Zobacz pełną wersję : siostra zażyła moja metke.
hej, mam problem bo miałem metke w pudełeczku po cynku, zeby sie rodzina nie zczapneła, a że siostra wie że ceny poprawia wyglada niby i bla bla to ja pokorcilo i wziela jedna tabletke, powiedziala mi o tym pozniej bo przeciez to nic zlego ale tam nie bylo cynku ;/ nie powiedzialem jej co tam bylo, myslicie ze cos moze na nia podzialac jedna tabletka? jelfy?
siostra ma 18lat
nie no cos Ty;D poleci jej to z moczem;]
po 1 tabletce napweno nic jej sie niestanie, możesz być spokojny
uff to dobrze ;D bo ona dba o linie :D i wkurzyłbym się jakbym jej wiecej przyszło niż mi ;D
slim shady
16-04-09, 22:44
gościu znowu jaja sobie robisz ? to juz nawet kurwa śmieszne nie jest tylko tragiczne
No co wy przecież to dziewczyna przytyje co najmniej 5kg:smile:
hehe ostra faza, to dziewczyna będzie miała niezłe skutki uboczne.. wiesz broda urośnie, zarost na klacie...
nie no mowie serio,
nie no az 5kg na 1 tabletce? jak przytyje z 1kg to trudno nie domysli sie przeciez ale jak cos sie bedziez nia dziac to lipa ;p
teraz to juz twoj chlopak nie dziewczyna;/ boj sie;/
zal...:pray::pray::pray:
teraz to juz twoj chlopak nie dziewczyna;/ boj sie;/
zal...:pray::pray::pray:
brat***
to moja siostra, :) jak na razie nic jej nie jest :) troche duzo pila wody ale to raczej nie ma zwiazku z tym. wiec jest okej :) a przesypalem teraz do pudelka po kreatynie bo widze ze w cynku korci ludzi :D
brat***
pomylka;p ale wiadomo ocb;p
18 letnia siostra to nic, co najwyżej urośnie jej broda(swoja droga zjada wszystko co zobaczy?). Gorzej jak jakieś małe dziecko weźmie i zje.
//Jolly
Dobrze ze siostra nie cierpi na niedobor cynku
Moze spodobaja sie jej te efekty i i moze za jakis czas grubym meskim glosem spyta sie czy nei zostalo jescze tego cynku :)
Takie specyfiki i ogolnie leki to jednak nie zabwa, trzeba troche odpowiedzialności za siebie i z a to co sie robi
Jak bys sie czul gdyby po spożyciu 3 tabletek multiwitaminy okazało sie ze to byly pigułki antykoncepcyjne siostry? :lol: albo inne jakies leki nasercowe itp
czy tak trudno schoawc gdzies te opakowanie tak by nikt nei widzial?
przeciez jak bedziesz rosl jak na drozdzach w dziwny sposob to i tak kazdy sie zorientuje
fallenursus
17-04-09, 19:21
nie pierwszy taki przy[padek widze,zawsze cos sie zyebie jak ktos sie z sokiem ukrywa.
hej, mam problem bo miałem metke w pudełeczku po cynku, zeby sie rodzina nie zczapneła, a że siostra wie że ceny poprawia wyglada niby i bla bla to ja pokorcilo i wziela jedna tabletke, powiedziala mi o tym pozniej bo przeciez to nic zlego ale tam nie bylo cynku ;/ nie powiedzialem jej co tam bylo, myslicie ze cos moze na nia podzialac jedna tabletka? jelfy?
siostra ma 18lat
moze zajść w ciąże :)
nie to ze sie czepiam, ale jakbym byl modem to pompeczka by dostal ban, kolo sobie robi jaja a wy sie produkujecie co i jak...
bez kitu wkurza mnie ten koles...