Zobacz pełną wersję : Cos mocnego;)
WIec tak, potrzebuje zebyscie doradzili mi jakis konkretny stack albo jakies ciekawe polaczenie , bralem mono, cp, storm i shock, xp i jeszcze wiele innych 2 tygdonie temu skonczylem cykl na m stacku i pumpie z animala, chce teraz zapodac cos mocnego na mase moze Clout VAULT troche czytalem o tym ale opini jest malo i sa zroznicowane.
Celem ejst sucha masa.
Co byscie mi poradzili tak do 250zl powedzmy??
Bcaa wegle i bialko kupuje osobno.
WIek 20 lat staz 2,5 roku waga 85kg, diete trzymam, trening 3 razy w tygodniu.
Osobiście jestem zwolennikiem dużych ilości bcaa +beta alanina w trakcie treningu. Jak masz kasę to weź takie combo , do tego jakiś stack i reszta towaru jak pisałeś.
Nie wiem czy to jest coś mocnego lecz obecnie zamówiłem sobie z Controlled Labs - Green MAGnitude cena 132 zł i będę to łączyć z shock therapy do tego aminki z tej samej firmy Purple Wraath cena 189 zł. Zobaczymy co z tego wyjdzie... wcześniej kończyłem cykl na stormie...
Green MAGnitude tez wlasnie biore pod uwage ale mysle tez moze o HP tez chwala ludzie;)
Ale ciekawia mnie te odzywki z USA np Clout czy Vault tylko malo jest na ich temat opinie a podobno sa bardzo mocne, juz sam nie wiem;O
ciaastek91
19-04-09, 15:55
dawaj 2 puchy horse power bedzie zajebiscie ;]
a co myslicie o takim polaczeniu HP + deca stack??
ciaastek91
19-04-09, 16:28
powiem ci tak, deca stack chwalony przez wielu, ale slyszalem tez kilka opini na minus, wiec chyba nie na wszystkich dziala jak nalezy. generalnie srodek dobry
Dobra zdecydowalem ze moj cykl bedzie wygladal tak:
-Horse power
-Deca stack
-Bcaa z trecka
-carbo
-bialko system protein 80 z Olimpu
Co do deca stacka slyszalem rozne opinie ale kumpel mi mowil ze kopie nie zle wiec zaryzykuje;D
Oczekuje ze 4 kg przynajmniej suchej masy, zobaczymy co z tego bedzie;D
ciaastek91
19-04-09, 17:32
tylko jedna puche hp?
no na 2 puchy hp i do tego deca stack to nie mam za bardzo tyle kasy;D
Czytales o deca stack?? Podobnie napina niezle, a co wedlug CIebie jedna puch razem z deca stack to ebdzie za malo??
ciaastek91
19-04-09, 19:43
ja w ogole nie jestem fanem stackow przedtreningowych, wolalbym 2x hp niz hp + ds, ale jezeli juz tak zrobisz, to proponuje dodac jeszcze mono..
A jakbyscie rozpisali dawkowane tego??
-Horse power
-Deca stack
-Bcaa z trecka
-monohydrat z vitalmaxu
ciaastek91
20-04-09, 18:03
dt rano mono, przed treningiem DS, po treningu HP
dnt rano HP, w porze treningu mono
a bcaa wg uznania, np przed i po treningu
Ja zaczalem cykl na No xplode i powiem,ze jestem w szoku 1 dawka i taka moc na treningu,ze mnie z butow wyrywalo wiec polecam.
NIKOLIS 168
20-04-09, 21:02
Bo na tym polega kop i pompa na treningu...
Podobno po deca stack ma sie diabla w oczach na silce wiec zobaczymy...;D
Podobno po deca stack ma sie diabla w oczach na silce wiec zobaczymy...;D
bez podnietki :)