Zobacz pełną wersję : Do doświadczonych...
najlepszy stack kreatynowy waszym zdaniem ?
może ktoś mógłby polecić coś z takich firm jak Gaspari, Controlled Labs lub innych lepszych z USA (cena nie gra roli, ważne żeby było dobre i sprawdzone)
dodam, że szamałem już Universal Storm
MolderDist
17-04-09, 23:35
Z Controlled Labs bardzo dobry jest Green Magnitude.
Pozatym polecam Knockouta z Olimpa naprawde dobry stack.
Pozatym jest wiele innych stacków godnych uwagi.
zastanawiam się właśnie nad połączeniem:
Green MAGnitude - 835 g
Purple Wraath - 1108 g
Blue Up 60 kaps.
plus Shock Therapy (pozostała mi jeszcze połowa po ostatnim cyklu)
jak się na to zapatrujecie jakieś inne pomysły ?
http://allegro.pl/item613602841_x_pump_1320_gr_mocny_stack_cena_hurt owa.html
skladnikowo wyglada bardzo fajnie
a może komuś chodzi po głowie inne lepsze połączenie... ?
ciaastek91
18-04-09, 10:42
horse power ze stackow.
purple wraath jak dla mnie lipa, lepszy growth factor.
blue up tez bym nie bral :)
a może coś takiego jadła ktoś ? http://www.***.pl/sklep/Gaspari_Nutrition_Size_ON-opis2246.html
ciaastek91
18-04-09, 11:05
size on ponoc dobry, osobiscie nie bralem.
mysle, ze co bys nie wybral z tych lepszych, sprawdzonych stackow, to bedziesz zadowolony.
odradze cie anabolic halo i olimpowska massacre ;p
z polskich firm nie chce nic... u mnie w mieście jak pójdę do sklepu "Vitamin-Shop" to tam tylko chcą mnie raczyć treckiem itp. a jak się pytam o jakąś lepsza firmę to nie ma nic... trzeba dzwonić smsować itp.
BSN,Muscle Tech,Universal to chyba najlepsze firmy z USA wybierz cos z tego. Ja tez ostatnio inwestuje w amerykanskie odzywy i jest git. Sprobuj BSN'a moze no Xplode albo cell mass
Witaj
Brałem wcześniej Vapora - z Muscle Tech i był bardzo dobry przed treningiem a po brałem hallo również z Muscle Tech (Wrzesień - październik). Super mi się ćwiczyło i byłem zadowolony. (ćwiczę samemu w domu)
Obecnie biore z Gaspari przed treningiem SuperPump 250 a po treningu createston hi tec (ze względu na zapotrzebowanie na białko)!
Porównując gaspari i muscle z vapora - nie widzę wielkiej różnicy. Oba są bardzo dobre i treningi mam bardo udane.
Pamiętaj tylko, że stosuje takie połączenia tylko 2 do 3 razy w roku (kreatyna)Myślę że takie odstępy czasowe są dla mnie najlepsze. tym bardziej że nigdy niestosuje czegoś mocniejszego (saa) - jestem przeciwnikiem . Tylko naturalna kulturystyka takie mam zasady. Pozdrawiam forumowiczów
ciaastek91
18-04-09, 12:31
ta tylko, ze on przed treningiem ma shocka, a chce stack potreningowy.
dlatego vapor odpada i no xplode tez odpada.
wez horse power albo green magnitude, to moja rada :)
Green magnitude + shock, i styka na 40 dni.
Jednak zamówiłem sobie z Controlled Labs
Green MAGnitude - 835 g
Purple Wraath - 1108 g
koszt za te suple 321 zł
i do tego mam jeszcze połowę shocka zobaczymy co z tego wyjedzie...
z tego co czytam to Green Magnitude stosuje się:
Dzień Treningowy: Jedna porcja (10.4g) zaraz po przebudzeniu, druga (10.4g) na 30-60 minut przed treningiem.
Dzień Nietreningowy: Jedna porcja (10.4g) zaraz po przebudzeniu.
trochę głupio bo shocka przed trenem się bierze, tego stacka też, i te aminki co kupiłem... : /
przecież jak przed treningiem wypiję litr wody to nie będę w stanie ćwiczyć
Magnitude stak kreatynowy przedtreningowy
Shock therapy stak przedtreningowy
Nie wiem czy dobrze zrobiłem ? Czy to jest bez znaczenia ?
Bierz po treningu. To jest stack bez pompy, także przed treningiem nie ma sensu.
PW najlepiej bierz w czasie tj. syp 2-3 miarki do wody treningowej .Shocka bierz przed i będzie wypas cykl.
ciaastek91
18-04-09, 15:46
bierz bo treningu GM wiadomo...
masz tam 80 porcji, wiec imo lepiej brac po 2 porcje w DT i w DNT.
Dzięki panowie za wyczerpujące odpowiedzi :)
Krea-Bolic firmy pvl bardzo dobra kretynka a jeśli mieszanka jakaś to Masacra z olimpa tam jest wszystko przereklamowane ale bardzo dobre