu od kupy czasu i wszystkie mialy jakies testy medyczne i badania robione po 50 razy...
mysle ze lepiej wybrac mniejsze zlo ;)

damianox89
23-04-09, 20:02
a ty co byś mi polecil??? bo widze ze mniej wiecej sie orientujesz :)

fallenursus
23-04-09, 20:17
a ty co byś mi polecil??? bo widze ze mniej wiecej sie orientujesz :)

ROZPISZ DIETE I TRENING
saa to nie lenistwo, na co chesz isc, jakas fote nowa jak masz, czy ile wazysz jaki fat itp. ile masz czasu na silownie.

a cos dobrego sie napewno wyklepie..tylko uprzedzam ze nawet na soku niema opierdalania i chlania z kumplmi bo chu..babki szczeli i choinki nie bedzie:twisted:

a i wazne jest jeszcze zebys sie nie bal zastrzykow :P w czopkach niestety dobryuch srodkow nie robia :(

damianox89
23-04-09, 21:01
Jesli chodzi o diete to staram sie wcinac pokarmy z duza iloscia bialka, weglowodanow etc. czesto do kolacji pojawia sie jakas rybka, makaronik. Diety konkretnej nie mam bo nie mam mozlilosci sie do niej dostosować. Ćwiczę 5 razy w tygodniu. Głównie chodzi mi o masę. Fatu hmm brak ;] waga tylko 71kg, igły sie boję :P chleje pożadnie 3 razy do roku :) fotke mam i dam ale to w koszulce a bez nie chce mi sie robic bo nic szczegolnego pod nia nie ma. Tzn tak chcialbym zrobic cykl ze srodkow ogolno ddostepnych, wcale nie musza to byc PH.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c9a89a45bb1aa70.html

to po powrocie z siłki takze wiesz:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/456447b9e394481d.html

fallenursus
24-04-09, 14:24
igły sie boję

przykro mi, ale Saa nie dla ciebie,dopuki nie pokonasz iglofobi :evil: niuestety najlepszych srodkow ie robia w czopkach :(