PDA

Zobacz pełną wersję : Doping i suple?

Alex89
19-04-09, 16:20
Witam chcialem sie zapytac czy jest lepiej jak sie dolanczy do SAA suple czy nie bo kupilem sobie HMB (Treca 440caps) i Nitrobolon2. chcialem sie zapytac czy mam albo moge brac te suple do cyklu jestem w 4 tygodniu na enan 250mg e5d. Chce jak najwiecej masy dostac :)
Dzieki wam Pozdrowienia!

SkalaOwp
19-04-09, 16:22
Według mnie suple powinieneś wziąć po cyklu , dla zminimalizowania spadków . Dobra do tego byłaby kreatyna.

Alex89
19-04-09, 16:28
Kreatyne Mono mam juz przygotowana na czas po cylku plus aminki i Bcaa chce tylko teraz jak najwiecej nabrac masy :)

ht
19-04-09, 19:04
dla mnie suple to wywalanie kasy na cyklu. podstawy : witaminy i odzyweczki vitargo i bialeczko.
po cyklu owszem nawet koniecznie.

Vizor
21-04-09, 21:54
Zgadzam się w 100% z ht. Ale czasen w czasie cyklu można dołączyć jakąć odrzyweczke( zależy od Ciebie) Ja proponuje cały cykl skończyć i po cyklu dać te odrzyweczki. Możesz jeszcze jakieś białko kupić jak masz braki.

Pakerek001122
22-04-09, 11:33
Ale to białko ma brac podszas tego cyklu czy po cyklu?

fallenursus
22-04-09, 17:03
Ale to białko ma brac podszas tego cyklu czy po cyklu?

oj :pray: :silenced:
a jak myslisz?

fallenursus
22-04-09, 17:08
Witam chcialem sie zapytac czy jest lepiej jak sie dolanczy do SAA suple czy nie bo kupilem sobie HMB (Treca 440caps) i Nitrobolon2. chcialem sie zapytac czy mam albo moge brac te suple do cyklu jestem w 4 tygodniu na enan 250mg e5d. Chce jak najwiecej masy dostac :)
Dzieki wam Pozdrowienia!

olej tez suple co tam mowisz.
chcesz masy? co tydzien do diety dozucaj po 300kal. nastepny tydzien-nastepne 300kal.Nie ma bata ze przestaniesz rosnac.Monitoruj wode+fat+sodium.Aeroby max 3x na tydzien po 20min przy biciu serca 130.
a co do krety to ja promuje branie podczas cyklu,jak i po.Dziala bardzo synergistycznie z SAa. Glutamine powinienes szamac rowniez. minimum 10g dzinnie na cyklu.

vold
22-04-09, 17:10
Zbyteczne, lepiej tą kase zainwestuj w odżywki aby uzypełnić braki białka, węgli i witamin.

Alex89
26-04-09, 14:14
Dzieki wam za odpowiedzi! Diete czymam Bialko jem okolo 2-3 g/kg masy ciala probuje czasami i wiecej zjesc ale nigdy za malo! Wegli niewiem ile zjadam ale mysle ze wystarczajaco bo duzo ryzu, makaron itd. jem. Vitamini mam Olimpa i jescze od czasu do czasu zjem troche wiecej witamin z innych firm! Bialko mam tez 100% Whey Complex Olimpa pije po treningu! Te HMB zjem sobie z tym Nitrobolonem bo dostalem to w dobrej cenie bo termin sie zaniedlugo konczy... Dzieki wam pozdrowienia!!!