Zobacz pełną wersję : która kreatyna
witam
co proponujecie zakupic tzn ktora kreatyne
kilka razy mialem mono ... ostatnio storm a przed nim jeszcze cell pumpa ... (ze storma jakos nie jestem specjalnie zadowolony;/)
nie wiem co teraz?
macie jakies sugestie ... chetnie wysłucham
pozdrawiam
LeBron23LBJ
20-04-09, 21:47
moze polaczenie jakies? mono + jablczan, wiele osob dobrze wyszlo na takim polaczeniu
ze storma to chyba jak wiekszosc z tego co slyszalem:P
moim zdnaniem mozesz sprobowac krealkalyn podobno bd ewentualnie dla powiekszenia rezultatow z jablczanem
slim shady
20-04-09, 22:54
Jak storm jest słabym stackiem to oxy-gen robi najlepsze białka
SOrry ale jak patrze na Twój profil i to na czym leciałeś to napisze Ci jasno :
Weź się za dietę!!!!
moim zdnaniem mozesz sprobowac krealkalyn podobno bd ewentualnie dla powiekszenia rezultatow z jablczanem
slimshady, nie ma jak to wiarygodność...
SOrry ale jak patrze na Twój profil i to na czym leciałeś to napisze Ci jasno :
Weź się za dietę!!!!
ale o co konkretnie ci chodzi? ... ze za słabe wyniki zeby sie brac za kreatyne? czy obwody? czy wszystko:)
slim shady
21-04-09, 00:21
szkoda potencjału kreatyny bo za każdym razem coraz słabiej działa, powinno się robić 2-4 cyklów rocznie. Nawet dzięki stackom bez diety nie osiągniesz to co mozesz osiągnąć bez nich ale z dietą tylko musisz trochę sie przyłozyć do jedzenia i treningu, te pieniądze lepiej wydaj na jedzenie, I powiem szczerze, skoro jadłeś tyle supli to powinienes mieć zdecydowanie więcej w łapie.
szkoda potencjału kreatyny bo za każdym razem coraz słabiej działa, powinno się robić 2-4 cyklów rocznie. Nawet dzięki stackom bez diety nie osiągniesz to co mozesz osiągnąć bez nich ale z dietą tylko musisz trochę sie przyłozyć do jedzenia i treningu, te pieniądze lepiej wydaj na jedzenie, I powiem szczerze, skoro jadłeś tyle supli to powinienes mieć zdecydowanie więcej w łapie.
no zgadzam sie ... łapka skromniutka ... masa mi ciezko idzie tylko siła;/ ... trening mam dobry ... dieta hm nie jest moze idealna ale nie jest tez najgorsza ... duzo wegli zjadam ... glownie temu tez masa nie idzie bo za duzo mam treningow aerobowych tzn pilka nozna treningi i mecze;/ chyba spalam duzo miesni przez to.
w sumie w tm roku jadłem jak narazie tylko storma i nic wiecej ... te kretki mono to jadlem jakies 2 lata temu ... a cell pumpa chyba w grudniu.
ps dodam jeszcze ze mialem rok przerwy - wojsko
a moze jakies uzupelnienie diety? tylko zeby mi nie poszlo w brzuch, bo nie moge na brzuchu zgrubnac za bardzo.
mialem tez w tym roku bialko po cell pumpie ale niestety nic mi nie dało;/ ... moze tyle mi dalo ze nie mialem spadkow po cp nie wiem
lapiesz sie to tu to tam za suple i na dobre ci to nie wychodzi, przypilnuj diete jak juz ktos wpomnial, jak chcesz nabrac masy nie obedzie sie bez brzuszka - ale mozesz trzymac kontrole nad tym jak duzo biegasz tym lepiej dla ciebie, gorzej dla muskulatury no ale cos kosztem czegos
narazie radze ci odlozyc kreatyne na bok a zajac sie nabieraniem masy.
jezeli trudno ci utrzymac diete to zamiast wyrzucania kasy na zbedne narazie suple zakup jakies gainer lub bialko w zaleznosci czego brakuje w twojej diecie.
Pokombinuj z dietka to naprawde zobaczysz efekty. Wcześniej bardziej sie przykładałem do treningów niż do michy, a teraz na dietce poszło 4kg w 6tyg i prawie wcale mnie niezalało(sporo wymiary poszły tym bardziej że niebrałem supli). Niejest to może dużo ale zawsze jakieś efekty są, no i do tego dalsza motywacja;)
ok dzieki za rady ... moze fakt kupie jakis gainerek