Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : metka -cykl

savickas234
16-04-09, 17:58
Witam
Bede sobie robil niedlugi(2 tygodnie),juz 2cykl z SAA z metanabolem.Zastanawiam sie tylko jaka metke wziasc polska ,ruska czy indonezjyjska.Chodzi mi ktora jest lepsza?.
Mam 25 lat ,waga 90kg,176cm wzrost .

savickas234
16-04-09, 18:00
Oczywiscie cykl trwac bedzie 4 tygodnie ,a za 2 tygodnie bede robic cykl.

Tajfuniarz
16-04-09, 18:02
Polska jest najczystrza chemicznie i według mnie naJLepsza z wyzej wymienionych przez ciebie

fallenursus
16-04-09, 18:35
masz jakoms fobie na szczykawki czy co? test is best :twisted:

pomeran
16-04-09, 21:51
Ja polecam metkę z DB Pharma jest dobra przetestowałem na sobie :smile::smile:

pimols
16-04-09, 22:54
jak masz dostep do Jelfy aptecznej wiadomo to bierz ja smiało ew no ruska jak juz nie masz byle nie jakas wyjebka;p

pharm
17-04-09, 09:34
pomeran możesz podać nazwe z db pharma lub zdjęcia?? brałem z db pharma ale w płynie,a są tabsy??

pomeran
17-04-09, 15:06
Było już zdjęcie wklejone w temacie Fotki&Opinie"koksów"
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=11089&page=18
Oprócz tabletek i w płynie do picia też są w strzałach ponoć też dobrze działa, ja brałem tylko w tabsach i jestem zadowolony

pharm
17-04-09, 15:50
możesz rospisać jak brałeś??

pomeran
17-04-09, 20:32
Brałem po 3 tab dziennie czyli 30mg, piramidek już się nie robi czyli stałą dawkę najlepiej brać, co prawda metkę brałem na rozkręt przed czymś mocniejszym ale skoro to twój drugi cykl to ty tez mozesz śmiało po 30mg dziennie brać

pharm
17-04-09, 21:13
1tabletke z śniadaniem,2 z 1h przed treningiem i 3 po treningu. może tak być?:?

ht
17-04-09, 21:15
zapamietac raz na zawsze!!!!! jesli jest dostep do apteki to tylko apteka.

a w ramach newsow atomic puscil metaxa.
jak bede mial w reku to wkleje foty.

pharm
17-04-09, 21:22
łatwie od kumpla to jaką mam pewność że apteka??

pomeran
17-04-09, 21:24
1tabletke z śniadaniem,2 z 1h przed treningiem i 3 po treningu. może tak być?:?

Metkę bierz w równych odstępach najlepiej z posiłkiem żeby żołądka nie rozjebać, nie bierz też na noc

pharm
17-04-09, 21:28
lepiej w 1 dawce czy w 3 na dzień??

pomeran
17-04-09, 21:30
zapamietac raz na zawsze!!!!! jesli jest dostep do apteki to tylko apteka.

a w ramach newsow atomic puscil metaxa.
jak bede mial w reku to wkleje foty.

Zgadzam sie z tobą ale apteczniak jak masz receptę albo naprawde zaufanego dila Naposin tez niby apteczniak a krążyły wyjebki
Co do apteczniaka to Polski metanabol rządzi, niedawno odnowili produkcję tak wiec celował bym Jelfe

pomeran
17-04-09, 21:33
lepiej w 1 dawce czy w 3 na dzień??

Napisałem żeby w różnych odstępach czyli 3 razy po jednej (śniadanie obiad i kolacja jeśli nie jest późnym wieczorem), nie opłaca sie brać mety 3tab na raz

fallenursus
17-04-09, 21:46
ciekawe kto wymyslil ze metke cza brac przez caly dzien.:twisted:

pomeran
17-04-09, 21:59
ciekawe kto wymyslil ze metke cza brac przez caly dzien.:twisted:

A co ty byś kurwa polecił brać 30mg na jeden raz, Felek nie obraź sie ale twoje posty na temat mety są trochę wkurwiające nie masz żadnej wiedzy na ten temat a wypowiadasz się bez sensu, jak byś trochę poczytał na ten temat to byś wiedział że okres półtrwania mety jest 6 do 8 godz następnym razem jak będziesz chciał coś napisać to trochę poczytaj jak sie nie znasz
Pozdro

jaca666
18-04-09, 00:46
Także polecam metkę z DB PHARMY!!!
Dobrze mi po niej poszło.
Brałem po 4 tabsy dziennie.Moze i duzo ale waże 100kg i tyle musiałem.

fallenursus
18-04-09, 05:02
A co ty byś kurwa polecił brać 30mg na jeden raz, Felek nie obraź sie ale twoje posty na temat mety są trochę wkurwiające nie masz żadnej wiedzy na ten temat a wypowiadasz się bez sensu, jak byś trochę poczytał na ten temat to byś wiedział że okres półtrwania mety jest 6 do 8 godz następnym razem jak będziesz chciał coś napisać to trochę poczytaj jak sie nie znasz
Pozdro

a kto mowi ze raz dziennie? coprawda niektorzy tak robia. wystarczy jak sie wezmie 2x dziennie skoro okres poltrwania jest 6-8hrs..

fallenursus
18-04-09, 05:14
a niestey tam gdzie sie wychowalem, cykle z metki sa odradzane i wogole troche inaczej sie za to wszystko zabieraja. PIerwsze dwa tygodnie mety walilem 2 przed silownia, 1-4godziny po, dobrze szlo. teraz zmienilem na 3x dziennie, jak narazie to lep mnie napierdala.Meta po 10mg. Ale to chyba zamalo wody wypilem(4l) dzisiaj.Obadamy dalej.:smile:

fallenursus
18-04-09, 05:30
a niestey tam gdzie sie wychowalem, cykle z metki sa odradzane i wogole troche inaczej sie za to wszystko zabieraja. PIerwsze dwa tygodnie mety walilem 2 przed silownia, 1-4godziny po, dobrze szlo. teraz zmienilem na 3x dziennie, jak narazie to lep mnie napierdala.Meta po 10mg. Ale to chyba zamalo wody wypilem(4l) dzisiaj.Obadamy dalej.:smile:
nie moge edytowac juz wiec dodam, ze zmienilem jak biore metke z czystej ciekawosci , srodek szybko dzialajacy mozna wyczuc jak cos sie zmieni.

pomeran
18-04-09, 16:21
Cykle z mety są stosowane na całym świecie, wiec nie wiem gdzie sie wychowałeś, zresztą sam piszesz że też brałeś

fallenursus
18-04-09, 17:19
Cykle z mety są stosowane na całym świecie, wiec nie wiem gdzie sie wychowałeś, zresztą sam piszesz że też brałeś

mety solo, nigdy. zawsze podstawa cyklu byl tescior. To muj drugi cykl teraz..:whistle:

pomeran
18-04-09, 17:27
Solo też jeśli mowa o pierwszym czy drugim cyklu , ja za małolata zrobiłem sobie dwa pierwsze cykle tylko z mety i nie narzekam nie miałem żadnych spadków chociaż nie robiłem odbloku, nie jest prawda to co piszesz w prawie każdym temacie na temat mety że po mecie będzie ktoś miał mega blok, ja czegoś takiego nie miałem

lg team
18-04-09, 17:30
fallen ty za duzo filozofujesz a za malo robisz, i przez to ze za malo robisz a duzo gadasz wynika z tego to co wynika - czyli nic,