PDA

Zobacz pełną wersję : Koniec cyklu, co dalej?

linkoś
20-04-09, 23:48
Witam , własnie skończyłem cykl na kreatynie mono i nie wiem co by wziąść w przerwie od kreatyny. Co byście doradzili? Zastanawiałem sie nad BCAA i ZMA?? , tylko nie wiem jakich producentów. Jeszcze jedna sprawa , jaka długa przerwa powinna być w braniu kreatyny?

pimols
21-04-09, 00:31
Witam , własnie skończyłem cykl na kreatynie mono i nie wiem co by wziąść w przerwie od kreatyny. Co byście doradzili? Zastanawiałem sie nad BCAA i ZMA?? , tylko nie wiem jakich producentów. Jeszcze jedna sprawa , jaka długa przerwa powinna być w braniu kreatyny?

przerwa taka jak trwal cykl conajmniej
dieta dobra i spadkow nie bedzie a zma i bcca mozesz jak chcesz

grzechu-82
21-04-09, 16:29
Możesz walnąć jakiegoś NO boostera. Może nie będzie po nim samym masy ale fajnie skoczy siła. Dobry jest Nox pump, shotgun, Super charge extreme N.O.

Frankenstein
21-04-09, 16:47
Też jestem w podobnej sytuacji kończę cykl na mono z universala i jestem bardzo zadowolony. Myślałem aby kupic jakiegoś NO boostera bez kreatyny + glutaminę.. co do glutaminy to jeszcze muszę się zastanowic bo efektów pewnie po tym nie zobaczę optycznie. Zastanawiam się nad NOZ IV gdyż shotguny i cała reszta jest chyba za silna i cenowo nie opłacalna jak na pierwszy taki specyfik.

regan14
21-04-09, 17:34
teraz jestem na przerwie po jablku i polecam ci AAKG fajna pompa, nic nie spada
jest OK;)