Zobacz pełną wersję : Kaloryfer......
Witam jak w temacie szukam odpowiedzi na pytanie jak zrobic kaloryfer zeby bylo go widac super i ile musi byc fata procent zeby byl super widoczny i dieta low carb prze jaki czas musi byc cignieta bo 2 meichy to jzu duzo ale nie da sie zbic tego fata w dwa meichy zeby bylo widac kalorfer i dieta taka jak zawsze min wegli duzo bialka treningi i aeroby czeklam na odp
W zależności od wielu czynników
Może dieta jest ok a trening kuleje ? hmm
W zależności od wielu czynników
Może dieta jest ok a trening kuleje ? hmm
nie wsystko jest ok bo w dwa meichy zbilem 13 kg :) tylko ze mam 17 procent fata i chcialbym wiedziec ile musi byc prcent zeby bylo zajebiscie iwdac brzuch tylkko ze to bedzie dieta taka co maielm tylko bardzo niebezpioecznie to bedzie bo potreba jesce min z miesiac??
końcówka jest najgorsza;) nie jestem w stanie ocenić ile to potrwa
końcówka jest najgorsza;) nie jestem w stanie ocenić ile to potrwa
wiem ze najgorsza a ile prcent musi byc fata zeby bylo zajebiscie widac ??
a ile teraz masz procent????????
17 mam
jak bedziesz mial polowe tego to juz cos sie pokaze
teraz widac mi sama gore ale musze je napiac wiec mowisz ze polowe czyli jakies 7 procent ale to bedzie ciezka dieta i wysilek przy ktorym trzeba uwazac??
ponizej 10% tluszczu pokazuja sie miesnie brzucha
ponizej 10% tluszczu pokazuja sie miesnie brzucha
a czy taka dieta jest niebzepiczna jelzie sie zjezdza ponizej 10 prcent
nie podniecaj sie tak ta dieta
Jakie to niby niebezpieczenstwo widzisz przed soba w diecie?
robisz rzezbe jak kulturysta -jeszcze zaden od diety nie umarl
Malo wegli i tluszczy duzo bialka i witaminy
No i aeroby
Kiedys robiac rzezbe jadlem tylko 50 g wegli dziennie i jakos nic mi nie bylo
Bedziesz czul zreszta co i jak
A o jakie niebezpieczenstwo dity ci chodzi to nie wiem a chetnie bym sie dowiedzial co masz na mysli
nie wzniecam sie dieta ale organizm tez potzrebuje energi fakt bedzie ja bral z tluszczu ale czy taka dieat mzoe bys dlugo ciagnieta ??