Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : susta + sztuki walki

ciolo
15-04-09, 23:38
witam załatwiłem sobie sustanon 250 i metke do tego . jak to będzie w połączeniu ze sztukami walki k1, muay thai . czy organizm to połaczenie wytrzyma i co najbardziej w organizmie dostaje w dupe po sustanonie

urlich28
16-04-09, 00:36
Było juz jakies saa wczesniej?

ciolo
16-04-09, 02:18
testa omka meta deka głównie to . różnych wynalazków się próbowało ale tylko siłownia szła , a teraz głównie muay thai . waże 90 i mam 185 kg ale chciałbym perę kilo przytyć . nie wiem jak organizm zareaguję przy wysiłku kondycyjnym i czy nie robić przez ten czas delikatnych treningów . jakie działanie będzie susty przy treningach . kiedyś próbowałem przy treningach omki+meta i kondycji brakowało a pikawa myślałem że mi wyskoczy

fallenursus
16-04-09, 03:42
uhm..dziwne, ja na soku zawsze mam wyjebana w kosmos kondycje,a mlody juz nie jestem...:lol:
nawet przy clenie nie mam problemow z aerobami jak wiekszosc ludzi.

lg team
16-04-09, 11:02
przydalaby sie odrobina nandrolonu zeby nie wylapac kontuzji a nawet jesli to bedzie dodatkowy bodziec zeby sie szybciej skonczyla,

saa przy SW to dwie strony medalu - jedna to ze masz sile, checi do walki, a druga ze przez poprzednie masz wieksze prawdopodobienstwo kontuzji z racji ponadprzecietncyh mozliwosci w sporcie bardzo kontuzjogennym,

wiec nandrolon jak najbardziej by sie zdal, nawet jesli nie w dawce typowo anabolicznej to w dawce terapeutycznej,

masz dwie mozliwosci - albo wybrac dlugie estry i troche sie zapasc, albo wybrac krotki estry (prop, npp, wins, masteron) i pojsc w strone lepszego jakosciwo miesnia przy zachwaniu lepszej kondycji,

ht
16-04-09, 15:55
nastula mial testy robione w pride i mu wyszlo ze bral nandrolon. pewnie wlasnie ze wzgledu na stawy.
co do saa do sw napewno nie zaszkodza.
lepsza regeneracja.

Tajfuniarz
16-04-09, 16:02
walnij sobie 50 mg deci co 2,3 tygodnie (dawka lecznicza) albo dozuć do cyklu wtedy 200-600 mg/tyg

fallenursus
16-04-09, 16:10
walnij sobie 50 mg deci co 2,3 tygodnie (dawka lecznicza) albo dozuć do cyklu wtedy 200-600 mg/tyg

50 co 2-3 tygodnie myslisz ze styknie? z tego co wyczytalem to ''dawki lecznicze'' deki to ok 200 na tydzien...dawka do ''kopania'' 400 w gore..

Tajfuniarz
16-04-09, 16:20
to zle wyczytales :), google.pl i poczytaj o dawkach leczniczych deci

lg team
16-04-09, 16:37
nie ma to jak dwoch teoretykow sie spotka i zacznie dyskutowac ktory to jest madrzejszy :smile:

tajfuniarz nie porownuj dawki leczniczej dla pacjenta do dawki dla goscia ktoremu nandrolon wogole nie jest potrzebny,

jedno to osoba ktora sie leczy i ma byc leczona danym lekiem a inne to ze ktos chce brac nandro pod SW czy aby nie dopuscic do kontuzji na cyklu czy w walce,

proponuje sie nie wymadrzac tylko poczekac co gosc zadecyduje brac i w jakiej kombinacji i dopiero dyskutowac nad nadrolonem

fallenursus
16-04-09, 16:40
nie ma to jak dwoch teoretykow sie spotka i zacznie dyskutowac ktory to jest madrzejszy :smile:

tzn ze moja definicja ''forum'' tez faken zostala obalona? to gdzie ja moge prowadzic dyskusje??:twisted:

Tajfuniarz
16-04-09, 16:42
tzn ze moja definicja ''forum'' tez faken zostala obalona? to gdzie ja moge prowadzic dyskusje??:twisted:
fallenursus (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=12885) ja i ty to jestesmy dla ig leszcze i nie mozemy sie wypowiadac bo malo wiemy tylko takie "spece" jak on mogą :P

lg team
16-04-09, 16:44
nie jestem specem i nie zrozumiales tego co napisalem,

ciolo
16-04-09, 23:29
panowie ja na razie nie mam problemów z kontuzjami tylko jestem ciekaw czy po sust kondycję będę miał słabszą i jak z sercem

urlich28
17-04-09, 00:25
Dlaczego słabszą kondycje? Mozesz miec lepsza. Moze miec wyzsze cisnienie. Dla Ciebie tak jak wyzej mysle ze najlepszy byłby nandrolon w małych dawkach.

lg team
17-04-09, 12:37
panowie ja na razie nie mam problemów z kontuzjami tylko jestem ciekaw czy po sust kondycję będę miał słabszą i jak z sercem

kondycja moze sie pogorszyc bo sus jest srodkiem mocno retencyjnym wiec mocno obciazy uklad sercowo-naczniowy,

ale jesli bedziesz dbal o kondycje i robil wszystko co mozliwe zeby jak utrzymac to zyskasz cel jaki sobie obrales i utrzymasz dotychczasowa kondyche,